ELENDIG BEHANDLING!!!
Min kæreste og jeg havde en meget uheldig oplevelse med Sushi Stop. Da jeg kommer hjem med vores mad, har de - uden at informere os - valgt at udskifte alt vores tun med rejer. Vi ringer naturligvis til dem, da vi må gå ud fra, at vi har fået en anden persons bestilling, men nej, det er simpelthen en bevidst handling fra Sushi Stop, da de er løbet tør for tun. Min kæreste fortæller personen i røret, at det kan man ikke bare gøre uden at spørge os først, hvorefter han fortæller, at han altså havde bedt personalet om at informere os om udskiftningen i vores menu, når vi kom for at hente vores mad. Min kæreste fortæller ham igen, at det er altså heller ikke i orden! Vi forventer jo, at vi får udleveret det mad vi har bestilt, og hvis ikke det kan lade sig gøre, må det være helt standard procedure, at man ringer til kunden og informerer om situationen, så kunden kan vælge enten at afbestille sin ordre eller vælge noget andet på menuen, som rent faktisk er tilgængeligt. På intet tidspunkt får vi en undskyldning for deres åbenlyse fejl - tværtimod virker personen i røret slet ikke til at kunne forstå, hvorfor vi er utilfredse. Dog efter megen snakken frem og tilbage, oplyser han at vi kan komme forbi en anden gang og afhente en 2-personers menu gratis.
Da vi i dag kommer forbi for at afhente vores menu, får vi at vide, at min søster allerede har været der og afhente menuen. Det lyder meget underligt, eftersom min søster bor på Amager og ikke aner, at min kæreste og jeg har en gratis menu liggende hos Sushi Stop på Vesterbro. Så vi siger selvfølgelig, at det simpelthen ikke passer, men personalet påstår hårdnakket, at det gør det. De har endda sendt os en sms med en undskyldning for fejlen i forbindelse med vores tidligere ordre, og dagen efter skal min påståede søster så altså have været forbi for at afhente vores gratis menu. Efter endnu engang megen snak og diskussion frem og tilbage, viser personalet hos Sushi Stop min kæreste den besked, de påstår at have sendt til mig. Min kæreste påpeger, at de har sendt den til et forkert telefonnummer. Mit nummer slutter på 43, og telefonnummeret de har skrevet til slutter på 42. Så tænker man, at nu burde det hele da være løst, og vi kan få udleveret vores menu, som vi er blevet lovet som kompensation for den fejl, Sushi Stop har begået. Men nej... Sushi Stop fastholder, at menuen er blevet udleveret, og de to ekspedienter smågriner til hinanden, da min kæreste påpeger, at hun bør få en undskyldning. På det tidspunkt får min kæreste simpelthen nok og forlader butikken - uden vores menu - uden en undskyldning - uden en kompensation for Sushi Stops gentagende fejl og nærmest ikke-eksisterende kundeservice. Magen til amatørforretning skal man virkelig lede længe efter. Og det er ærgerligt, for deres sushi smager faktisk rigtig fint til prisen.
Jeg behøver nok ikke skrive, at vi aldrig har tænkt os at sætte vores ben i den forretning igen ovenpå denne behandling.
24 agosto 2018
Non scritta su invito