C.I.V. Superunie B.A. Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 2 stelle su 5

Als ik gesneden snijbonen koop

Als ik gesneden snijbonen koop, dat wil ik geen halve bonen erin vinden.
Er moet 200 gram inzitten, nadat je alle niet gesneden bonen eruit heb gehaald hou je zowat 100 gram over.
1 of 2 keer fout kan , maar investeer eens in nieuwe messen.

24 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Andijvie niet meer lekker!

Ik koop elke 2 weken (krop) andijvie voor onze cavia.
De laatste 3 keer zien vele bladeren er lichtgekleurd uit en zitten er natte bruine stukjes tussen? Hij eet ook steeds niet alles op, ondanks dat ik alleen de "goede bladeren" geef? Wat is er aan de hand met de andijvie?

11 maggio 2026

Waardeloos bedrijf

Voor de zoveelste keer voorverpakte melkan oude gesneden kaas gekocht.
Na eerdere lichte beschimmelde verpakkingen laatst 2 nieuwe gekocht met een tht datum 2 maanden vooruit.
De eerste opengemaakt en was heel veel beschimmeld gewoon te zot voor woorden.klacht ingediend met foto's.
Na 5 dagen en niets gehoord hebbende de 2e verpakking uit de koelkast en die was nog veel erger helemaal beschimmeld.
Weer een klacht met foto's ingediend en de dag er op een niet bepaald vriendelijke mail terug ontvangen.ze zouden per post een passende vergoeding hebben gestuurd de dag na mijn eerste melding en en stelden de vraag of ik nogmaals een passende vergoeding wenste.
Daarop een beetje gepikeerd per mail gereageerd en nu al ruim weer een week later totaal geen enkele reactie.
Geen post al 2 weken niet
Geen telefoontje
Geen antwoord op mijn 2e mail ( wel een bevestiging dat hij 5 dagen geleden was gelezen.
Hierna gisteren een zeer boze mail gestuurd waarop tot op heden geen reactie.
Wat een waardeloos bedrijf.

1 agosto 2025

400 gram sperziebonen

Vandaag 400 gram gewassen sperziebonen gekocht van CIV Superunie.
Op verpakking staat dat de sperziebonen getopt en gebroken zijn.
Een enkele getopte sperziebonen, dat kan gebeuren. Maar dat ik meer dan 100 gram ongetopt, leeg en uit elkaar getrokken moet weggooien is te veel. En als ik paprika wil hebben, dan koop ik die wel. Hoeft voor mij niet tussen de bonen te zitten.
Controleren jullie je producten?
Dit lijkt nergens naar!

4 luglio 2024

Aardappelgratin dekamarkt

Aardappelgratin dekamarkt. Ondanks het feit dat de
Gratin eigenlijk prima te eten is weten ze het zo te verpakken dat het verwijderen van de plastic folie bijna onmogelijk is zonder dat er plastic op blijft zitten welke dan direct de oven in gaat en op bakje of in gratin smelt.

10 luglio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più