Frisaxstraat 5, 8471 ZW Wolvega, Friesland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Voor onze nieuw aangekochte woning waren wij opzoek naar een keuken. Wij hadden een aantal keuken zaken bezocht en voelden ons eigenlijk niet serieus genomen. Toen kwamen we terecht bij Superke... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Frisaxstraat 5, 8471 ZW, Wolvega, Friesland, Paesi Bassi

1 stella

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 1 stelle su 5

Onzorgvuldige service – display incompleet teruggekregen, geen goede oplossing.

In 2022 heb ik bij KeukenDepot een complete keuken gekocht, inclusief een Bosch koffieautomaat. Na emigratie naar Curaçao is de keuken daar nieuw geplaatst.

Na circa 1,5–2 jaar kreeg ik problemen met de touchscreen display. Ik heb KeukenDepot benaderd zonder aanspraak te maken op garantie en was bereid het defecte onderdeel zelf te betalen.

Omdat ik geen monteur ben, heb ik de complete display opgestuurd. Deze heb ik niet compleet teruggekregen, maar in losse onderdelen. Het geheel bleek onvolledig en daardoor onbruikbaar. Ondanks meerdere contactmomenten kon KeukenDepot niet aangeven welke onderdelen ontbraken en werd van mij verwacht dit zelf te bepalen.

Een echte oplossing bleef uit. Het probleem wordt nu volledig afgeschoven op het vervallen van de garantie, terwijl ik daar nooit een beroep op heb gedaan. Er is mij nu een kleine vergoeding aangeboden of korting op een nieuw apparaat van €3.200. Dit voelt als afschuiven en geen verantwoordelijkheid nemen.

Van een bedrijf als KeukenDepot verwacht ik zorgvuldiger omgang met klantonderdelen en een passende oplossing. Voor mij een zeer teleurstellende ervaring. 1 ster is eigenlijk al teveel.

15 gennaio 2026

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wat spijtig om te horen dat uw ervaring met de afhandeling van het defecte onderdeel zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat het bijzonder frustrerend is wanneer u zelf initiatief neemt om het probleem op te lossen, maar vervolgens geen duidelijke of werkbare ondersteuning ontvangt.

Hoewel deze aankoop bij Keukendepot is gedaan, willen we als collega binnen de branche benadrukken dat zorgvuldige omgang met onderdelen én duidelijke communicatie richting de klant essentieel zijn. Wij hopen oprecht dat er alsnog een passende oplossing voor u komt.

Geweldige ervaring met Superkeukens Wolvega

In maart 2023 is onze keuken geplaats door Superkeukens Wolvega. Er is goed meegedacht bij het ontwerp en onze eisen/wensen. De aankoop hebben we een jaar eerder gedaan daar ons huis nog niet klaar was. We hadden een zeer strakke planning, maar de levering was exact zoals afgesproken. Ook de montage, de communicatie etc. met de monteur Roland liep voortreffelijk. Ging er dan niets fout, jawel, het gat in het aanrechtblad was te groot gezaagd door een derde partij, maar dit prima opgelost. Zelfs na 18 maanden kwam ik erachter dat een onderdeel van de kookplaat ontbrak. Gemeld, en inmiddels geleverd, zonder discussie (behalve over het onderdeel zelf zodat ze zeker wisten dat het juiste onderdeel besteld wordt).

19 dicembre 2025

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Wat een fijne en uitgebreide review, hartelijk dank daarvoor! Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het hele proces — van het meedenken bij het ontwerp tot aan de levering en montage. We begrijpen dat een strakke planning in een bouwproces cruciaal is, dus we zijn blij dat alles volgens afspraak is verlopen.

Ook fijn dat je onze service waardeert, zelfs ruim na de montage. We vinden het belangrijk dat je op ons kunt rekenen, ook als er onverwacht iets ontbreekt. Bedankt voor je geduld en duidelijke communicatie hierover.

We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Een keuken waarvan we volop genieten!

Wij zijn ontzettend goed geholpen met onze nieuwe keuken door Aryan. Meteen vanaf het begin zijn we goed begeleid in alle mogelijkheden en keuzes, waardoor voor ons dit helder in beeld kwam. Daardoor hebben we goed overwogen en duidelijke keuzes gemaakt. Want de perfecte keuken stel je graag in één keer samen.

Wat wij als groot voordeel ervaren hebben is dat we het hele proces goed geadviseerd zijn. Ook door degene die onze keuken heeft ingemeten. Hij kwam met hele goede en praktische adviezen om onze keuken hoger te plaatsen (voor mij een voordeel als lange man), waarbij het aanrecht werd ingemeten in het kozijn. Daarna is dit door Aryan goed uitgewerkt en ingetekend. De monteur heeft bij het plaatsen nog wat praktische aanpassingen gedaan, waarna alles in een keer paste. Goed werk door iedereen die betrokken is geweest bij het ontwerpen, inmeten en plaatsen van onze keuken. Dat is een groot compliment waard!

Er waren wel wat praktische problemen bij de levering, zoals een kleine schade aan de inductieplaat. Maar dit heeft Superkeukens goed opgelost. Er gaan dan wel weer een aantal weken voorbij voordat iets nieuws geleverd is en we moesten er zelf wel achteraan bellen over de status. Maar dat heeft ons enthousiasme niet weggenomen, want het is helemaal geworden hoe we het voor ogen hadden vergeleken met onze eerste bespreking met Aryan.

Onze praktische tips als consument is om duidelijk te zijn over je wensen. Hoe duidelijker je bent, des te beter de adviseurs weten wat ze voor je kunnen betekenen. Daardoor is bij ons goed mee gedacht over het beste ontwerp voor onze keuken. En check tot slot zelf kritisch alle productnummers en dergelijke. Doe dit in alle rust nog even thuis, zo voorkom je mogelijke tikfoutjes en weet je zeker dat je de keuken geleverd krijgt naar jouw wens.

Wij bevelen Superkeukens Wolvega dan ook van harte aan en genieten nu volop van onze geweldige keuken!

10 aprile 2025

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Wat een uitgebreid en waardevol verhaal – dank jullie wel voor het delen! Wat mooi om te lezen hoe Aryan van Superkeukens Wolvega vanaf het eerste moment met jullie heeft meegedacht en samen met de inmeter en monteur echt maatwerk heeft geleverd. Een hogere plaatsing van de keuken is zo’n slimme en persoonlijke oplossing – daar worden we blij van!

Fijn ook dat jullie ondanks wat leveringshobbels positief terugkijken op het hele proces. En bedankt voor de praktische tips: duidelijkheid en een extra check zijn inderdaad goud waard. Geniet van jullie prachtige keuken in Wolvega!

Valutata 4 stelle su 5

Afgelopen week is mijn nieuwe keuken…

Afgelopen week is mijn nieuwe keuken geplaatst. Ben door Ruben prima geholpen en samen hebben wa na volle tevredenheid een mooie keuken samengesteld tegen een redelijke prijs.
Ook het leveren en plaatsen van de keuken is prima verlopen. De zeer kundige keukenmonteur Siebren verdiend ook zeker de complimenten. Alles netjes en zonder enig mankement geplaatst.

4 aprile 2025

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Dank je wel voor deze mooie review! Ruben van Superkeukens Wolvega heeft er duidelijk voor gezorgd dat je met een goed gevoel de juiste keuzes kon maken. En hoe fijn dat keukenmonteur Siebren de installatie tot in de puntjes verzorgd heeft. Zo hoort het natuurlijk ook! We wensen je ontzettend veel plezier met je nieuwe keuken.

Superkeukens.

Valutata 1 stelle su 5

Zwaar teleurstellende service

Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat zonder twijfel gedaan. Dit is de slechtste service die ik ooit heb ervaren.

Het begon nog positief: de keuken werd ontworpen en uitgezocht, en er werd gelukkig flexibel meegedacht over de levering in verband met de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Tot dat moment geen klachten.

Maar daarna begon de ellende. De keukendeurtjes werden verkeerd geleverd (de grepen waren verkeerd geboord) en de lade-indeling klopte niet, waardoor het plaatsen van een bestekbak onmogelijk was. Samen met medewerker E. gezocht naar een oplossing, maar dat ging gepaard met eindeloos heen en weer bellen en mailen. Uiteindelijk lukte het om een afspraak te plannen voor advies.

Na 12 weken wachten ontvingen we opnieuw verkeerde deurtjes, en de geadviseerde oplossing voor de lade-indeling bleek ongeschikt: verkeerde kleur, het paste niet goed en het was totaal niet praktisch.

Twee medewerkers kwamen vervolgens bij ons thuis langs om de situatie te bekijken. Hun ‘oplossing’? Dat we maar wat beter moesten opruimen en de pannen in elkaar moesten stapelen. Niet bepaald een serieuze of professionele aanpak, zeker niet als je bedenkt dat de fout in het ontwerp bij hen lag.

Opnieuw vroegen we om advies. Wat volgde was een lijvig document met talloze opties voor kastindelingen waar je als consument werkelijk niets mee kunt. Na herhaald aandringen kwam er uiteindelijk wel een advies, maar opnieuw moesten we daar drie maanden op wachten.

Toen de onderdelen eindelijk geleverd waren, duurde het nog eens vier weken voordat er een montageafspraak kon worden ingepland. Wederom zonder enige vorm van urgentie of klantgerichtheid. Het advies van medewerker D.? Dat we zelf maar contact moesten opnemen met de installateur.

Gisteren is de monteur eindelijk langs geweest. De deurtjes en lade-indeling zijn geplaatst, maar het resultaat is opnieuw teleurstellend. Het advies over de lade-indeling sloot wederom niet aan bij onze verwachtingen. Het past, maar daar is dan ook alles mee gezegd. We leggen ons er inmiddels maar bij neer na meer dan 15 maanden negatieve energie.

Wat we wél zeker weten: wij komen hier nooit meer terug. Zodra je iets gekocht hebt, lijkt de klantenservice compleet te verdwijnen. Geen empathie, geen oplossingsgerichtheid, geen verantwoordelijkheidsgevoel.

Echt teleurstellend en een aanpak die een professioneel bedrijf onwaardig is.

27 marzo 2025

Risposta di Superkeukens - Wolvega

We vinden het spijtig te lezen dat u zo ontevreden bent over onze dienstverlening. We willen echter een aantal zaken rechtzetten, zodat er een volledig beeld ontstaat.

Allereerst willen we benadrukken dat de lade-indeling exact volgens afspraak en na uw akkoord is geleverd. Dit was ook besproken en bevestigd in eerdere communicatie. Uw verzoek om een Quooker als compensatie staat dan ook niet in verhouding tot de situatie.

Wat betreft het advies over de lade-indeling: het was úw suggestie om beter op te ruimen en pannen in elkaar te stapelen, iets waar wij slechts in meegingen als een mogelijke praktische oplossing. Dit was op geen enkele manier bedoeld als enige of definitieve oplossing vanuit onze kant.

Daarnaast merken we op dat u eerder al een 1-sterren review had geplaatst en deze vervolgens heeft verwijderd om een nieuwe te schrijven. Uiteraard staat het u vrij om uw ervaring te delen, maar wij vinden het belangrijk om hierbij de juiste context te geven.

Daarnaast betreft dit ook geen Superkeukens keuken dus is de review misplaatst.

We betreuren het dat u deze ervaring zo heeft beleefd, maar vanuit onze kant is alles geleverd en uitgevoerd zoals afgesproken. Wij beschouwen deze kwestie dan ook als afgerond.

Keukenboulevard Wolvega

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb hier een keuken gekocht er werd…

Ik heb hier een keuken gekocht er werd alle tijd voor je genomen door Aryan, ben heel goed geholpen. Alles werd keurig uitgelegd wat wel en wat niet kon. Eerst offerte meegekregen en via de mail al de tekening. Dat ging erg snel en goed. Bij de beslissing dat ik de keuken wilde hebben heel snel en makkelijk ern afspraak kunnen maken. Nadat de keuken was ingemeten door extern bedrijf, nog wat aanpassingen laten doen wat geen probleem was.
Dus prima geholpen.

25 ottobre 2024

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te horen dat keukenadviseur Aryan je zo goed heeft geholpen en alle tijd voor je heeft genomen. Mooi dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat het proces van ontwerp tot offerte zo vlot verliep. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Superkeukens Wolvega

Toen kwamen we terecht bij Superkeukens in Wolvega, na rustig even rond gekeken te hebben spraken wij de vriendelijke medewerkster achter de balie aan.

Samen met Danny (medewerker superkeukens) onze droomkeuken samengesteld. Afgelopen weekend terug geweest om samen de offerte nog te doorlopen. Danny dacht aan zaken waar wij nooit aan gedacht hadden.

Inmiddels is de keuken in bestelling en zal halverwege oktober geplaatst worden.

27 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Wat mooi om te lezen dat jullie je wel direct op je gemak voelden bij onze Superkeukens vestiging in Wolvega. Super dat jullie samen met keukenadviseur Danny een droomkeuken hebben ontworpen die aan alle wensen voldoet. Gefeliciteerd met de aankoop en bedankt voor het vertrouwen! We wensen jullie alvast veel kookplezier toe.

Superkeukens Wolvega

Wij zijn bij superkeukens in Wolvega geweest bij Arjen. Wat zijn wij goed geholpen. We hadden eerst contact met zijn collega maar die viel uit ivm ziekte dus moest hij het overnemen en dit heeft hij uitstekend gedaan.
We zijn gewoon helemaal opnieuw begonnen. Er werd alle tijd voor genomen, prettig in contact en toen wij besloten alsnog weer de hele boel weer om te gooien was ook dat niets teveel, met plezier werd ook deze wijziging doorgevoerd. Bedankt daarvoor!

Nu nog wachten tot onze droomkeuken word geleverd en geplaatst en hopelijk verloopt de rest ook net zo soepel.

25 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling en de mooie woorden! Wat fijn dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad in onze vestiging in Wolvega. Ons werk is pas gedaan als het keukenontwerp 100% aan jullie wensen voldoet en zo te lezen heeft keukenadviseur Arjen dat helemaal waargemaakt. Bedankt dat jullie voor Superkeukens gekozen hebben en geniet van jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Heel bekwame en aardige medewerker…

Heel bekwame en aardige medewerker Aryan heeft ons van begin tot eind heel goed begeleid. Gedurende het proces ook goed bereikbaar en altijd oplossingsgericht. Fijn om snel te schakelen als er iets niet helemaal zo ging als gewenst tijdens het plaatsen van de keuken ( door externen). Super service!

13 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Wat fijn dat je onze service als super hebt ervaren! We streven er altijd naar om onze klanten volledig te ontzorgen. Zo te lezen heeft keukenadviseur Aryan dit helemaal waargemaakt.

Enorm bedankt voor de 5 sterren beoordeling en geniet van jullie nieuwe keuken!

Moeite waard

Erg vriendelijk, behulpzaam, meedenkend personeel!
Elke keer kopje koffie of wat anders te drinken met zelfgemaakt heeeerlijke taart aangeboden gekregen.
Of de keuken na plaatsing ook de gewenste kwaliteit heeft moeten we nog afwachten, plaatsing en gebruik moet nog gebeuren. Je bent dikke paar uur onder de pannen met uitzoeken, intekenen en wensen kenbaar maken maar tot nu toe de moeite waard.

6 luglio 2024

Risposta di Superkeukens - Wolvega

Wauw bedankt voor de mooie woorden over onze vestiging in Wolvega, daar worden we super blij van! Voor verdere vragen zijn jullie altijd welkom. We wensen jullie alvast vele jaren plezier met jullie nieuwe Superkeuken, dat gaat vast helemaal goedkomen.

Superkeukens

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più