L'azienda ha risposto
Een paar weken geleden vrijblijvend bij Super Keukens in Tiel gekeken voor een nieuwe keuken die volgend jaar geplaatst moet worden. Tijdens ons bezoek zijn we fijn geholpen door Jeffrey Mede hi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
14 jaar geleden hier ook een keuken gekocht, en dat was ons goed bevallen, vandaar weer terug voor een nieuwe keuken. En bij binnenkomst worden we geholpen door Jeffrey waar we 14 jaar geleden ook... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Buitenbulkweg 14, 4005 LA, Tiel, Gelderland, Paesi Bassi
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Heel goed geholpen door Jeffrey. Hij weet waar hij over praat en denkt met je mee in oplossingen. Niet alleen maar om te verkopen maar geeft je ook echt het gevoel dat hij je wil helpen. Super blij met onze nieuwe keuken!

Risposta di Superkeukens - Tiel
We zijn ontzettend goed geholpen door Nicole & Jeffrey! Vanaf het eerste moment vriendelijke en professioneel. Werd goed met ons meegedacht over onze situatie en onze wensen. Dit gaf ons meteen vertrouwen! Dankzij jullie advies en betrokkenheid zijn we erg blij met de keuze van onze keuken! En een paar dagen later nadat we de keuze hadden vastgezet ook al gelijk gebeld door de monteur die de keuken komt inmeten! Heel benieuwd hoe de keuken gaat zijn!

Risposta di Superkeukens - Tiel
Bij de verkoop geholpen door Jeffery, hier was niets mis mee.
Gezellig, professioneel en betrokken.
De ellende begon echter nadat onze keuken geplaatst was!
Het werkblad was/is niet goed gemonteerd waardoor er hoogte verschil zit tussen e 2 delen.
Ook kwam er een schapje vanuit één van de kasten naar beneden gevallen omdat deze niet was vastgezet, en hadden wij dus binnen een half uur onze eerste schade.
Er was een lekkage onder de wasbak omdat de aansluiting van de afvoer scheef gemonteerd zat.
Ook is er na 3 maanden lekkage ontstaan aan de achterzijde van onze nieuwe koelkast waardoor het hout (gelamineerd spaanplaat) is gaan uitzetten.
Maar aller vervelends is dat de geplaatste afzuigkap niet recht hangt en niet goed werkt.
Tijdens het koken druppeld de condens naar beneden en komt dus in het eten terecht.
Na heel lang heen en weer mailen en 3 verschillende monteurs die kwamen beoordelen is de afzuigkap omgeruild voor een zelfde type maar probleem is niet verholpen, en inmiddels wordt er vanuit de service van Superkeukens aangegeven dat het nu ons eigen probleem is aangezien ze dit nog niet eerder hebben meegemaakt.
Wij zijn consument, geen keuken instelateurs het is erg makkelijk om achteraf te zeggen dan had u zelf maar beter op moeten letten!
Toch is dit wat wij na een jaar uiteindelijk te horen krijgen.
Inmiddels hebben wij het opgegeven omdat we er klaar mee zijn, en gaan we het inderdaad zelf met echte professionele monteurs oplossen.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Nicole. Zij heeft ons met veel aandacht begeleid. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en helder gecommuniceerd. Dankzij haar inzet kijken wij met een goed gevoel terug op het hele traject. Zeker een aanrader!

Risposta di Superkeukens - Tiel
Drie jaar geleden hebben we een oude woning opgeknapt en hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Superkeukens Tiel.
Inmiddels hebben we een andere woning aangekocht waar ook een keuken in zit van Superkeukens, echter wilden we andere kleuren en een aantal aanpassingen doorvoeren.
Met dank aan Jeremy en Nicole en hun professionele adviezen krijgen we een keuken die weer helemaal voldoet aan onze wensen.
Niets is te veel geweest, en we zijn erg correct geholpen.
Ook heerst er een fijne gezellige sfeer wat het uitzoeken en het maken van de juiste keuzes makkelijk maakt.
De appelflappen en de koffie waren erg lekker, en we hebben zelfs een goede tip gekregen voor een fijn restaurant.
Koen en Mody Rosbergen.

Risposta di Superkeukens - Tiel
In onze oude woning hebben wij een keuken gehad van superkeukens gehad waar wij veel plezier van hebben gehad.
Na onze verhuizing en aanstaande verbouwing hebben wij weer gekozen voor superkeukens, omdat wij na de vorige keer hele goede ervaringen hebben gehad en nu weer hebben.
Zo wordt je in de winkel zeer gastvrij ontvangen en nemen de verkopers alle tijd voor je om alles te laten zien en alles te vertellen wat er mogelijk is omtrent jouw wensen.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Op advies van onze dochter en schoonzoon naar Superkeukens in Tiel gegaan, vanwege hun recente hele goede ervaringen door verkoper Jeremy. Ook wij zijn super fijn meegenomen in de hele klantreis voor het samenstellen van onze nieuwe keuken, door Jeremy! Hij denkt op maat met je mee en niets is voor hem te veel.

Risposta di Superkeukens - Tiel
We zijn keurig en kundig geholpen bij onze keuze van de nieuwe keuken door Jeremy

Risposta di Superkeukens - Tiel
We zijn ontzettend goed geholpen bij Superkeukens in Tiel. We voelden ons ontzettend welkom en zijn door Jeffrey erg goed geholpen. Hij luisterde goed naar onze wensen. We hebben ook goede hulp gehad van Anja die ons door de keukenbladen heeft geloodsd. Ondertussen was Jeffrey al bezig met de tekening van onze nieuwe keuken. Niks was te gek en we zijn, ondanks dat de showroom al gesloten was, door gegaan tot het ontwerp naar ieders zin was.
Een aantal dagen later zijn we opnieuw terug gegaan om de laatste puntjes op de i te zetten en om nog wat toe te voegen. Wederom ontzettend fijn ontvangen, met warme appelflappen :-). Je wordt niet gepusht naar duurdere apparaten en wat wij heel belangrijk vonden, je wordt niet achtervolgt door een verkoper. Het voelde heel vertrouwd, open en er was tijd voor een geintje op zijn tijd. Heel fijn.

Risposta di Superkeukens - Tiel
We hebben de gesprekken bij SuperKeukens als heel prettig ervaren. Rik was ons vaste aanspreekpunt en dacht op een fijne manier met ons mee.
Is zijn afspraak ook nagekomen toen hij aangaf dat hij ons ging bellen. We konden zelfs buiten openingstijden bij SuperKeukens terecht.
We raden SuperKeukens (en Rik) dan ook van harte aan!

Risposta di Superkeukens - Tiel
Ik ben heel tevreden met mijn keuken. Supergoed geholpen. Heel fijn personeel. 1 klein mankementje ......is gelijk opgelost. Helemaal top.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Denken prima mee. Of je nu voor een keuken komt voor 4000 of 20000 dr klant is koning. Prima tekeningen, snelle bevestigingen per mail. Uitstekend. Jeffry, Rik en Anja stuk voor stuk top.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Op afspraak binnen. Er wordt aandachtig geluisterd naar de wensen en gekeken naar de beste oplossingen binnen het budget.
Even afwachten op de uitvoering en plaatsing van de keuken maar het begin was SUPER!

Risposta di Superkeukens - Tiel
Wij zijn met onze ideeën naar de Superkeukens winkel in Tiel gegaan. We zijn geholpen door Jeremy. Het was meteen duidelijk dat Jeremy zeer vakkundig is en ontzettend goed meedenkt. Binnen no time was de keuken naar onze wens ingetekend. Hij gaf een duidelijk uitleg m.b.t. de keukenapparatuur. Onze mening is : wilt u een kwalitatief goede keuken voor een mooie prijs met een vakkundig advies? Ga dan naar Superkeukens in Tiel en vraag naar Jeremy!

Risposta di Superkeukens - Tiel
Super fijne ervaring en Nicole begreep heel goed wat wij wilden in onze keuken. Het is uiteindelijk voor ons de perfecte keuken geworden en kan niet wachten dat deze wordt gemonteerd.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Mede hierdoor een vervolgafspraak gemaakt en een week later langs geweest voor 2e gesprek en naar aanleiding hiervan een keuken uitgezocht en besteld.
Niet opdringerig, wel vakkundig en fijn geholpen met goede ideeën waar we zelf nog niet aan gedacht hadden.
Resultaat is een keuken indeling waar we heel blij mee zijn en met een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Bij Superkeukens zijn we zeer vakkundig geadviseerd en uitstekend geholpen door Jeffrey met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Het ontvangst was elke keer gastvrij en hartelijk.

Risposta di Superkeukens - Tiel
Vriendelijk en professioneel geholpen. Zonder enige druk een keuze kunnen maken. Prettige zaak met een medewerker die mee denkt met de wensen.

Tijd en deskundigheid
Zonder tijdsdruk en met veel deskundigheid geholpen. Niet sturend maar adviserend. Hopelijk verloopt de rest van het proces ook zo positief

Risposta di Superkeukens - Tiel
En bij binnenkomst worden we geholpen door Jeffrey waar we 14 jaar geleden ook door werden geholpen.
En wederom weer goede adviezen gekregen en weer tot een mooi eindresultaat gekomen!

Risposta di Superkeukens - Tiel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.