L'azienda ha risposto
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Kleibultweg 48, 7575 BV, Oldenzaal, Overijssel, Paesi Bassi
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Wij wilden eerst onze keuken laten renoveren maar hebben uiteindelijk besloten om voor een nieuwe te gaan. Op advies van mijn beide dochters, die hier ook een keuken hebben gekocht, naar Superkeukens gegaan. Onze ervaring is super, ze heten niet voor niets Superkeukens. De adviezen waren verhelderend, er werd goed meegekeken en meegedacht. Dus de nieuwe keuken is gekocht. Toch nog een klein puntje van teleurstelling, de getekende keuken was niet beschikbaar in een digitale omgeving wat bij andere leveranciers wel het geval is.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Perfect geholpen door Ronald.
Neemt de tijd om een perfecte keuken samen te stellen naar de wensen van de klant.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
We hebben onze droomkeuken hier gevonden, zijn heel fijn geholpen door Ronald iemand die goed advies geeft en luisterd naar de klant.
Superkeukens Oldenzaal is zeker een aanrader.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Wij hebben een nieuwe keuken besteld bij Superkeukens in Oldenzaal. Inmiddels hadden wij al veel andere keukenzaken bezocht. Superkeukens in Oldenzaal sprong er echt uit. De grote klantvriendelijkheid van echt alle personeel en natuurlijk de mooie collectie en bijna alle keukens kunnen daar tot in detail aangepast worden. Wij zijn geholpen door Kay. Hij kan zich erg goed inleven in de wensen van de klant. Hij geeft goede deskundige adviezen. Niets is hem teveel. Hij blijft oprecht aardig en relaxed. “Alles draait er om de klant” Deze zaak is een echte aanrader.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Wij hebben voor de tweede keer een SUPER keuken gekocht bij Superkeukens Oldenzaal. De eerste keer was in 2018 en vanwege een verhuizing zijn we opnieuw bij hen terechtgekomen.
Ondanks dat we via de aannemer coördinatiekosten moesten betalen omdat zij met een andere keukenzaak samenwerken, hebben we toch weer voor Superkeukens gekozen. Dat zegt al genoeg over ons vertrouwen in deze zaak.
Marco heeft ons opnieuw fantastisch geadviseerd en dacht echt met ons mee, ook door eerlijk aan te geven wat we beter niet konden doen. Nu onze prachtige keuken staat blijkt dat hij daar helemaal gelijk in had. Ronald was op de achtergrond ook betrokken en ook met hem was het contact weer heel fijn.
De montage werd gedaan door Niek. Een echte vakman. Alles is netjes geplaatst.
Als er ooit een derde keuken komt, komen wij hier zeker weer terug.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
We hebben bij meerdere keukenzaken rondgekeken. Uiteindelijk kwamen we bij SuperKeukens Oldenzaal terecht. We werden hier geholpen door Elke. Ze nam de tijd voor ons, om ervoor te zorgen dat we alles naar wens kregen. Helaas was een blad niet in het systeem te vinden. Echter na navraag is het alsnog geregeld. Een bijzondere mooie werkblad, wat de keuken helemaal afmaakt. We hebben nu door de super service van SuperKeukens Oldenzaal, maar ook de monteurs, een luxe keuken. We zijn er enorm blij mee. De feestdagen kunnen nu pas echt komen! Dank voor alles! Wij raden het zeker aan om hier langs te gaan!

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Dank aan de kunde van Elke hebben we de ideale
Oplossing gevonden voor de uitbreiding van onze bijkeuken. Dank hier voor...

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Elke heeft ons supergoed geholpen bij het ontwerpen van de keuken waarbij we meerdere keren langs zijn geweest. We zijn erg tevreden met de keuken en de levering en montage verliep vlot. In een paar frontjes zat een foutje. Dit werd meteen door de monteurs opgemerkt en in werking gesteld, zodat deze vervangen kunnen worden. Al met al een goede ervaring bij Superkeukens.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Wij hebben sinds kort een prachtige keuken van Superkeukens Oldenzaal.
Wij zijn heel tevreden over het resultaat. De aankoop en plaatsing was heel meedenkend en vakkundig. Zelfs de mensen die de afval van de verpakking op haalden waren ook erg vriendelijk. Dus kan ik ieder deze Super Keukens in Oldenzaal aanbevelen. Super Keukens heeft mij erg blij gemaakt.

Superkeukens Oldenzaal
Super geholpen
Super met ons meegedacht door Marco de Jong en zijn collega’s.
Super service na het plaatsen van de keuken, zelfs na twee jaar nog optimale service.
Kortom superkeukens Oldenzaal een echte aanrader!

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Wij zijn heel erg goed geholpen door Marco van superkeukens oldenzaal. Marco doet er alles aan om de perfecte keuken voor je te vinden. Alles wordt in 3D gemaakt en hij denkt heel goed mee. De keuken is precies zo geworden zoals wij het
voor ogen hadden. Zijn er heel erg blij mee. Marco bedankt. De keuken is ook heel vakkundig geplaatst door Mark Escher van me_keukenmontage.
Jacqueline Achterbosch.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Echt superleuk en supergoed geholpen!
Nu de keuken nog goed plaatsen, dan zijn we helemaal tevreden.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Verkoper Marco was vriendelijk, luisterde goed en gaf goed advies en dacht prima mee met ons. Ook toen de plannen wijzigden en een andere keukenopstelling nodig was begon hij enthousiast opnieuw. Met als resultaat een keuken helemaal naar onze wens, Bedankt Paul en Herma van der Tas

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Wij zijn uiterst tevreden over de adviseur voor onze nieuwe keuken. Elke denkt goed mee en heeft goede ideeën. Ze neemt alle tijd voor de uitwerking en is zeer vriendelijk. Kortom, een prettige samenwerking

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
eerlijke voorlichting, prima meedenkend, nette prijs (en lekkere koffie). Kortom een aanrader

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Personeel heeft veel kennis van zaken en geeft uitstekend advies. Inmiddels is de keuken geleverd en we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Na 8 keukenwinkels bezocht te hebben, konden wij een weloverwogen keuze maken om bij Superkeukens onze keuken aan te schaffen. Elke heeft ons zeer fijn geholpen en heeft alle tijd genomen om met ons mee te denken en dingen te verduidelijken.
Bedankt Elke!
De keuken staat er nog langer niet (vanwege nieuwbouw), maar we kijken er enorm naar uit!

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Elke heeft ons super geholpen.
Goed geluisterd naar onze wensen en waar nodig adviezen gegeven.
Ook de afspraken over de plaatsing gingen soepel en snel. Nergens hebben wij zo'n korte levertijd meegemaakt.

Risposta di Superkeukens - Oldenzaal
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.