Heel goed geholpen door Lorenzo. Alles tot in de puntjes perfect uitgewerkt. Superkeukens Gouda is een aanrader voor iedereen!
L'azienda ha risposto
Zeer goed geholpen door Lorenzo en Chris. Ze denken actief mee en komen met oplossingen die passend zijn binnen je budget. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat van de keuken en raad iedereen Supe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meedenken met de wensen en budget Ik ga van koop naar huurhuis, dus wil een degelijke keuken voor betaalbare prijs. Een keuken van 20 á 25 duizend euro kan bij elke keuken specialist gekocht worde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⸻ Vandaag hebben we een keuken gekocht bij Super Keukens en we zijn ontzettend goed geholpen door Rick. Vanaf het eerste moment dacht hij met ons mee, nam hij de tijd om al onze wensen door te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Elburgplein 6, 2803 PX, Gouda, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Zeer goed geholpen bij Superkeukens Gouda! Bij het advies werd echt met ons meegedacht en werd ook ons budget in gedachten gehouden! Daarnaast ook erg fijn dat er geen domme prijsspelletjes worden gespeeld, maar gewoon een duidelijk en eerlijk verhaal!

Risposta di Superkeukens - Gouda
Stef en Chris hebben ons met hun ervaring heel fijn geholpen aan een mooie keuken! Ook heel fijn dat er een vaste prijs wordt aangeboden die ook nog eens scherp is. We kijken uit naar de keuken.

Risposta di Superkeukens - Gouda
Goed geholpen bij het uizoeken van de keuken. Goede uitleg en geduld, ook toen er zaken nog gewijzigd werden. Fijn dat superkeukens werkt met vaste prijzen, hierdoor geen gepingel en opdringerige verkopers die je snel willen doen beslissen. Vervolgens de montage door hun partner ook erg prettig verlopen.

Risposta di Superkeukens - Gouda
Super advies gekregen van Chris van SuperKeukens.
Wij wisten niet goed wat we nu precies wilde maar samen hebben wij denk een prachtige keuken uitgezocht.
Zo benieuwd naar als de keuken is geplaatst.

Risposta di Superkeukens - Gouda
Stef heeft veel kennis van zaken en denkt goed mee met behoefte van klant. Is oplossingsgericht en pragmatisch. Superkeukens Gouda is 100% aan te raden. Binnen familie al 3 superkeukens!

Risposta di Superkeukens - Gouda
Uitstekend geholpen door Chris!
Hij dacht mee gaf uitstekende tips en luisterde goed wat mijn wensen zijn .

Risposta di Superkeukens - Gouda
Stef was professioneel en enthousiast en zeer efficiënt in zijn rol. Hij kon helpen de verschillende opties te laten zien en deed aanbevelingen voor onze keuken. We kijken uit naar het installatieproces.

Risposta di Superkeukens - Gouda
We zijn voor een nieuwe keuken super geholpen door Chris. Verschillende keren terug geweest voor aanpassingen. Elke keer had hij alle tijd om op een goede manier ons te helpen en te voorzien van advies.
Vandaag getekend! We hopen de de rest van het traject en de plaatsing in mei net zo soepel verloopt.
@Chris: die fles wijn heb je dik verdiend!

Risposta di Superkeukens - Gouda
Fijne ervaring met Chris van superkeukens Gouda. Hij was behulpzaam en dacht met alles mee. Hij nam de tijd voor ons en we hebben een mooie keuken voor een goede prijs. Onderhandelingen kan niet maar is ook niet nodig want de prijs is zeer scherp voor een mooie kwaliteit keuken. Echt een aanrader!

Risposta di Superkeukens - Gouda
We hebben een zeer goede ervaring gehad bij Superkeukens Gouda. Chris heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft goed laten zien wat onze mogelijkheden zijn. We hebben samen een keuken gemaakt die heel erg bij ons past. Tot zo ver zijn we ontzettend tevreden over de hulp die ons is geboden en we raden ze zeer aan!
Vincent & Thaïs

Risposta di Superkeukens - Gouda
Mooie keuken voor mooie prijs. Werd opgebouwd uit de onderdelen waar wij voor kozen, die meteen digitaal ingetekend werden, zodat we uiteindelijk precies konden zien hoe het gaat worden.
Dit vergezeld van koffie met gebak en een goed advies op alle onderdelen stemt tot vertrouwen en tevredenheid

Risposta di Superkeukens - Gouda
Vandaag met Chris van Superkeukens Gouda de offerte omgezet in een order. Is een nieuwbouwtraject maar als de levering over twee jaar net zo super verloopt als het offertetraject dan gaan we ook daar heel tevreden over zijn. In een oriënterend gesprek en meerdere ontwerpgesprekken werden we professioneel en inlevend begeleid in onze zoektocht naar onze wensen. De mogelijkheden zijn namelijk overweldigend uitgebreid, maar we werden vakkundig via de relevante vragen naar de noodzakelijke keuzes geleid. Over het resultaat zijn we zeer tevreden en de scherpe prijs deed de bij het nieuwbouwproject betrokken concurrent verbleken. Van meet af aan werden al onze vragen onvermoeibaar en snel beantwoord en werd met onze ideeën steeds creatief meegedacht. Dit is een erg prettige manier van zakendoen, waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Risposta di Superkeukens - Gouda
Echt een fijne zaak. Heel vriendelijk, rustig en professioneel geholpen. Geen vraag is gek, alles wordt rustig besproken en uitgelegd. Veel keus en duidelijke afspraken. Hoge kwaliteit teg goeie prijzen. Wat dingen later nog probleemloos gewijzigd. Echt een aanrader.

Risposta di Superkeukens - Gouda
We hebben onze keuken bij Superkeukens in Gouda gekocht vanwege de goede service. Stef heeft echt de tijd voor ons genomen, goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over verschillende opties. Echt top!! Verder geen gedoe over kortingen, maar duidelijkheid over de prijs, zodat je niet het idee hebt dat je genept wordt.
We kijken uit naar de nieuwe keuken!

Risposta di Superkeukens - Gouda
Vandaag langs geweest in de showroom in Gouda en geholpen door Chris.
Super aardige gast die overal in meedenkt en uitgebreid de tijd en moeite voor je neemt.
Hij heeft 3 uur de tijd genomen voor ons en een ontwerp gemaakt dat helemaal naar ons wens was. We mogen altijd nog aanvullingen doen of bellen om opties te bespreken.
Geen onderhandeling over de prijs, zogenaamde kortingen of uitgeoefende druk in enig opzicht.
De afspraak was gratis en geheel vrijblijvend.
Het was een relaxte middag en voor een scherpe prijs (inclusief lage montagekosten), kan je een mooie keuken kopen daar.