My story a little bit different, I ordered some vitamins from this store, but PostNL didn’t deliver them to me (even the app says they do deliver it to me). Get in contact with client service and afte... Leggi di più
Mijn bestelling werd zeer vlot bezorgd. Regelmatig hebben ze aanbiedingen, ook nu weer flinke korting. Breed assortiment. Ik gebruik dagelijks het Zweeds kruidenbitter van Jacob Hooy (500 ml) voor mij... Leggi di più
Behalve dat deze webwinkel hele fijne producten verkoopt en de verzending vlot is, heb ik nu een supergoede ervaring met de klantenservice gehad! Ik had een verkeerd product ontvangen. Hierover een m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Neem je gezondheid in eigen hand. Superfoodstore wil een gezonder, beter en natuurlijker alternatief bieden voor de vele producten die op de markt zijn. Veel producten bevatten allerlei additieven en toevoegingen die ons lichaam uit balans brengen. Mensen ervaren meer stress, hebben last van overgewicht, hebben geen energie, of lijden aan depressies. Wij geloven dat veel van deze problemen grotendeels op te lossen zijn door de juiste voeding en de juiste voedingseducatie. Een optimaal leven leiden. Wanneer mensen gezond zijn, in lichaam en geest, zijn mensen tot uitzonderlijke dingen in staat. Van atletische topprestaties tot het bedenken van de beste ideeën om onszelf en onze medemens naar een betere wereld te leiden. Want geluk is alleen echt, wanneer men het kan delen. Voeding heeft niet alleen een effect op ons fysieke lichaam, maar ook onze mentale toestand. Om bewustwording en een betere samenleving te stimuleren dienen we ons lichaam te voorzien van hoogwaardig voedsel. Voedsel van uitsluitend biologische of wild geoogste oorsprong. Voedsel dat vrij is van additieven, pesticiden en GMO's. Hierom werken we alleen samen met partners die onze passie voor echte en gezonde voeding delen. Superfoodstore staat voor bewustwording, gezondheid en geluk.
Berg en Dalseweg 127, 6522BE, Nijmegen, Paesi Bassi
- 024 679 30 05
- info@superfoodstore.nl
- superfoodstore.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Top bedrijf snel ingeleverd.
Snelle levering!
Geweldige producten en goede prijs, snelle levering.
top bedrijf
besteld een dag later al geleverd met post nl,gewoon top ,zeer goede verpakking ,en de prijs ook perfect, altijd graag weer
Echt top
Superfoodstore heeft veel goede producten die elders een stuk duurder zijn. Communicatie is dik in orde. Verzenden ook héél snel. Ik ga hier vaker kijken als ik iets nodig heb. Aanrader dus!
Prima levering en vriendelijke…
Prima levering en vriendelijke chauffeur!!
snel en goed
In de avond laat besteld en toch al de…
In de avond laat besteld en toch al de volgende dag bezorgd op mijn PostNL locatie ... supersnel dus en goed verpakt
Dik tevreden met de Superfoodstore!
Dik tevreden! Snelle levering (er wordt slim rekening gehouden met het vervoer van de producten in glas)in een stevige goed gesloten doos. Uitgebreid assortiment, ook met producten die je nergens anders kan vinden. Ik ga hier vaker bestellen!!
Snel en goed geleverd!!
Gewoonweg echt waar gemaakt wat ze…
Gewoonweg echt waar gemaakt wat ze schreven. Vandaag besteld, morgen geleverd.
Goed verpakt.
Was in de tuin
Was in de tuin. chauffeur zocht me daar op om het pakje af te leveren zonder te morren of klagen. Dat voelde goed.
Helemaal goed
Goede website goede prijs snelle…
Goede website goede prijs snelle levering.
Levering binnen 24h
Levering binnen 24h, producten naar wens.👍🏻
Topproducten
Topproducten. In het weekend besteld en maandagmorgen al geleverd. Wat wil een mens nog meer?
Super snel geleverd 👍
Super snel geleverd, dank jullie wel
Makkelijk om te bestellen, en werd netjes op de hoogte gehouden TOPPIE ik ben zeer tevreden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.