Superchatten

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Partnerskab med grartischat.dk

Jeg har flere gange oplevet at superchatte.org har viderestillet til gratischat.dk, og nu er den slet ikke tilgængelig - det får mig til at tænke at der et partnerskab med gratischat.dk og de så bruger samme metoder.

Godt råd er derfor at i skal holde jer fra superchatten.org.

Brug i stedet gratis alternativer som fx hyggechat.dk, der fungerer for mig.

31 luglio 2026

Jeg har været på superchatten.org

Jeg har været på superchatten.org, og jeg undrer mig over flere alvorlige ting. Der er ikke en tydelig ejer eller ansvarlig for chatten, og det gør det uklart, hvem man henvender sig til. Derudover fremgår det ikke klart, hvad der sker med ens oplysninger, når man indtaster dem, og jeg har ikke oplevet, at de vilkår/”regler” bliver overholdt. Da jeg kontaktede support, fik jeg aldrig svar, og jeg har heller aldrig set en aktiv admin. Samlet set føles tjenesten utryg og uprofessionel. Jeg anbefaler at man passer på med at aflevere oplysninger og i det hele taget vurderer, om man bør bruge siden.
Jeg må nok sige at dette gør jeg anmelder vedkommende til Digitaliseringsstyrelsen, for brud på DSA.
For det ikke skal være løgn, så er gratischat.dk og superchatten.org samme ejer, du omstilles til gratischat.dk når du taster superchatten.org ind

10 luglio 2026

Ubehagelige oplevelser

Flere dage gamle beskeder bliver stående også fra brugere der for længst er logget af, men kan stadig skrives forgæves til. Privat chat er krypteret (?) Jeg nåede kun at opleve useriøse henvendelser og blev bannet på IP fra siden på under et døgn, fordi jeg fælles spurgte om folk kendte en anden side: Ingen synlig admin online, skumle brugernavne og et mistænkelig ens layout fra "gratischatten".

15 giugno 2026