Erittäin hyvä asiakaspalvelu! Huawei Watch 5 -näytönsuojassa ilmeni ongelma, ja reklamaation käsittely oli nopeaa, ystävällistä ja vaivatonta. Sain vastauksen nopeasti ja rahallinen hyvitys hoidettiin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Käyttävät tekoälyä kuvissa. Suojakuoret eivät olleet samanlaiset kuin kuvissa ja kuvissa puhelimen sivunäppäimet eri paikoissa aina (tästä tietää, että AI:lla annettu valheellista mainontaa). Plus kuo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Asiakaspalvelu oli todella välittävä. Selkeästi asiakkaiden tyytyväisyys on prioriteetti. Tiedän, että jatkossa kun mietin mistä tilata, niin tilaan täältä, koska asiat hoidetaan hyvin ja nopeasti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Olen nyt tehnyt ostoksia Suojakalvotukku Oy:ltä kaksi kertaa tänä keväänä-2026. Molemmilla kerroilla toimitukset tulivat "salamannopeasti", eli pisimmilään 2 vuorokaudessa tilauksen tekemisestä, es... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kotimainen Suojakalvotukku on taistellut jo vuodesta 2011 lähtien rikkinäisiä näyttöjä vastaan. Missionamme on pidentää älylaitteiden käyttöikää – onhan jokaisen uuden laitteen valmistus melkoinen rasite ympäristölle. Toimituksemme on aina ollut nopea, hinnat edulliset ja alennuskampanjat hyviä. Avullamme suomalaiset ovat saaneet yli miljoona puhelintaan ja tablettiaan suojattua!
Finlandia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Luotettava kauppa
Osto oli helppo matka huolto toi paketin muutamassa päivässä
Vantaalta Lahteen

Risposta di Suojakalvotukku
Laitoin asiakaspalvelusivuston sähköposti kyselyn rannekkeen yhteensopivuudesta kellooni. Vastaus ja tieto yhteensopivuudesta saapui hyvin nopeasti😀. Ja niinpä kaupat tuli tehtyä.

Risposta di Suojakalvotukku
Erinomainen asiakaspalvelu, nopea toimitus.

Risposta di Suojakalvotukku
Yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita järkevään hintaan ja asiakaspalvelu on erinomaista. Asiakkaan tarpeet huomioidaan aidosti ja kaikki hoituu vaivattomasti, myös silloin kun tilaukseen liittyy muutoksia. Toiminnasta välittyy luottamus ja halu palvella. Erittäin suositeltava ostospaikka.

Risposta di Suojakalvotukku
Asiakaspalvelu on 5/5. Kun tuote ei sopinut sain ongelmitta vaihdon toiseen vaikka alkuperäinen tuote olikin jo käytetty eikä sitä voinut palauttaa. Asiakaspalvelu vastaa hyvin nopeasti viesteihin. Tuotteet ovat myös hyvälaatuisia. Suosittelen lämpimästi!

Tuote vastasi kuvausta.
Nopea toimitus luvatussa aikataulussa.
Tuote toimitettiin kotiin.

Risposta di Suojakalvotukku
Hyvää asiakaspalvelua! Malin oli todella ystävällinen ja asiakaslähtöinen. Harvassa paikassa (etenkin netin välityksellä) saa näin nopeaa ja laadukasta palvelua. Ongelmani otettiin ammattimaisesti vastaan ja sain ratkaisun, johon olen todella tyytyväinen. Kiitos tästä!

Risposta di Suojakalvotukku
mahtava asiakaspalvelu. asiat hoidettiin mainiosti

Risposta di Suojakalvotukku
Suojakalvotukku hoiti oman pienen virheenikin kuntoon. Kiitokset siitä!

Risposta di Suojakalvotukku
Hyvät toimivat verkkokaupan sivustot. Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Vaikka olinkin itse sählännyt tilauksessa vaihto sujui tosi sujuvasti ja hyvässä hengessä. Varmasti käytän jatkossakin.

Risposta di Suojakalvotukku
Miten on mahdollista että kun kalvon asentaa kamerasta ei näy yhtikäs mitään eikä kiinnike laput lähde mitenkään irti

Risposta di Suojakalvotukku
Kovin pitkä toimitusaika. Pikkupaketissa päivämäärä 6.6.2025. Toimitus 17.6.2025. Jatkossa pitää muistaa, ettei tilaa tuotteita yritykseltä, joka käyttää kuljetuksiin Postia.

Risposta di Suojakalvotukku
Ostin iphone 16pro kevlar kuoren ja muutaman päivän käytön jälkeen havaitsin siinä virheen. Otin useita valokuvia virheestä ja liitin ne sähköpostiin jonka lähetin asiakaspalveluun. Vastaus tuli nopeasti ja kun olin tehnyt jo kuvien oton ja tarkan kuvauksen asia oli sillä selvä. Hyvää ja nopeaa palvelua. Suosittelen!

Risposta di Suojakalvotukku
Hyvät, selkeät sivustot, nopea toimitus ja aivan mahtava asiakaspalvelu.
Tuotteet vastaavat sitä, mitä kuvauksissa on kerrottu ja tuotteet ovat laadukkaita.
Suosittelen lämpimästi <3

Risposta di Suojakalvotukku
Ostin Suojis-panssarilasin puhelimeeni. Asennus oli todella helppoa hyvien ohjeiden takia. Ainoana miinuksena sanoisin sen, että panssarilasin asentamisen jälkeen sormenjälkitunnistin ei enää puhelimessa toimi. Pärjään kuitenkin itse hyvin ilman sitä, mutta jotakuta toista asia saattaisi enemmän harmittaa. Kaiken kaikkiaan hyvää ja nopeaa palvelua :)

Risposta di Suojakalvotukku
Erittäin hyvä ja nopea asiakaspalvelu. Tilasin vahingossa väärät kuoret ja sain hyvitykseksi lahjakortin, koska tuotteet olivat jo ehtineet lähteä.

Risposta di Suojakalvotukku
Satuin saamaan hieman rikkinäisen suojakalvon, mutta asiakaspalvelu hoiti reklamaationi todella mallikkaasti.

Risposta di Suojakalvotukku
Tilasin useamman kappaleen samaa tuotetta, mutta toimitus viipyi. Varastossa olisi kuitenkin ollut tavaraa osatoimitukseen, mutta sitä tarjottiin myöhässä. Verkossa oleviin toimituslupauksiin ei voi valitettavasti luottaa, eikä asiakaspalvelu reagoi poikkeamiin riittävän ripeästi. Kannattaa etsiä jostain muualta, jos toimitusaika on tärkeä oston kriteeri.

Risposta di Suojakalvotukku
Panssarilasi tuli nopeasti, mutta asentaessani sitä laitteeseen huomasin että tuote on väärä. Asiaa hetken selviteltyä aspan kanssa, tarkkaavainen asiakaspalvelija huomasi että minulla on väärä laite. Olin saanut kehnomman mallin laitemyyjältä mistä olin maksanut.
Laitemyyjä korjasi virheensä ja laitevaihdon jälkeen Suojakalvotukun aspa hyvitti minulle vielä uuden lasin vaikka ei olisi tarvinnut, koska virhe ei ollut heidän. Kiitokseksi tilasin pari muuta juttua lisää.
Kiitokset Jennille asiakaspalvelussa, harvoin saa enää palvelua missä oikeasti henkilö on kiinnostunut ongelmasi ratkaisusta. Asenne 10!
Ainoa pieni miinus että ensin piti jutella chatbotin kanssa joka oli vähän yksinkertainen, mutta onneksi sain asiakaslähtöistä palvelua lopuksi 👍

Risposta di Suojakalvotukku
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.