Jeg har været i Invisalign-forløb hos Birgitte i 1,5 år, og hele forløbet er gået rigtig godt. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen, og personalet har altid været søde og professionelle. Kan kl... Leggi di più
Jeg har i mit lange liv på 50 år været forbi mange tandlæger. Frederikssund Tandcenter er det bedste sted jeg nogensinde har været. Særligt Birgitte er så vild dygtig til faget. De bedste løsninger, h... Leggi di più
Jeanette og Birgitte gav mig en flot behandling, da jeg slog min ene fortand løs. Både akut, og den efterfølgende rodbehandling og affarvning, så det nu hverken kan ses eller mærkes at min ene fortand... Leggi di più
Behandlinger udskudt gang på gang, med dels opdigtede undskyldninger og dels irrelevante undskyldninger. På nuværende tidspunkt er lægerne her årsag til at jeg yderligere skal have bøgle, da... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Tandlægerne hos Frederiksund Tandcenter udfører alt fra forebyggende tandpleje, kosmetiske behandlinger til akut tandbehandling og kirurgiske indgreb.
Ny Østergade 7, 3600, Frederikssund, Danimarca
- info@sundtandcenter.dk
- sundtandcenter.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Professionele og søde tandlæger
Professionele og søde tandlæger. hvis der opstår problemer hjælper de gerne 2. eller 3. gang. kan klart anbefales. Frederikssund bedste
Super søde og professionelle tandlæger
Super søde og professionelle tandlæger, fik lavet min fortand. Jeg er meget glad og tilfreds med resultatet og den behandling jeg har fået. Kan kun anbefale det thumps up
Rigtig god behandling
Jeg er lige blevet kunde hos Frederikssund Tandcenter, super behagelig oplevelse. Det kan kun anbefales.
Behandlinger udskudt gang på gang
På nuværende tidspunkt er lægerne her årsag til at jeg yderligere skal have bøgle, da mine tænder er vokset sammen.
BENYT IKKE DENNE TANDLÆGE!!!! For din pung og dit velværds skyld
- services her er fantastisk og pigerne altid smillende, sådan får de dig til at æde regningen
*Besvarelse til besvarelse*
Jeg har på intet specificet det var min egen behandling, min egen behandling gik ok som du siger.
-det var trods alt så simpel en procedure, at selv kan formå at få den fixet.
Årsagen til personen ikke selv har indgivet klagen er pga jeres håndtering af selvsamme data.
I har lige formået at offentliggøre mine sundheds data i en trustpilot besvarelse, hvilket jo sådan set bare bekræfter vedkommendes formodning.
Alt i min klage er troværdigt det kan jeg naturligvis bekræfte.

Risposta di Frederikssund Tandcenter
Superprofessionelle tandlæger
Superprofessionelle tandlæger og tandteknikere. Et godt og afslappet sted at komme. Fantastisk service. Jeg føler det nærmest terapeutisk at få renset tænder. Kan varmt anbefales også selvom du har lidt tandlægeskræk.