Sundhed+ Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Eneste jeg kan sige er Taknemlig for at der er et sted i dette samfund som faktisk siger ja til at hjælpe Mennesker som mig, have det ik vært for jer, såh have jeg aldrig fået lavet mine tænder . Og r... Leggi di più

Tage hensyn til mine behøver og min økonomi. Excellent kunde service. Frihed til at få lavet briller og tænder uden stress. Det er bare dejligt! Tusind tak for hjaelpen. 🌻🌻🌻🌻🌻

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sundhed+. De behandlede mig super godt gennem hele oprettelsesprocessen, var hurtige til at svare på mine spørgsmål og gav klar, konkret hjælp hele vejen. Kan k... Leggi di più

Fra det øjeblik jeg får tandlægeregningen og sender videre til Sundhed Plus og den bliver betalt , går der ca 2 sekunder ... Fantastisk !!!Kan ikke forestille mig noget mere trygt og kompetent end Su... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari
  2. Istituto finanziario
  3. Circolo sociale

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, Du vælger selv din behandler blandt flere end 10.000 behandlingssteder i Danmark, og i modsætning til Sygeforsikringen Danmark betaler du ikke kontingent eller abonnement, men kun for den behandling du modtager.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

102 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Bente

Tusind tak for din gode anmeldelse af Sundhed+. Vi synes det er dejligt med din positive feedback, og vi står klar til fortsat at hjælpe dig!

De bedste hilsner,

Det er nemt at bruge

17 febbraio 2026

Hej Kirsten

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af din oplevelse med Sundhed+. Vi sætter pris på din feedback, og er glade for at du synes det er nemt at bruge din kredit :-)

Med venlig hilsen,
Team Sundhed+

En super god hjælp👍

11 febbraio 2026

Hej Tina,

Det er godt at høre at Sundhed+ har været en god hjælp for dig. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Med venlig hilsen
Team Sundhed+

hurtig og nemet

11 febbraio 2026

Hej Leif

Dejligt at høre at din oplevelse med Sundhed+ har været nem. Tak for din positive anmeldelse.

De bedste hilsner

7 ottobre 2025

Hej Robert,

Dejligt at høre at du er tilfreds med din Sundhed+ Kredit. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig i fremtiden.

Sundhed+ Teamet

Advarsel til Alle investorer hos …

Advarsel til Alle investorer hos Casper Hallas firmaer CASHAL ApS CVR-nr. 28 89 73 67 og CVR-nr. 28 89 73 67 og CMC Finans ApS som begge er på vej i konkurs og kan tage låneportalen sundhed+ med sig i faldet. Kasper Hallas mangler akut kapital til at fortsætte sine lyssky forretninger som siden start har kørt med store underskud.

Selv siger siger Casper Hallas følgende på Facebook som må være en form
For humor

Kære alle, tak for de fine fødselsdagshilsener
57 år er nu ikke så slemt. Har stadig hår på hovedet og puls I det nedre bækkenparti
Forretningen har aldrig gået bedre, og ungerne ringer stadig engang imellem. Ex'en slipper man 'heldigvis' nok aldrig af med, men ok, det er vel heller ikke den værst bagage at slæbe rundt på... Fejrede dagen med den helt tætte (og lidt skøre) familie. Kram til alle

Regnskaber for begger firmaer

12-06-25: Vurdering af den fremtidige drift i CASHAL ApS
For CASHAL ApS er der vurderet 'going concern' i deres 2024-regnskab. Ledelsen har vurderet virksomhedens evne til at fortsætte driften (going concern). Denne vurdering er nødvendig på grund af udfordringer, der potentielt kan påvirke virksomhedens drift over de næste 12 måneder. Ledelsens vurdering er som følger:

Selskabets egenkapital er som følge af de realiserede negative resultater negativ ved regnskabsårets udgang. Selskabet har derfor konstateret, at der er indtrådt kapitaltab i henhold til selskabslovens § 119, og vil i overensstemmelse hermed afholde generalforsamling med henblik på at tage stilling til eventuelle tiltag for reetablering af selskabskapitalen. Selskabets primære kreditorer udgøres af selskabets ejer samt en personkreds nært tilknyttet ejeren. Disse har over for ledelsen tilkendegivet, at de ikke vil kræve deres tilgodehavender indfriet, før selskabet har opnået en tilstrækkelig likviditetsmæssig og økonomisk bæredygtig situation. På denne baggrund har ledelsen aflagt årsrapporten under forudsætning af fortsat drift (going concern), idet der er lagt vægt på det fortsatte kapital- og likviditetsmæssige engagement fra ejerkredsen samt planlagte initiativer til genopretning af selskabets økonomiske stilling.

CASHAL ApS har haft en negativ bundlinje de sidste par år og årets resultat slutter på -162.565 kr. i 2024.

Selskabets likviditetsgrad har de seneste år været relativ lav og i 2024 ligger likviditetsgraden for CASHAL ApS på nul, da selskabet ikke besidder nogen omsætningsaktiver. Den samlede balancesum ligger på 426.240 kr. i 2024 og har derfor bibeholdt et forholdvis stabilt niveau for året.

30-06-25: Vurdering af den fremtidige drift i CMC Finans ApS
CMC Finans ApS har indberettet nyt regnskab for 2024. I regnskabet er den fremtidige drift (going concern) af virksomheden vurderet. Vurderingen foretages, da der er udfordringer, som kan have betydning for den fortsatte drift de kommende 12 måneder. I vurderingen skriver ledelsen:

CMC Finans ApS Notes to the annual accounts 1 Going Concern The company’s financing is primarily provided by a double-digit number of 'funding partners', with individual contributions ranging from approximately DKK 300,000 to around DKK 24 million. This funding is classified as short-term debt. However, the company will not be able to repay all funding partners within the financial year. Management is in ongoing dialogue with the company’s funding partners, who are aware of this and have verbally indicated their support for the company and that they will not demand repayment of their receivables in a way that would prevent the company from meeting its other obligations as they fall due. Based on this, management has chosen to prepare the annual report under the going concern assumption. 20242023

CMC Finans ApS har haft en negativ bundlinje de sidste par år og bundlinjen er igen rød for 2024-regnskabet, da årets resultat slutter på -6,47 mio. kr. Det primære resultat fra driften har også haft en negativ påvirkning på bundlinjen og udgør -5,57 mio. kr. Derudover har virksomheden høje finansielle omkostninger til 6,09 mio. kr. Hvad angår bruttoresultatet, har den været faldende i selskabet inden for seneste år.

Likviditetsgraden hos CMC Finans ApS har været under 100% de seneste par år og likviditetsgraden i 2024 for virksomheden er på 95,623 %. Selskabets samlede aktiver udgør 97,3 mio. kr. og er dermed steget i forhold til sidste år, hvor balancesummen lød på 86,3 mio. kr. De kortfristede aktiver udgør heraf 97 mio. kr. af balanceposten i nuværende år.

15 gennaio 2026

super

super godt......

13 gennaio 2026

Hej Lisbeth,

Vi sætter pris på din anmeldelse, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Sundhed+

Mvh Sundhed+ Teamet

Nemt og dejlig

9 gennaio 2026

Hej Dorthe,

Godt at høre at din oplevelse med Sundhed+ var nem og dejlig. Vi står klar til at hjælpe dig igen en anden gang.

Mvh Sundhed+ Teamet,

Hurtig service nem at overføre betaling…

Hurtig service nem at overføre betaling for behandligerne

6 gennaio 2026

Risposta di Sundhed+

Vi sætter pris på din feedback og er glade for at kunne hjælpe dig. Godt at høre at din oplevelse med os har været nem.

Mvh

Kære Inga,

Tak fordi du tager dig tid til at lave en anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Sundhed+.

Mvh Sundhed+ Teamet

Kære Lise,

Tak for din anmeldelse - Det kan vi lide at høre! Vi står klar til at hjælpe dig yderligere hvis der bliver behov for det..

Nemt og overskueligt.

Nemt og overskueligt.

7 novembre 2025

Kære Maria,

Vi er glade for at det er en god og overskuelig oplevelse for dig at være Sundhed+ medlem og sætter pris på din anmeldelse!

Adm. dir.

Jeg syntes at personen jeg talte med

Jeg syntes at personen jeg talte med, da jeg ansøgte om lånet, var nem og forståelig, at tale med, og så gik det dejligt hurtigt

6 novembre 2025

Kære Palle,

Dejligt at høre at du havde en god oplevelse med os. Vi sætter pris på din anmeldelse.

Fantastisk

Som ALLE andre
Kun kæmpe roser 🌹
Til ALT

5 novembre 2025

Kære Anita og Mette,

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse. Den er vi bare enormt glade for...❤️

Adm. dir.

Dejligt nemt og man har penge til…

Dejligt nemt og man har penge til tandlægen og man kan sætte beløbet på det man har råd til at betale tilbage.

5 novembre 2025

Kære Kim,

Tak for den super gode anmeldelse.

Vi sidder klar hvis der er noget andet...