suncamp.pl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Mamy bardzo złe doświadczenie.Zakupiliśmy dwa domki w cenie którą Państwo mieli na stronie.Po czym dowiadujemy się że cena jest wieksza i trzeba dopłacić po prawie 1000zl za każdy domek. Ja jako kl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na razie rezerwacja przebiegła pomyślnie szybkie potwierdzenia rezerwacji oby tak dalej, kemping znam doskonale więc pozostaje nadzieja że parcela jakaś fajna zostanie przydzielona

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

43 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Camping super kontakt z Suncump marny

Niestety jeśli chodzi o sam Camping super natomiast precyzyjność opisanej oferty i kontakt na poziomie 0 Próbowałam się do Was dodzwonić z campingu aby wyjaśnić niejasności przez 1.5 g niestety bez skutku, na szczęście uprzejma Pani recepcjonistka pomogła rozwikłać problem choć korzystniej było by zamówić wszystko bezpośrednio ze strony Campingu

23 agosto 2025

Risposta di suncamp.pl

Dzień dobry Pani Małgorzato. Cieszymy się, że kemping podobał się Pani oraz że pomógł rozwiązać problem - recepcja jest zawsze pierwszym miejscem kontaktu, szczególnie w przypadku rezerwacji parceli. Nie wiemy kiedy Pani do nas dzwoniła ponieważ nie mamy nieodebranych połączeń - być może po godzinach pracy biura? Poza kontaktem telefonicznym można do nas wysłać maila lub napisać na Messangerze. Zapraszamy do rezerwacji na sezon 2026 - rezerwując z wyprzedzeniem można zadbać o lepsze zaplanowanie wszystkich detali. Pozdrawiamy

Mamy bardzo złe…

Ja jako klient widzę cenę na Waszej stronie i uważam że ona powinna być wiążaca.
Nie polecę Waszej strony. Nigdy nie piszę złych opinii ale tutaj musiałam bo uważam że to jest oszukiwanie klienta
Pozdrawiam

16 luglio 2025

Risposta di suncamp.pl

Pani Katarzyno, przykro nam, że nie mogliśmy zrealizować Pani rezerwacji. Takie sytuacje niestety mogą się zdarzyć - system na bieżąco przetwarza ogromną ilość danych. Niektóre aktualizacje pojawiają się z opóźnieniem. Stąd cena, którą właściciel zakwaterowania już zmienił na wyższą nadal jest widoczna. Poinformowaliśmy Państwa w ciągu kilkunastu godzin o tym błędzie. Wolelibyśmy z całą pewnością, aby ta rezerwacja przeszła pomyślnie, bez błędu w cenie, a Pani wyjechała na wakacje z nami i z przyjemnością wracała co roku. Niestety tak się nie stało i jest to dla nas także strata. Pozdrawiamy serdecznie. Mamy nadzieję, że da nam Pani drugą szansę - najlepiej nie w okresie last minute kiedy serwery ledwie dają radę przy ogromnej ilości wejść na stronę, ale dużo wcześniej. Właśnie ruszyliśmy z kampanią First Minute 2026 .

Brak szczegółów

Podczas rezerwacji nie dostalam informacji, ze glamping jest położony na kempingu obok Union Lido. Po przyjeździe na miejsce nie udało się połączyć z infolinią. Przyjechali do nas przedstawiciele i dopiero wtedy nawiązaliśmy kontakt z biurem. Gdybyśmy wiedzieli, że osada glampingowa jest położona na innym kempingu, skorzystaliśmy z innej oferty i wynajęli domek.

1 luglio 2025

Risposta di suncamp.pl

Przykro nam, że czuje się Pani zawiedziona. Italy Camping Village jest traktowane jako część kempingu Union Lido, z pełnym dostępem do wszystkich udogodnień i atrakcji. Wierzymy, że spędzą Państwo spokojny i przyjemny urlop korzystając z pełnej infrastruktury obu obiektów.

Valutata 1 stelle su 5

Anulowanie rezerwacji, brak zwrotu pieniedzy

Zamówiłem i zapłaciłem za pobyt, który anukowaliscie zrzucając winę na inny podmiot.Zwrotu peniedzy do tej pory nie dostałem.Na stronie pojawił się ten sam domek za ok.30 EUR więcej, a WY chcieliście abym dopłacił 279 EUR.Nje można się do Was dodzwonić.Tragiczna współpraca, nie polecam nikomu.Mam obawy czy dostanę zwrot czy jesteście firma krzak, która zaraz się zwinie.
ODP.:anulowanie nastąpiło o 15:32 w środę, a więc więcej niż 30h.Nie zmiena to faktu, że ta sama oferta po anulowaniu znów była dostępna za 30 euro więcej niż przelałem.Wy chcieliście dopłatę w wysokości 279 euro.

15 luglio 2025

Risposta di suncamp.pl

Panie Szczepanie, przykro nam, że tak wyszło. Niestety tak się czasami zdarza - miejsce jest już niedostępne albo cena jest błędna - wynika to z ogromnej ilości danych jakie są przetwarzane i umiarkowanej wydajności systemu. Stąd opóźnienia w publikacji poprawnych danych. Zapewniam, że jesteśmy rzetelną firmą, działamy od 50 lat, nam również żal, że musieliśmy Pana rezerwację anulować. Od anulacji upłynęło około 30 godzin, w tym jeden cały dzień roboczy - proszę dać nam szansę - zwrot będzie zrealizowany na 100%.

Zerowa pomoc

Zerowa pomoc. Odsyłanie tylko do linków i voucherow oraz rozmowa z robotem.
Ostatni raz korzystam z Suncamp

20 giugno 2025

Risposta di suncamp.pl

Panie Łukaszu, bardzo nam przykro, że ma Pan takie odczucia. Pan zdaje się próbował uzyskać odpowiedź na swoje pytanie poprzez asystentkę AI w aplikacji. Zapraszamy jednak do kontaktu bezpośrednio z naszym biurem, można do nas zadzwonić w godzinach 8:30 - 16:30 lub przesłać email (biuro@suncamp.pl). Odpowiadamy na wszystkie wiadomości. Wysłał Pan do nas wiadomość email poza godzinami pracy (godzina 19), i 2 godziny później wystawia nam Pan taką ocenę, informując, że zerowa pomoc...

Valutata 1 stelle su 5

Rezerwacja została odrzucona przez…

Rezerwacja została odrzucona przez pomyłkę systemu, który wskazywał dostępność kiedy jej nie było - mimo prośby o zaproponowanie tego zakwaterowania w innym terminie nikt z propozycją nie zadzwonił, a pieniądze od tygodnia za odwołaną rezerwacją mimo prośby o pilny zwrot nie wpłynęły. Nie polecam - jest dużo lepszych operatorów campingu, a przede wszystkim przetrzymywanie pieniędzy klienta jest po prostu słabe.

9 giugno 2025

Risposta di suncamp.pl

Pani Julio, przykro nam, że niestety wybrane przez Panią miejsce nie było dostępne. Takie sytuacje zdarzają się u wszystkich operatorów. Zwrot został zrealizowany w ciągu 5 dni roboczych. Mamy nadzieję, że jednak kiedyś Pani do nas wróci i będziemy mieli szansę naprawić nasz wizerunek w Pani oczach. Pozdrawiamy serdecznie

Valutata 5 stelle su 5

Super serwis i baza miejsc kampingowych

Swietnie zrobiona strona - ja akurat szukałem campingów w Chorwacji i baza dostępnych w serwisie była dla mnie w zupełności wystarczająca. Wyszukiwanie bardzo intuicyjne, ze wszystkimi szczegółami, łącznie ze wskazaniem miejsca poożenia campingu na mapie :). Szczegółowy opis, zdjęcia, zestawienie wariantów cenowych - wszystko czego potrzebowałem w jednym miejscu i najważniejsze... na prawdę dobre ceny. Polecam :)

8 giugno 2025

Risposta di suncamp.pl

Panie Robercie, dziękujemy za te miłe słowa! Życzymy słonecznych wakacji!

Polecam!

Przejrzysta strona, bardzo łatwa w obsłudze.

9 maggio 2025

Risposta di suncamp.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Życzymy udanego pobytu!

Valutata 4 stelle su 5

poprawcie wyszukiwarke na waszej…

poprawcie wyszukiwarke na waszej stronie, wyniki nie do końca pokrywaja się z przyjętymi założeniami.
Sprawa dotyczy dostępności parceli

22 aprile 2025

Risposta di suncamp.pl

Panie Sebastianie, dziękujemy za tę uwagę - a co konkretnie się nie pokrywa? Czy jakiś jeden filtr? Jakby zdradził Pan więcej szczegółów, łatwiej byłoby przekazać informatykom :-) Pozdrawiamy serdecznie!

Valutata 4 stelle su 5

Wybór miejsca:Wszystko jest ok ale mała uwaga co do…

Wszystko jest ok ale mała uwaga co do wyboru miejsca,klient powinien mieć możliwość wyboru

2 aprile 2025

Risposta di suncamp.pl

Dziękujemy za opinię Panie Bogdanie. Niestety możliwość wyboru miejsca może dać wyłącznie właściciel kempingu, a nie pośrednik. Nie mamy na to wpływu ....

Rezerwacja parceli premium

21 marzo 2025

Risposta di suncamp.pl

Panie Marcinie, pozostaje nam życzyć pięknej pogody i udanego pobytu!

Płatność

Wszystko ok tylko brakuje w potwierdzeniu linku do przelewu blikiem żeby wszystko było uzupełnione już waszymi danymi. Dla kłopot był robić przelew z tym IBAN

27 febbraio 2025

Risposta di suncamp.pl

Dziękujemy za Pani sugestię. Przekażemy dalej, może uda się w przyszłości udoskonalić proces płatności. Pozdrawiamy serdecznie!

Bardzo Dobra usługa Klienta

Dobra usługa, dobra cena, ale najbardziej pozytywny jestem zaskoczony obsługą klienta (przynajmniej w Polsce). Dzwoniłem kilkukrotnie, za każdym razem poświęcono mi czas, choć wartość rezerwacji nie była astronomiczna. Generalnie w tego typu firmie nie spodziewałbym się ;)

31 gennaio 2025

Risposta di suncamp.pl

Panie Łukaszu, miŁo nam, że mogliśmy Pana pozytywnie zaskoczyć :-) Zapraszamy do kontaktu w przypadku jakichkolwiek pytań. A Suncamp to już weteran na rynku turystyki kempingowej - stawiamy na jakość a nie ilość, w tym na jakość obslugi klienta. Pozdrawiamy życząc udanego pobytu!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più