Wij hadden geboekt bij een andere organisatie maar kregen ter plaatse op Hu Albatros in San Vincenzo, Marty en Tom van Suncamp Holidays als contactpersoon voor onze Babul Lodge. Wat een vriendelijkhe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te le... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.
Scritti dall'azienda

Geurdeland 9, 6673 DR, Andelst, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Alles wordt goed voor je geregeld

Risposta di Suncamp holidays
er is weinig informatie over de camping zelf, de accomodatie, weinig foto's en reviews.

Risposta di Suncamp holidays
Boeken verliep soepel en simpel. Verder nog geen ervaring met Suncamp dus we zijn erg benieuwd naar de vakantie zelf

Risposta di Suncamp holidays
De website biedt weinig mogelijkheid om vergissingen bij invullen reservering te corrigeren! De telefonische hulp is echter prima.

Duidelijke site.
Snelle, correcte reactie op mij vraag per mail.

Risposta di Suncamp holidays
Makkelijk en overzichtelijk om een vakantie uit te zoeken en te boeken. Daarna nog had ik nog vragen en die snel en vriendelijk beantwoord.

Risposta di Suncamp holidays
Online was mijn vakantie te zien en heel snel weg toen ben ik gaan bellen zeiden ze ook dat die weg was
En later ging ik het weer proberen op me telefoon en toen kon alles wel

Risposta di Suncamp holidays
Boeken lukte inloggen op site niet ik mailde savond en werd smorgens gebeld en samen netjes geregeld

Risposta di Suncamp holidays
Alleen rrvaring via de chat tot nog toe.Via de chat erg behulpzaam.

Risposta di Suncamp holidays
Duidelijke site! Ik had een vraagje en werd via de chat meteen geholpen. Na de boeking krijg je toegang tot de app met nog eens extra informatie.

Risposta di Suncamp holidays
Duidelijke website, makkelijk te boeken. We kunnen nu uitkijken naar een mooie vakantie 🏖

Risposta di Suncamp holidays
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.