Sunbury Biltong & Droëwors Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Biltong en droëwors werd net geleverd en heb er me al aan tegoed gedaan! Wat lekker zeg! Kruiding is perfect. Van bestelling tot levering is allemaal heel efficiënt verlopen. Dit was m’n eerste beste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het was een goede ervaring om met sunbury zaken te doen voor de volgende reden: ALLES IS VOLGENS DE ONLINE REGELS AFGEHANDELD INCLUDING DE AFLEVERING. Zijn tevreden met het product en zullen in de t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Baie lekker ! Na 7 jaar in ZA gewoond te hebben ben ik telkens opnieuw super enthousiast op biltong & droëwors te bestellen bij Sunbury! Alleen maar lof voor jullie 🤩

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Goede biltong en droë wors, snel geleverd. Ik vind het wel jammer dat het verpakt is in papier, en niet in verschillende plastic zakjes zodat het langer goed blijft. Maar ik heb gelukkig een vacumeerm... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Salumeria
  2. Macelleria-gastronomia
  3. Gastronomia

Informazioni su Sunbury Biltong & Droëwors

Scritti dall'azienda

Wie ooit in Zuid-Afrika heeft gewoond of is geweest, weet wat Biltong & Droëwors is! Deze heerlijke lekkernijen zijn gemaakt van rundvlees met een unieke combinatie van kruiden. Ze worden overal verkocht. Onze Sunbury Biltong & Droëwors is heerlijk en perfect gekruid, zodat de smaak van het vlees goed tot zijn recht komt.

Het lekkerste vlees zit op de billen… Biltong is vlees dat gemarineerd is volgens Zuid-Afrikaanse traditie en daarna is gedroogd. De naam doet wat vreemd aan, maar met een tong heeft het niets te maken. Het geeft wel aan dat het vlees van de bil van een rund afkomstig is. Het wordt in repen gesneden, zodat het de vorm heeft van een tong. Biltong wordt in Zuid-Afrika gemaakt van verschillende vleessoorten. De Sunbury Biltong & Droëwors is gemaakt van het lekkerste rundvlees.

Net als de Biltong is de Droëwors een enorm populaire, Zuid-Afrikaanse snack, gemaakt met de traditionele, met korianderzaad gekruide ‘Boerewors’. Droëwors, betekent ‘gedroogde worst’ in het Afrikaans. Onze Sunbury Droëwors is een heerlijk gedroogde vleessnack die doordrenkt is met verschillende kruiden en specerijen. Wij maken gebruik van een unieke combinatie van ingrediënten gebaseerd op traditioneel Zuid-Afrikaans recept. Hierdoor is ons Droëwors vol natuurlijke voeding en smaak.

Het vinden van het juiste recept kostte ons heel wat moeite, maar het resultaat mag er zijn! Sunbury Biltong & Droëwors wordt in Nederland op traditionele manier gekruid en op ambachtelijke wijze bereid. Wij gebruiken vlees, kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Zo geniet je van een optimale smaakbeleving! De gesneden Biltong leggen we enkele uren in een kruidenmengsel. Zodra de kruiden goed ingetrokken zijn, hangen we de stukken op. Zo’n 8 dagen later is de Sunbury Biltong klaar voor consumptie! De Droëwors zit vol authentieke kruiden en specerijen en wordt op traditionele wijze met rundvlees bereidt. Na het kruiden en bereiden van het vlees, wordt de Droëwors opgehangen en op natuurlijk manier gedroogd.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

171 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5
Logo di Sunbury Biltong & Droëwors

Risposta di Sunbury Biltong & Droëwors

Hartelijk dank voor uw review.
Wat jammer om te lezen dat u graag Biltong met vet had willen hebben.
Voor zover ik terug kan zien in uw bestelling heeft u dit ook niet aangegeven.
Mocht u voor de volgende keer Biltong willen bestellen kunt u altijd in de opmerkingen aangeven dat u het liefst Biltong met vet wilt hebben.
Ik hoop dat u er even goed van kan genieten.
Fijne dag! Vriendelijke groeten, Ilse

Biltong is een aanrader!

Biltong is zeer lekker. Lijkt op de biltong die men oma meegenomen had van Afrika. Het is wel minder droog aangekomen dus heb ik het laten hangen om te drogen in een zak van bijv sinaasappels en smaakt echt goed!

15 marzo 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più