sun4energy.se Recensioni 55

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 1 stelle su 5

anläggning driftsattes i februari 2025, väl hemkommen på kvällen upptäcks brister i elinstallationen i samband med utflytt av elmätare och driftsättning av anläggning, t.ex. att hela huset har skifta... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kontakten var bra och monteringen fungerade bra. Fakturan skickades innan jobbet var färdigt, men det var inga problem att vänta med den tills anläggningen var klar. En en del inställningar blev inte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sun4energy installerade solceller, växelriktare samt batteri i mars i år, mycket nöjd med allt från säljare, montörer samt installatör (ett extra tack till elektrikern som även har fungerat som sup... Leggi di più

1. Azienda specializzata in energia solare

Scritti dall'azienda

Vi är ett företag som specialiserar oss på solpaneler och smarta batterilösningar. Vår drivkraft är att hjälpa både privatpersoner och företag att ta steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv energiförsörjning. Med kunden i fokus erbjuder vi skräddarsydda lösningar- från rådgivning och projektering till installation och service. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att investera i förnybar energi. Genom att kombinera högkvalitativa produkter med vår expertis skapar vi långsiktiga lösningar som sänker energikostnader, ökar självförsörjningen och bidrar till en grönare framtid, utan också en tydlig besparing på elräkning samt en egen självförsörjning.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Sun4energy installerade solceller

Sun4energy installerade solceller, växelriktare samt batteri i mars i år, mycket nöjd med allt från säljare, montörer samt installatör (ett extra tack till elektrikern som även har fungerat som support)
Det är mycket som hänt med och i företaget sedan dess men dom går alltid att nå och ger fortfarande riktigt bra support och råd.
Håller med om att konkursförvaltaren inte har varit till oss kunders favör.
Kommer snart att beställa utökning av batterikapaciteten från detta företag.

1 ottobre 2025
Non scritta su invito

Risposta di sun4energy.se

Hej John, tack för din ärliga feedback och förståelse för läget. Vi gör vårt yttersta för att verkligen ta hand om er kunder på bästa sätt. Vi återkopplar till vår personal som får kraft att fortsätta ge det lilla extra..

Valutata 5 stelle su 5

Mycket professionellt team som…

Mycket professionellt team som installerade ett solbatteri Growatt APX som komplement till solcellsanläggning. AI-styrningen fungerar fint. Stort tack!

29 agosto 2025

Risposta di sun4energy.se

Stort tack för din feedback. Kul att batteriet fungerar bra där AI kan ta lite tid att komma igång. Skulle något problem uppstå är det bara att logga in på vårt öppen forum så får du hjälp med att optimera batteriet.

Snabb leverans och installation

Snabb leverans och installation. Lite strul från början för 1,5 år sedan med batterilogiken men sen har det fungerat bra.

29 settembre 2025

Risposta di sun4energy.se

Tack för din ärliga feedback Thomas. Saker kan uppstå och det är viktigt att hantera det.. även framöver! Behöver du stöttning kring batteriet kan du logga in på vårt öppna forum via hemsidan.

Valutata 5 stelle su 5

Bra sälj och följande installation

Dom kunde ge mig en offert som jag både förstod och som var rimlig till tid och pris. Dessutom gick det snabbt och bra att komma i kontakt med företaget när jag hade frågor.
Att sedan själva leveransen också fungerade smärtfritt och med bra personal gjorde hela upplevelsen toppen.

28 settembre 2025

Risposta di sun4energy.se

Tack Pierre. Vi återkopplar till teamet.

Valutata 5 stelle su 5

Trygg och serviceorienterat företag!

Tydlig i kommunikationen! Håller vad som lovats!

22 maggio 2025

Risposta di sun4energy.se

Tack för din feedback. Kommunikationen är alltid en utmaning i en händelserik verksamhet. Jag återkopplar dom fina orden till vår personal.

Bra bemötande

Bra bemötande, lyhörda för våra önskemål och funderingar, arbetet blev utfört enligt offert.

6 dicembre 2024

Risposta di sun4energy.se

Tack Conny för din feedback. Att vara lyhörd och leverera enligt plan kan vara en självklarhet men inte alltid lätt. Jag återkopplar till personalen.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra kundbemötande och välvilja…

Mycket bra kundbemötande och välvilja att hitta en bra lösning med solpanelerna för vårt hus.

13 novembre 2024

Risposta di sun4energy.se

Tack Joakim för din feedback. Vi vill alltid hitta bra lösningar och utgår från vad som bli bäst för kunden. Kul att du verkligen kände så. Vi återkopplar till personalen!

Strålande

Gjorde först installation hemma och sen på företaget
Tyvärr kom konkursen emellan färdigställande,dock lösde sig det med hjälp av Norrländska avdelningen som levererade som lovat

25 agosto 2025

Risposta di sun4energy.se

Tack Marcus för din feedback. Vill även lyfta er som kund i ett svårt läge. Alltid resonabel och klok. Tack för det!

bra bemötande av säljare

bra bemötande av säljare
får svar på frågor som jag undrade före beställning
bra prisbild,
leverans enl ök

23 settembre 2024

Risposta di sun4energy.se

Nöjda kunder är ett av våra viktigaste mål. Tack för din feedback och vi kommer återkoppla den till våra medarbetare under dagen. Då blir dom glada!

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris och kunniga installatörer

Jag valda Sun4Energy primärt på grund av deras konkurrenskraftiga offert. Jag hade en trevlig upplevelse med säljaren och montörerna samt elektrikern som kom på plats var kunniga och tillmötesgående. Det som kunde ha varit bättre var planeringen av arbetet som ändrades flera gånger under processen men på det stora hela är jag väldigt nöjd!

23 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di sun4energy.se

Kul att höra. Tack för din uppriktiga feedback. Vi tar till oss!

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande. Kunnig installatör som gärna svarade på dumma frågor. 👍

6 agosto 2025

Risposta di sun4energy.se

Stort tack för dom fina orden. Vi återkopplar till personalen.

ÖVERLÄGSET

Upplevde att Sun4energy var väldigt mån om att jag som kund skulle känna och bli nöjd.

12 settembre 2025

Risposta di sun4energy.se

Stort tack för dom fina orden. Nöjda kunder är ett av dom viktigaste målen för oss.

Snygg montering

Trevliga killar var här & monterade , efteråt följde genomgång samt utbildning ,vilket jag uppskattar !

17 settembre 2025

Risposta di sun4energy.se

Vi återkopplar dom fina orden till vår personal. Tack

Kan varmt rekommendera Sun 4 Energy

Vi är otroligt nöjda med monteringen av våra solceller! Från första kontakt till färdig installation gick allt smidigt och professionellt. Teamet var punktliga, trevliga och noggranna i sitt arbete. De förklarade tydligt hur hela systemet fungerar och lämnade allt rent och snyggt efter sig. Monteringen gick snabbare än vi hade förväntat oss, och väldigt snabbt kunde vi börja producera vår egen el. Vi kan varmt rekommendera Sun For Energy till alla som funderar på att investera i solceller.

15 luglio 2025

Risposta di sun4energy.se

Stort tack. Vi återkopplar dom fina orden till vår personal. Tack

Bra helt OK

Jättebra inställningar

19 settembre 2025

Risposta di sun4energy.se

Tack för din feedback..Vi ska se till att ni fortsatt är nöjd genom vår support och öppna forum där ni kan få hjälp med Batteriinställningar.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più