De Bloemert is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. De huisje staan (geschakeld per twee) op ruime afstand van elkaar zodat je voldoende privacy hebt. De huisjes zijn netjes en zeer ruim, all... Leggi di più
Er was rust, voldoende ruimte, vriendelijk personeel, voor een redelijke prijs, heerlijk opgemaakte bedden bij aankomst, alle,gemakken aanwezig zoals koffiezet apparaat, en waterkoker, het bad was... Leggi di più
Zeer teleurstellende vakantie-ervaring met 2 weken in de Bloemert. Een slecht schoongemaakt huis - echt een dikke laag stof. Bijna alle apparaten en sanitaor mankeerde wat aan. Alle gordijnen en muren... Leggi di più
Hadden al ervaring met boeken op het betreffende park, dus het was alleen even de juiste accomodatie zoeken voor de 8 personen die er gebruik van gaan maken. Dat was geen probleem!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dit is jouw tijd om te genieten van de best quality time. En dat doe je bij Summio Waterpark De Bloemert! Dit waterrijke vakantiepark in Drenthe combineert het beste van twee provincies: de Drentse heidevelden en het Groningse Zuidlaardermeer. Perfect voor een geweldige vakantie aan het water.
De Bloemert 1, 9475 TG, Midlaren, Paesi Bassi
- +31850130500
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
goed onderhouden park met aardige mensen
heel goed onderhouden park met vriendelijke mensen
Nice accomodation
Nice accomodation,
Very helpfull service and quik response
Beuatifull location
het park was verzorgd
het park was verzorgd, het huisje keurig schoon,veel parkeerplekken, kortom alles in orde
Luxe huisje mooie omgeving
Het was een goede nette ervaring want…
Het was een goede nette ervaring want eerst ging het niet goed vanuit mijn kant maar keurig opgelost
Het reserveren en betalen ging erg…
Het reserveren en betalen ging erg makkelijk .
Dan verwacht je misschien een betalingsbevedstiging .
Ook staat er vaak bij de meeste collega bedrijven de datum met een aankomst en vertrektijd .
Nu vraag je je af wat zijn de tijden en hoe kan ik bewijzen dat ik betaald hebt.
Kort weg ben ik opgelicht .
Maar misschien komt het wel goed maar voelt slecht
makkelijk te boeken!
snel geregeld!
bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en met de de juiste info naar het gehuurde huis verwezen,
mooie ligging en parkeren naast de deur , het huis was top! mooie inrichting en schoon, goeie ligging direct aan het water , ook de omgeving is voor wandelaars, fietsers, en water liefhebbers met het grote zuidlaardermeer zeker een aanrader, wens iedereen net als ons heel veel plezier .
Huisje geboekt op waterpark de Bloemert…
Huisje geboekt op waterpark de Bloemert (Zuidlaardermeer) voor mijn man, toen ik op woensdag langs kwam schrok ik van wat ik zag. Het leek van binnen totaal niet op de foto's bij boeking (modern en vrij nieuw) daadwerkelijk aftandse inboedel wat wel 25 jaar oud leek, ik vind dit misleiding! Daarbij vertelde mijn man dat er allemaal vliegen in de woning waren dood en levend en alles was niet heel schoon. Beoordeling ingevuld (online) klacht (online gemeld) en WhatsApp bericht gestuurd, nog steeds geen reactie. Ze zijn slecht bereikbaar, één telefoonnummer op de website van Summio. En juist zij gaven het advies om mijn klacht te schrijven. Mijn advies verwacht helemaal niets, dan valt het minder tegen. Tevens arbeidsmigranten op het park voornamelijk op het oude gedeelte (zwarte huisjes, meer bos) het enige positieve is de ligging van het park. Summio moet nog veel leren, en overduidelijk worden veel negatieve berichten niet geplaatst.
Mooi waterpark in een mooie omgeving
Het park is mooi direct aan open water gelegen. Ruime bungalow met ruimte er om heen en voldoende privacy. De omgeving is aan te bevelen.
Goed park
Mooi gelegen aan en om het Zuidlaardermeer , het park is netjes , de huisjes zelf ook ,en aan het paviljoen op het park kan je niet te duur prima eten .
Aardig personeel ,
Niet te ver weg van winkelcentra
Voor watersport liefhebbers zeker een fijne plek
Mooi park aan het water…
Mooi park aan het water met prima huisjes. De omgeving is ook zeer de moeite waard
Makkelijk en snel te regelen.
Duidelijk en snel boekingssysteem
Duidelijk en snel boekingssysteem. Werkt vlekkeloos! Ook het inchecken bij De Bloemert ging als een speer.
Het huisje was mooi gelegen in het groen en netjes schoon (alleen de voegen van de badkamervloer mogen wat beter schoongehouden worden). Topvakantie!
Hebben voor de vierde keer geboekt zegt…
Hebben voor de vierde keer geboekt zegt genoeg denk ik
Rustig park op een mooie locatie
Rustig park op een mooie locatie. Ideaal voor watersporters. Wij hadden een 6-persoons bungalow met een eigen aanlegsteiger en uitzicht op de jachthaven. De accomodatie was netjes en handig ingericht.