Vriendelijk ontvangst. Rustig gelegen park. Huisjes zijn iets gedateerd maar van alle gemakken voorzien en schoon en hebben veel privacy. Prachtige omgeving. Fietsen kunnen in een overkapping staan me... Leggi di più
Makkelijke site, duidelijk . Na overname Roompot is er door Summio wel erg bezuinigd op welkoms setje . Erg weinig schoonmaak artikelen.☹️ Drentse wold is een rustig park met vriendelijke beheerde... Leggi di più
Op zich goede en duidelijke informatie, echter wil je weten wat het huisadres is van het verblijf dus waar je naar toe moet rijden moet je elders kijken om dat te achterhalen. Waarom niet standaard ve... Leggi di più
Heel fijn en rustig park. De vogeltjes fluiten, het park is autovrij en heeft fijne speelplekken voor kleine kinderen. De huisjes zijn prettig ingericht en in de omgeving is allerlei leuks te beleven.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Gelegen in de natuurrijke omgeving van Hoogersmilde vind je Summio Vakantiepark Het Drentse Wold. Dit rustige, autovrije vakantiepark bevindt zich naast Nationaal Park Drents-Friese Wold; één van de grootste bosgebieden van Nederland. De ideale bestemming om te genieten van wandel- en fietstochten door het indrukwekkende bosgebied of om volledig tot rust te komen. Dankzij de unieke ligging in de provincie Drenthe biedt dit vakantiepark in Hoogersmilde jou the best quality time.
Bosweg 10A, 9423 TA, Hoogersmilde, Paesi Bassi
- +4924462639892
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 13% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Leuk park
Leuk park, huisje was heel netjes en schoon.
Vriendelijke personeel.
Makkelijk te boeken en parken te…
Makkelijk te boeken en parken te vinden.
Zelfs nog gebeld om te vragen naar een specifieke ligging en erg vriendelijk geholpen.
Everything is okay!
Everything is okay!
I recommend it to everyone, especially the somewhat older ones!
Quiet surroundings and friendly staff!
Makkelijke site
Makkelijke site, duidelijk .
Na overname Roompot is er door Summio wel erg bezuinigd op welkoms setje .
Erg weinig schoonmaak artikelen.☹️
Drentse wold is een rustig park met vriendelijke beheerders.
Fijn, vriendelijk, rustig, kleinschalig park!
Fijn rustig kleinschalig park!
Met vriendelijke behulpzame mensen, prima beheer, heerlijke ontbijtservice, restaurant en zwembad op loopafstand.
Prachtig afdak met zonnepanelen parking.
Mooie fietsomgeving.
Een mooi rustig park
Een mooi rustig park.
Auto vrij.
En mooie huisjes.
Goed personeel
Wij kennen het park.
Wij kennen het park.
Weten wat we willen en dan is hetzelfde voor elkaar
Vriendelijke en heldere communicatir
Fantastisch park in mooie omgeving
We werden netjes ontvangen bij de…
We werden netjes ontvangen bij de receptie en kregen de sleutel en uitleg over het park. Huisje is netjes en simpel. Wel weinig keuken spullen en bestek is ook minimaal.
Drentse Wold is top 10…
Alles is prima in orde op het Drentse Wold. Het begint bij de receptie zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. De huisjes liggen mooi,zijn gezellig en altijd schoon. En dan omgeving is prachtig om te wandelen,mooie fietspaden overal natuur. Laat het aub zo blijven
Huisje was superschoon
Huisje was superschoon. Prachtige omgeving, kortom: Genieten met een hoofdletter G!
We gaan er nu al voor de 6e keer heen.
We gaan er nu al voor de 6e keer heen.
Supermooi park geweldig huisje.
Als je voor de rust weg wilt zit je daar goed.
Personeel op het park super vriendelijk
Makkelijk te boeken
Makkelijk te boeken, snel helder en goed geregeld.
Was goed bevallen de eerste keer met Oud en Nieuw dus maar weer voor dit jaar geboekt.
Snelle bevestiging reserverig
Snelle bevestiging dat mijn reservering en beschikbaarheid van een huisje.
Wij zijn ontzettend tevreden over de…
Wij zijn ontzettend tevreden over de Roompot huisjes en ligging.
Website is makkelijk toegankelijk en overzichtelijk