Summio Parcs - Parc Heihaas Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Voorthuizerstraat 75, 3881 SE Putten, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar. Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een fantastisch park waar je je welkom voelt met super aardig personeel, een betaalbaar en lekker restaurant, een leuk zwembad. We komen hier regelmatig en we gaan er nog vaker komen. Vooral met kinde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een special aanbieding en wij benieuwd waren wat Summio te bieden heeft. Hebben vroeger meer dan 15 jaren vakantie gevierd in de Heihaas. Is een mooi park. Ligt vlakbij gezellige dorpen en eventueel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Parco vacanze
  2. Villaggio turistico

Scritti dall'azienda

Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.

• Voorthuizerstraat 75, 3881 SE, Putten, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 13% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

1638 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heerlijk weekend

Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar.
Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno en lekker geknuffeld.

4 settembre 2026
Valutata 1 stelle su 5

Helaas geen aanrader

Huisjes worden erg oppervlakkig schoongemaakt. Geen succes met 2 kleine kinderen. Vooral de vloer was erg vies. Douche was vies en zat vol met schimmel. Wordt helaas niks aan gedaan. Geen aanrader. Wij hadden 2 huisjes naast elkaar genomen.

21 agosto 2026
Valutata 3 stelle su 5

Heerlijk om weer op vakantie te gaan

Heerlijk om weer op vakantie te gaan. De site van Summio is iets verbeterd, maar kan nog steeds veel beter en duidelijker. Ook fijn als vermeld wordt dat de reservering niet direct in de mail verschijnt. Nu weer bellen om te horen dat het wel een paar dagen kan duren. Op de factuur kon ik geen datum vinden wanneer ik het resterende bedrag moet betalen.

27 agosto 2026

Perfecte vakantieweek

Het voelt als thuiskomen. De vriendelijke medewerkers, het fijne entertainment team, de accomodatie, de natuur, de faciliteiten, de gemoedelijke fijne sfeer. Een combinatie die het heel fijn maakt. Wij hebben genoten en hopen snel weer terug te kunnen komen

21 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

Heerlijk midden in de natuur

Heihaas is wat ons betreft een verademing na alle reclames van hypermoderne barakken die overal in Nederland de grond uit gestampt worden. Onder hoge bomen, eekhoorns in de tuin, redelijk prive tov andere huisjes, wij vinden het een aanrader. Tenzij je van hypermoderne huisjes in een rijtje houdt, natuurlijk. Zoals bijna overal is de schoonmaak een puntje van aandacht en dat is jammer. Iets meer aandacht voor de details, en we geven gemakkelijk die 5de ster.

3 agosto 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più