Fijn verblijf, aardige medewerkers, vernieuwde faciliteiten, knus bosrijk park. Veel activiteiten , leuke speeltuinen. Prima zwembad ook en goede schoonmaak. Enig minpunt zijn de verouderde huisjes,... Leggi di più
kom al een paar jaar op dit park 1 keer een paar dingetjes gehad/ verwarming/ kapotte bank/ kan gebeuren maar voor de rest positieve ervaringen daarom gaan we deze keer weer
Kreeg een foutmelding na betaling. Betaling wel afgeschreven. Geen bevestiging in de mail. Vanmorgen gebeld. Werd snel beantwoord en vriendelijk geholpen. Had 5 sterren kunnen zijn als het niet eerst... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.
Voorthuizerstraat 75, 3881 SE, Putten, Paesi Bassi
- +31850130500
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Geen service bij boeken, hoge kosten om bij elkaar te staan.
Wij wilden met 5 gezinnen 5 huisjes bij elkaar boeken. Een mail naar het park of zij hierbij konden assisteren leverde niets op, we werden verwezen naar de website om het zelf uit te puzzelen m.b.v. de kaart. Dat kost dan 5x €35 dus €175 (!) wat echt niet in verhouding staat tot de 'dienst' die hiermee geleverd wordt.
Duidelijk boekingsproces
Duidelijk boekingsproces. Jammer dat je niet meerdere huisjes tegelijk kan boeken.
Park ligt op een mooie lokatie van…
Park ligt op een mooie lokatie van waaruit je mooie fietstochten kan maken.
Park heeft goede faciliteiten en bied een mooi arrangement aan diner, ontbijt en gourmet/bbq
Duidelijk en makkelijk
goed geholpen bij boeken
Makkelijk teboeken en vooraf bezoek…
Makkelijk teboeken en vooraf bezoek door medewerkster snel aanpassing doorgevoerd
Nog nooit zo`n slecht boekingsproces meegemaakt!
Het is jammer dat er een ster gegeven moet worden, want jullie customer service is er echt geen waard. Begin dit jaar heb ik een midweek via Landal geboekt voor Summio Heihaas met een cashback actie. Gelijk de aanbetaling gedaan wanneer ik deze binnen kreeg. Nu eisen jullie dat ik ditzelfde bedrag nogmaals betaal, want volgens jullie heb ik 50% van het volledige bedrag betaald. Na ruim 28 telefoongesprekken met jullie en Landal, is het nog steeds niet opgelost! Gratis annuleren willen jullie ook al niet doen. Ik heb een factuur van Landal met het bedrag waarvoor ik het heb geboekt. Mag toch aannemen dat jullie deze ook hebben gehad?! Nog steeds willen jullie dat ik meer betaal, dan zelfs zonder de cashback actie. Toch wel bijzonder! Elke keer als ik bel zegt Landal dat ik dit met jullie moet bespreken en andersom. Jullie werken 'samen ', maar er is duidelijk totaal geen communicatie! Ondertussen hoeft deze vakantie van ons niet meer en heb ik al een hekel aan het park voordat we er überhaupt zijn! Los dit op!
Leuk verblijf
Leuk verblijf, makkelijk te boeken. Park dicht bij de bossen, centrum met winkels dichtbij.
Prima parken prima prijs. Vriendelijk personeel.
Prima parken prima prijs makkelijk te boeken zeer vriendelijk personeel op deze parken vooral bij park Heihaas.
Tijdens het boeken van een huisje kon…
Tijdens het boeken van een huisje kon ik ook het nummer opgeven. Voorheen kon ik dat niet. Wij hebben al 10 keer het zelfde huisje omdat dat het fijnst gelegen is.
Omdat er ook rekening gehouden wordt…
Omdat er ook rekening gehouden wordt met mensen met een beperking
Mooi park maar niet alleen rozegeur en maneschijn
Mooi park. Mooie ligging. Vriendelijk personeel aan de receptie en in de bediening. Ruim voldoende keuze in het restaurant, de snackbar en het winkeltje. Veel is goed tot zeer goed bij de Heihaas.
Tot zover de positieve zaken.
De boeking is in januari gedaan via bungalows.nl omdat we daar een cadeaubon van hadden. Vrij omslachtig. Extra’s moesten rechtstreeks bij Summio betaald worden en de boeking zelf bij bungalows.nl. In april hebben we via Heihaas een Early Check-in bijgeboekt. De factuur hiervoor is via Ideal direct betaald. Half mei kregen we een mail met het verzoek de Early Check-in te betalen. Deze mail hebben we beantwoord met als bijlage een printscreen van de bankafschrijving als bewijs dat al betaald was. Geen reactie!
Na enkele dagen maar eens gebeld. E.e.a zou worden uitgezocht en we zouden worden teruggebeld. Helaas, we werden niet teruggebeld. De enige reactie van Summio was een betalingsherinnering na een week.
Weer gebeld. Het zou worden uitgezocht. De volgende dag werden we tot onze verrassing teruggebeld: fout zat niet bij Summio. Daar stond de betaling nog open. Bij ons was het geld echter wel afgeschreven. Summio kon verder niks voor ons betekenen. We moesten maar contact opnemen met de organisatie die de Ideal betalingen regelt voor Summio. Daar werden we doorverwezen naar onze bank. Een medewerkster van onze bank heeft de overboeking bekeken en kwamen tot de conclusie dat er wel degelijk betaald was. Achteraf zijn we er zelf achter gekomen dat er sprake was van 2 boekingsnummers. De Early Check-in stond in beide nummers. In het eerste nummer klopte alles, inclusief de betaling van de Early Check-in. In het tweede nummer stond de betaling nog open die al betaald was via het eerste nummer.
Het volgende probleem: de bungalow (4C1) was erg klein. Was bedoeld voor 4 personen maar met z’n tweeën konden we “de kont nog niet keren”. Maar wat nog veel erger was: de bungalow was vuil. Overal stof en spinnenwebben. Drankplekken op de grond en tegen de meubels aan. Twee bloedplekken op de plint naast het afvalbakje op het toilet. Dekbedden niet schoon. een matras met een grote vlek op. Hier viel echt nog veel winst te behalen
Een gedeelte van deze review hebben we ook op de Summio website geplaatst als antwoord op de mail waarin om een review werd gevraagd. Deze review is tot op heden niet geplaatst op hum website. Jammer!
Ik ben zeer tevreden over de servicemedewerkers.
Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van de service-afdeling. Allereerst hadden vorige bewoners hun vuile beddengoed achter gelaten onderin een kast, dat werd snel opgehaald. Later belde ik nog eens omdat een aantal gordijnen niet helemaal vast hing in de hoeken. En opnieuw kwam er snel een medewerker om dit op te lossen.
Geweldig!
Geweldig!
Fijn en vriendelijk personeel, zeer schone accomodatie, goede faciliteiten. Het was in 1 woord geweldig. Super genoten.
Leuk familiepark
Een niet al te groot park voor gezinnen. Vriendelijk personeel en centraal gelegeb
Mijn ervaring met summio
Ik ben al jaren klant bij summio en dat bevalt me nog steeds goed. Boeking is snel geregeld en als er iets is wordt je snel geholpen. Ik heb heel goede ervaringen met summio.
Zeer vriendelijke medewerkers