Het is een heel toegankelijk park en een goed onderhouden en schoon buiten maar ook binnen alles netjes en vriendelijk personeel. Een leuk centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel. Parc du Br... Leggi di più
We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Leggi di più
Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.
Westelbeersedijk 6, 5087 TK, Diessen, Paesi Bassi
- +31850130500
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Laat u niet verleiden door mooie foto"s op de website
Wij hebben een bungalow geboekt bij Summio Parcs Duc de Brabant, van 8 mei t/m 13 mei
2026, type 4C3, specifiek gekozen op basis van de foto’s op de website. Helaas bleek bij
aankomst dat de werkelijkheid totaal niet overeenkwam met wat online werd gepresenteerd.
Met name het interieur (meubilering) van de accommodatie was compleet anders dan op de
website en absoluut niet functioneel zoals afgebeeld. O.a TV kijken vanaf de bank was niet
mogelijk door de opstelling van het wandmeubel die totaal uit z’n verband stond.
De keuken en inventaris waren ronduit
vies
: plakkerige kastjes, gedateerde apparatuur, zeer
smerige afzuigkap en loszittend stopcontact. Ook het bestek en servies dat eerst grondig
moest worden schoongemaakt voordat het bruikbaar was. Ook de rest van de bungalow
voelde smoezelig en gedateerd aan. Een eetkamerstoel was stuk.
Daarnaast waren de matrassen
oud, voorzien van gaten
. Comfortabel slapen was hierdoor
onmogelijk, wat de hele vakantie-ervaring negatief beïnvloedde.
Bij binnenkomst bleek het toilet gebruikt achtergelaten, hetgeen meteen een gevoel van
afkering teweeg bracht.
Het meest teleurstellend is dat de foto’s op de website een compleet ander beeld schetsen dan
de realiteit. Dit voelt misleidend en absoluut niet passend bij wat je mag verwachten voor de
prijs die je betaalt. Dit alles bij elkaar heeft geresulteerd dat wij 2 dagen eerder onze vakantie
hebben afgebroken.
Kortom: voor ons geen herhaling. Summio Parcs zou er goed aan doen hun accommodaties
eerlijk te presenteren en grondig te renoveren én schoon te maken voordat ze gasten
ontvangen.
Via de website boeken
Via de website boeken, met de computer, was eenvoudig. Met de IPad lukte het helaas niet. De aanbetaling ging soepel.
Midweek huisje parc du brabant diessen
Midweek huisje parc du brabant diessen. Huisje op het oog schoon, maar onder het bed bv lag genoeg stof en plukken weet ik het om een trui van te breien.
Ergste van alles we zijn eerder weggeaan bleek dat er arbeidmigranten in het huisje naast ons te WONEN! Elke dag bbqen en hard praten in de avond dit als erg storend ervaren en was ook al parc heihaas putten
Het is een heel toegankelijk park en…
Een leuk centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Parc du Brabant ligt in een mooi gebied dus in de omgeving is het ook goed vertoeven.
Wij zijn zeer te spreken over dit park en zullen zeker nog een keer gaan boeken.
De boeking is prima gegaan
De boeking is prima gegaan . Benieuwd hoe het park zal bevallen.
Het is een rustig park
Het is een rustig park het huisje was prima en de omgeving is mooi.
Duidelijk informatie wat we wilden…
Duidelijk informatie wat we wilden boeken. Duidelijk over zicht over onze wensen die we konden invullen
Alles duidelijk te vinden
Alles duidelijk te vinden, ook de extra’s wel of niet bijboeken.
Makkelijk te boeken.
Goed en snel geregeld.
Boeking
Ik zocht naar duc de brabant, een park in brabant, via de site van summio was deze gemakkelijk te vinden, goede gegevens over de bungalows,ook de prijs was zeer duidelijk
schoon/ruim/goed onderhouden park.
schoon/ruim/goed onderhouden park.
vriendelijk personeel.
en heerlijk eten in het restaurant
Fijne omgeving
Fijne omgeving
Leuke huisjes en schoon
Vriendelijk pesoneel
Echt een aanrader
Wij komen volgend jaar terug met de kinderen en aanhang
Superfijn huis voor familieweekend.
Vriendelijk receptie. Mooi huisje, lekker schoon en ruim met stevig en goed onderhouden meubilair. Grote keuken met voldoende apparatuur en opbergruimte. Slaapkamers lekker ruim met voldoende opbergruimte. Heerlijke bedden. Mooie tuin met veel privacy. Je waant je in een vogelparadijs.
Leuk ingericht huisje
Leuk ingericht huisje. Rustige omgeving waar je goed kunt fietsen en wandelen.
Tips
Een plattegrond zou fijn zijn.
Bij de mogelijkheid van een huisnummer kiezen zou een overzicht met de nummers bij de huisjes met het aantal gasten wenselijk zijn.
Makkelijk te reserveren
Makkelijk te reserveren.
Alleen op een vraag over fiets verhuur , heb ik geen antwoord gekregen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.