Topweek Alpes D’huez met Magalie en Roan als zalige monitoren! Altijd goeie tips en hulp en snel bereikbaar Ook na ski accidentje zijn we zo goed begeleid en was alles duidelijk en verzorg... Leggi di più
Super goede begeleiding die altijd bereikbaar is en die voor iedereen zorg draagt. Zorgen voor een leuke en gezellige sfeer dag-in dag-uit. +Veel vrijheid.
k ben samen met een vriendin met Summerbash naar Cherso geweest, en we hebben het enorm naar ons zin gehad! We konden allerlei leuke activiteiten doen, genoten van het heerlijke zonnetje en het u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Klaar voor jouw epische zomeravontuur met de ultieme jongerenvakanties van Summer Bash? Ontdek samen met duizenden anderen de beste feestbestemmingen in Europa en daarbuiten! Of je nu op zoek bent naar bruisende clubs in Lloret de Mar, ontspanning in een luxe villa in Albufeira, of avontuurlijke activiteiten op exotische locaties, bij Summer Bash vind je de perfecte jongerenvakantie. Met ons uitgebreide aanbod aan bestemmingen, accommodaties en activiteiten stellen we jouw vakantie volledig op maat samen. Al jarenlang organiseren wij onvergetelijke jongerenvakanties voor jongeren, ondersteund door onze ervaren monitoren die 24/7 voor je klaarstaan. Of je nu kiest voor een feestvakantie in Ayia Napa of liever verborgen pareltjes ontdekt in steden zoals New York City, bij ons vind je gegarandeerd de vakantie die bij jou past. Ben jij klaar om deze zomer op avontuur te gaan? Met Summer Bash ben je verzekerd van de zomer van je leven. Jouw vakantie-ervaring staat centraal, en wij zorgen ervoor dat je herinneringen maakt die je nooit zult vergeten. Let’s make it Legendary! ☀️ Ontdek hier ons ruime aanbod jongerenvakanties binnen en buiten Europa. Laat je door ons meenemen op een vakantie vol avontuur, plezier en onvergetelijke momenten. Met Summer Bash wordt zomer 2024 er eentje om nooit te vergeten! 🌴🌍 Ben jij klaar voor een onvergetelijke zomer? Boek jouw jongerenvakantie tijdens de zomer van 2025 op www.summerbash.be en verzeker jezelf van de beste vakantie van je leven! 😎✈️
Korte Lozanastraat 20-26, 2018, Antwerpen, Belgio
- +323430550
- info@summerbash.be
- summerbash.be
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Super ervaring door Summerbash
Super ervaring door Summerbash! Genoten zoals het hoort! Tot de volgende!
Geweldige vakantie beleefd
Toffe animatoren (S.O. Aaron) die graag mee feesten en toch hun verantwoordelijkheid behielden, daarnaast ontbrak het hen ook niet aan fantastische dansmoves, inzet en enthousiasme. Toen we problemen hadden konden we altijd bij hen terecht en werd er ook meteen naar oplossingen gezocht. Geweldige vakantie beleefd met mijn vrienden, zeker voor herhaling vatbaar!
Top!
Mountain bash
Geweldige reis! Dankuwel aan onze monitoren Ayco en Yoran 🎿⛷️
Alpes D’huez met Magalie en Roan:)
Topweek Alpes D’huez met Magalie en Roan als zalige monitoren!
Altijd goeie tips en hulp en snel bereikbaar
Ook na ski accidentje zijn we zo goed begeleid en was alles duidelijk en verzorgd.
Het was sowieso zalig maar dankzij monitoren en hún ondersteuning hebben we vollenbak kunnen genieten tot et laatste.
Aanraderrrrr!
Absoluut te vermijden!
Absoluut te vermijden!
De meerwaarde om je jongere via Summer Bash op vakantie te laten gaan is nihil. Er is geen enkele begeleiding, en men maakt er een sport van om sowieso de waarborg in te houden, zelfs voor zaken die compleet los staan van een huurwaarborg. Reken dus gerust de prijs van de waarborg bij de reissom, en weet dat hetgeen je extra betaalt om via deze organisatie te boeken, eigenlijk gewoon geld op straat is.

Risposta di Summer Bash - Jongerenreizen
Vanaf het begin was alles heel goed…
Vanaf het begin was alles heel goed ingepland. We hebben nergens mee problemen gehad, enkel wat vertraging met het vliegtuig, maar daar kan niet veel aan gedaan worden. De activiteiten die we gedaan hebben met summerbash vindt ik zeer tof om te doen. En het beste was dat iedereen zeer lief was van de crew en altijd klaar stond om te helpen als het nodig was.

arnaud is verliefd op Jill
Vriendelijke en correcte monitoren
Vriendelijke en correcte monitoren
Heen- en terugreis goed georganiseerd
Fijne ervaringen ginder opgedaan

Risposta di Summer Bash - Jongerenreizen
Dit is al de tweede keer dat ik mee…
Dit is al de tweede keer dat ik mee reis met Summerbash en ik kan zeggen dat dit weer een hele geslaagde reis was. Arne Ghequiere, de enige monitor die nog aanwezig was bij onze reis, heeft alles enorm goed aangepakt. Alle excursies werden goed geregeld en in de avond wisten we precies wat er te doen was en waar we moesten zijn. Voor mij voelde hij niet als een moni maar als een vriend die we in Cherso hebben leren kennen. Weer een geslaagd jaar!

Risposta di Summer Bash - Jongerenreizen
Summerbash in Cherso: dikke aanrader!
Het was echt een topvakantie in Chersonissos met Summerbash. Alles was supergoed geregeld, waardoor er echt nul stress was. De excursies waren mega leuk en perfect georganiseerd – precies de juiste mix van relaxen en toffe activiteiten. Ook nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden gemaakt. En natuurlijk dikke shout-out naar Arne Ghequiere: altijd chill, altijd gezellig en gewoon precies daar wanneer je ‘m nodig had. Communicatie on point, vibes relaxed - echt een top monitor!

Cherso 2025
Onze moni, Arne heeft ons heel goed geholpen. Hij antwoorde altijd op al onze vragen. We hebben er heel veel aan gehad aangezien we de laatste 2 groepjes waren, dus we hebben elkaar allemaal goed leren kennen. We zijn een paar keer met zen allen gaan eten en dit was heel gezellig. Als je bij summer bash boekt moet je je zorgen maken om niks, wat echt zalig is als je gewoon een rustige vakantie wilt hebben!!

Bali
Het waren 2 super toffe weken. Zowel de vluchten als de reis zelf waren goed georganiseerd. Ook was er genoeg ruimte voor eigen invulling, die bij ons vaak in groep werd opgevuld. De begeleiding was ook top, niks was teveel voor onze monitor.
Legendary
Totaal geen spijt ervan, dit was misschien wel een van de beste vakanties van mijn leven.
Ze regelden alles in verband met transport en boden alsook tientallen activiteiten aan die allemaal vrijblijvend waren.
Daarnaast waren wij eerst wat bezorgd over de strengheid en hoeveel vrijheid we zouden krijgen. Hier is zeker niet over te klagen; ze hebben een paar basisregels die eigenlijk niet eens regels zouden moeten zijn omtrent uitgang, nachtlawaai, vechten,…
Tot slot waren de monitoren, of althans diegene wie wij hadden, ook stuk voor stuk wijze mensen die nog altijd verscheidene verantwoordelijkheden hebben. Daarnaast hebben ze ons ook goed geholpen toen er een gsm was gestolen.
Topreis
Perfecte reis
Het was een leuke vakantie met lekker bier en veel drankjes. We voelden ons veiliger door de summerbash mensen. Er was mooi weer en het cliffjumpen was leuk. Strawberry daiquiri is een aanrader!
Prachtige reis
Enorm genoten van deze reis, zeker aan te raden!!!
Goede geplande reis
Zeer aangename monitoren die dag en nacht paraat stonden voor ons en alles was goed geregeld naar onze wensen dus hiervoor dank.
Echt een zalige week gehad
Echt een zalige week gehad! Arne ge zijt een topper! Super chille gast hebben ons echt geamuseerd me jou! Doe je goed 😊 groetjes Febe en Karlien :)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.