3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

God valuta for pengene

God og grundig matchberegning. Ikke så mange brukere, men de som er der virker å være seriøse. Falske profiler blir raskt fjernet ved rapportering. Helt grei gratisfunksjon, men du får mye for pengene om du kjøper superabonnement sammenliknet med andre sider. Jeg fikk full klaff og havnet i et fint forhold etter kort tid. At forholdet røk etter en stund, er ikke sukker sin feil... Har fått god kontakt med en ny der nå forresten ;) For deg som vil vite litt mer om en person enn bare "sveiping" før du avgjør, er dette et godt alternativ.

23 settembre 2025

Jeg synes Sukker har tapt seg

Jeg synes Sukker har tapt seg. Man vet ofte ikke hvem man chatter med. Mange anonyme profiler, flere med «lånte» profilbilder. Savner at man har mulighet til å velge verifiserte brukere og unngå de som bare «leker seg», uten noe seriøst ønske om å finne en partner.
Jeg savner også kartfunksjonen, Det er for dårlig å vite at noen bor i Akershus eller Oppland. Det er store områder og følgelig kanskje vanskelig å bli kjent.
Hadde nok ikke valgt Sukker om jeg ønsket en partner. Tinder er fortsatt favoritten.
Som andre har nevnt, er det svært mange inaktive profiler.
Alt føles håpløst gammeldags.
Stadig tekniske feil/utfordringer. Styr unna.

6 gennaio 2025

Få brukere og dårlig design

Det er ikke så mange brukere på denne siden, så de fleste som anbefales er fra ganske langt borte. Det er svært få som bor i nærheten i min demografi, og jeg bor kun 10 min tog unna Oslo.

Algoritmene som "matcher" folk og medfølgende design virker å være fra rundt 2000 en gang. Svært mange av profilene jeg ser er inaktive. Påstanden om at de har "største utvalget av single i Norge" er nesten helt sikkert usant.

Brukermassen har svært få kvinner under 30, de fleste er 33+. Er du av den eldre garde kan det hende denne siden passer for deg.

Det er ikke spesielt billig. Det eneste jeg kan si er bra med siden er at den ikke har ondsinnede forsøk på å ta pengene dine, slik som "super likes", "boosts" osv som mange andre sider bruker. Alt i alt, er dette ikke verdt å bruke pengene på.

8 febbraio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito