3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg må sige

Jeg må sige, at det her ikke fungerer for mig. Der er manglende svar og opfølgning, og kommunikationen består stort set kun af betalinger uden reel dialog.

På den baggrund kan jeg ikke anbefale det her forløb, som det står nu. Jeg forventer en klar tilbagemelding og en bedre håndtering fremadrettet.

6 aprile 2026

Jeg ønsker at anmelde hjemmesiden…

Jeg ønsker at anmelde hjemmesiden SugarMake for mistanke om svindel og misbrug af mine kortoplysninger. Efter jeg registrerede mit betalingskort på siden, er der blevet foretaget uautoriserede transaktioner, herunder køb i udlandet, som jeg ikke har godkendt.

Siden fremstår med mange falske profiler og virker ikke troværdig, hvilket giver mistanke om, at der er tale om en falsk datingside eller en usikker platform, hvor brugerdata kan blive misbrugt.

Jeg beder om, at sagen bliver undersøgt nærmere, da jeg har mistanke om økonomisk svindel og misbrug af mine personlige og finansielle oplysninger.

14 gennaio 2026

Lige nu Danmarks bedste datingside!

Lige nu Danmarks bedste datingside!

21 dicembre 2025

Risposta di SugarMake

Tusind tak for de flotte ord, Sandra. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever siden som Danmarks bedste. Tak fordi du deler din oplevels

Dejlig trygt

Lige præcis det jeg ledte efter!
Sugarmake virker som en seriøs og moderne datingside. Det var nemt at oprette en profil, og jeg kan godt lide, at der er fokus på privatliv og sikkerhed. Det føles trygt at bruge siden!

25 agosto 2025

Risposta di SugarMake

Tusind tak, Simone, for en rigtig fin og gennemarbejdet anmeldelse. Tryghed, privatliv og sikkerhed er noget, vi tager meget seriøst, så det er dejligt at høre, at det mærkes i brugen.

Hvis du er kvinde kan jeg sige at det…

Hvis du er kvinde kan jeg sige at det er den bedste side at være på.

13 luglio 2025

Risposta di SugarMake

Mange tak, Lise. Det glæder os, at du som kvinde oplever siden som et godt og trygt sted at være. Tak for tilliden.

Sammenlignelig den bedste dating side i…

Sammenlignelig den bedste dating side i lille Danmark

29 giugno 2025

Risposta di SugarMake

Tusind tak, Sofie. At blive nævnt som en af de bedste i Danmark betyder meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.