Duidelijk prijs vermelden op de website. Nu lijkt het alsof het een RVO site is. in de algene voorwaarden staat ook geen tarief of prijsopstelling. Misleidend en communicatief niet sterk.
Ik ben zeer tevreden, door een kleine betaling voor de diensten is het zeer goed en snel ingediend bij het RVO met een positief resultaat!! Ook over de communicatie, zorgvuldigheid en snelheid vanu... Leggi di più
Natuurlijk kost dienstverlening geld en uiteindelijk kun je het ook zelf… maar… subsidie aanvraag doet t voor een zeer schappelijk bedrag en doet t perfect. En ze reageren direct en super vriendelijk... Leggi di più
Ik ben er in getrapt. Net als de anderen dacht ik rechtstreeks de subsidie aan te vragen. De eerdere aanvraag ging zo makkelijk dat ik vol vertrouwen mijn aanvraag bij RVO deed, dacht ik. Ik kreeg ee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Top! Snel en vakkundig
Top! Binnen 1 dag was mijn aanvraag al ingediend!
Super fijn geholpen door Jessica
Super fijn geholpen door Jessica. Alles werd me meteen duidelijk en vond hun werkwijze zeer snel, correct en voor de scherpste prijs! Wanneer ik nog extra vragen had, kon ik ze direct bereiken door de Chat of mail. Aanrader als je snel en gemakkelijk een subsidie aanvraag wilt indienen!
Niet met dit bedrijf in zee gaan, verborgen kosten
Niet met deze mensen in zee gaan. Er zitten verborgen kosten aan de dienst verbonden die ze later op je proberen te verhalen. De subsidie aanvraag word niet getoetst, de gegevens worden klakkeloos doorgestuurd zonder te toetsen, dus geen geen enkele toegevoegde waarde.

Risposta di Subsidie Aanvraag
Kosten onduidelijk
Kosten onduidelijk. Het is niet duidelijk dat je betaald voor deze service, pas op het eind staat dat aangegeven. KvK staat niet vermeld op algemene voorwaarden en privacy statement.

Risposta di Subsidie Aanvraag