Denna butik hade några pluspoäng, de hade mycket attraktiva, professionella förpackningar. Produktens kvalitet var fantastisk, och jag älskade det första objektet jag köpte, så jag köpte ett andra obj... Leggi di più
Kortfattat; Grymt bemötande, grymma produkter och helt enkelt 10/10! Produkterna är väldigt behagliga, snygga och håller otroligt hög kvalité. Servicen hos de här är på topp och kan inte säga a... Leggi di più
Vi pratar om det här lilla extra på Handelsprogrammet. Hur viktigt det är. Jag har berättat för mina elever om det personliga brevet och ett par gratis strumpor jag fick i lådan med min skjorta. Sup... Leggi di più
Lätt att beställa rätt storlek då mått står direkt i fältet vid storlekarna. Snabb leverans och känns roligt, personligt och engagerat med handskriven kommentar på följesedel. Kommer absolut att handl... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
We are a clothing brand from Sweden that designs clothes with inspiration from nature, culture and people in a part of the world where the contrasts are large and the colors strong. Est. 2014.
Storgatan 25, 97232, Luleå, Svezia
- 0703371650
- info@styleofnorrland.se
- styleofnorrland.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Otroligt fin kvalitet med ett kund…
Otroligt fin kvalitet med ett kund bemötande på topp!
De varor jag beställt från er har…
De varor jag beställt från er har fallit mig mycket väl i smaken. Ursnygg kollektion.
Personlig touch!
Mycket snabb leverans (order tisdagkväll, framme för uthämtning på fredag samma vecka i Värmland) Snyggt paketerat. Bra produkt. En extra fin touch med ett personligt handskrivet meddelande på ordersedeln.
Snabb och korrekt leverans.
Snabb och korrekt leverans.
Tack Ida för hälsningen 😊
Bra produkter av hög kvalitet.
Jättefina t-shirtar
Jättefina t-shirtar. Något smal passform över axlarna men ändå helt ok, men upp en strl så passade den bra. Och 👍👍👍👍👍 till personalen
Fräna kläder och service i världsklass!
Det var superfina varor
Det var superfina varor! Och bra kvalitet 😊
Bra service
Bra service, snabb leverans med bra paketering. Synd bara att jag var för lång, även fast jag valt XL. Kanske ämnat åt andra bara
Snabbt levererat
Snabbt levererat, snygga sockor och kul med personlig hälsning!
Snabb leverans och jättefina kläder.
Snabb leverans, snyggt paketerat och en handskriven häksning, hur mycket bättre kan det bli?
Fina plagg
Fina plagg, tyg med härliga mönster.
Servicen är toppen! Rekommenderas.
Snyggt snabbt & fina priser!!
Toppenskjortor
Toppenskjortor! Har köpt flera stycken och dessa sitter verkligen så mycket bättre än vanliga skjortor man kan köpa hos andra affärer, kan verkligen rekommendera dessa. Snabb och bra service från företaget.
Superservice💫🌟
Kvalité och service
Mycket fina produkter och mycket bra och personlig service. Rekommenderas!
Speciellt många stjärnor för det…
Speciellt många stjärnor för det personliga meddelandet och fina paketeringen!
Snabb hjälp vid retur.