Valutata 5 stelle su 5

Ik heb mijn nieuwe tas gekocht bij Stygr en ben ontzettend tevreden! De winkel ziet er creatief, verzorgd en hygiënisch uit. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd om het ver... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige energie heerst er in deze vrolijke zaak met zeer enthousiaste leuke vrolijke mooie jonge dames die keihard werken aan hun eigen merk. Petje af hoe zij dit doen en ze maken de mooiste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Creatieve zusjes die samen exclusieve must have items bedenken en zelf maken. Hun spontaniteit is bijzonder, goede service en zeer klant vriendelijke dames. Een heel bijzondere winkel om eens langs te... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

92 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige bomber en supervriendelijke meiden!

Prachtige bomber, heel blij mee! Communicatie was helder zeker over de levertijden. Voor vragen zijn ze goed bereikbaar en vriendelijk. Echt een aanrader!

Risposta di Stygr.

Lieve Marleen, dank je wel voor jouw lieve woorden en dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze mooie review. Dit waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw aankoop en onze service. ♡

Fijne shop ervaring

Gekocht in de pre-sale en de gehele tijd goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Netjes en heel transparant. Nu ontvangen en heel blij met de jas - dit is een echte eyecatcher

Risposta di Stygr.

Dit soort berichten maken ons zo blij! Dank je wel voor jouw mooie review en we wensen je veel plezier van jouw aankoop bij ons :) ♡ Liefs!

Valutata 4 stelle su 5

Verliefd op mijn jasje ❤️

Super leuk jasje, waar ik me elke keer weer mooi in voel. Heb meteen een ook een andere besteld! Wel dacht ik dat het een dikkere en warmere stof zou zijn. Omdat dit niet zo is, vind ik het jasje wel aan de dure kant. Maar toch te leuk om er nu niet een te kopen haha.

Risposta di Stygr.

Hi Lot, super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bomber! En we begrijpen wat je zegt. Het verschilt per jas hoe warm ze zijn, bomber Black Jekkie is bijvoorbeeld veel warmer. Maar wij dragen Glam Gang juist graag met laagjes en een grote sjaal in de herfst. 😍 Heel veel plezier ervan en dank je wel voor jouw review! ♡

Prachtige jas

Prachtige jas
en super goede service
De dames zijn ook erg vriendelijk

Risposta di Stygr.

Super leuk om te horen Sabrina, dank je wel voor jouw lieve woorden en we wensen je veel plezier van jouw bomber! ♡

Valutata 5 stelle su 5

Super behulpzaam en extra moeite gedaan…

Super behulpzaam en extra moeite gedaan om te checken of er nog een grotere maat beschikbaar was dan op de website stond.

Risposta di Stygr.

Super thanks voor jouw mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ♡♡♡

Top!

Snelle service, mooi verpakt, goede communicatie en hulp bij mijn bestelling toen ik twijfelde over de maat. Dankjewel🤗

26 marzo 2024

Risposta di Stygr.

Hi Sam, super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling. En dank je wel voor jouw mooie review ♡

Super blij

Duidelijke site, snel in huis, de jasjes zijn mooi gemaakt en van goede kwaliteit. Super blij mee!!

2 aprile 2024

Risposta di Stygr.

Super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw aankoop! Dank je wel voor jouw lieve woorden ♡

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en snel antwoord omtrent…

Vriendelijk en snel antwoord omtrent vragen over product. Snelle levering!
Prachtig bomberjack besteld, zeer fijne stof en pasvorm, ga zo door dames!

26 marzo 2024

Risposta di Stygr.

Super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling en onze service. Doen wij met veel liefde en het is daarom extra leuk om zo'n lieve review te ontvangen. Dank je wel ♡

Valutata 5 stelle su 5

Stof was in het echt nog mooier dan op…

Stof was in het echt nog mooier dan op de foto, vind hem na een paar weken dragen alleen maar mooier worden😍. En fijne, hartelijke service aan de telefoon toen ik even wilde overleggen over de maat, bedankt!

6 marzo 2024

Risposta di Stygr.

Hi Marianna, super leuk om te horen! Dank je wel voor jouw lieve woorden ❤ Heel veel plezier ervan!

Top!

Snel verzonden en echt super goede kwaliteit! Krijg veel complimenten over de bomber

Risposta di Stygr.

Hi Mirjam, super leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw STYGR! Heel veel plezier ervan en thanks voor jouw mooie review :)

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie jacks krijg veel…

Super mooie jacks krijg veel complimenten fijne shop en verzending!

Risposta di Stygr.

Dank je wel voor jouw lieve woorden, Ilse! Blij te horen dat je zo tevreden bent met jouw aankoop ❤

Top jasjes

Snelle levering. Schitterend jasje, zelfs uit de Outlet (waar dan een mankementje in zou zitten)!

8 marzo 2024

Risposta di Stygr.

Super fijn om te horen dat jouw aankoop zo naar wens is! Dank je wel voor deze mooie review, worden wij blij van :) ❤

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, snelle reactie op vragen en super leuk jasje!

6 marzo 2024

Risposta di Stygr.

Hoi Birte, dank je wel voor jouw review! En erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met jouw aankoop en onze service :) ❤

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più