Ik heb mijn nieuwe tas gekocht bij Stygr en ben ontzettend tevreden! De winkel ziet er creatief, verzorgd en hygiënisch uit. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd om het ver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een geweldige energie heerst er in deze vrolijke zaak met zeer enthousiaste leuke vrolijke mooie jonge dames die keihard werken aan hun eigen merk. Petje af hoe zij dit doen en ze maken de mooiste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Creatieve zusjes die samen exclusieve must have items bedenken en zelf maken. Hun spontaniteit is bijzonder, goede service en zeer klant vriendelijke dames. Een heel bijzondere winkel om eens langs te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡
Zijlstraat 93, 2011TM, Haarlem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Heel vriendelijk in de winkel en daarna hele snelle levering via webwinkel.

Risposta di Stygr.
Altijd even vriendelijke service! Prachtige bombers en andere "wanna haves"! Een verslavende winkel! Love it

Risposta di Stygr.
Deze kledingstukken zijn stuk voor stuk prachtig! Met liefde en aandacht gemaakt en super leuk geholpen in de winkel❤️

Risposta di Stygr.
Helaas was mijn maat niet beschikbaar, dus kan ik niet de deur uitlopen met mijn jasje. Maar de meiden hebben, zodra de stof binnen was een nieuwe voor mij gemaakt!

Risposta di Stygr.
I absolutely love my Stygr Jacket! Florine & Paulette are so talented, friendly and all around genuine. I love visiting their store and will continue to bring everyone in to experience it!

Risposta di Stygr.
Mooie winkel, mooi concept, prachtige stoffen, inspirerende meiden

Risposta di Stygr.
Ondanks dat ik helaas de bomber heb teruggestuurd omdat het model mij niet stond is het een enorm positieve ervaring.
Persoonlijk en vriendelijk, het bestaat nog!

Risposta di Stygr.
Geweldig leuke jasjes bij Stygr 🩷 heb er ook meteen een leuk sieradensetje bij gedaan. Bedankt lieve dames, jullie zijn geweldig!

Risposta di Stygr.
Enorm blij met de mooie kleding én fijne hulp in de winkel. Heel tof hoe dit merk werkt.

Risposta di Stygr.
Zeer behulpzaam en lieve zusjes in de winkel. Fantastisch hoe het hele proces van stof tot (in mijn geval) bomberjack plaatsvindt op de locatie.

Risposta di Stygr.
Ik werd erg leuk geholpen en geadviseerd! Blij met mn jasje! XL

Risposta di Stygr.
De verkoopsters (mede eigenaresse van de winkel) gaf zeer overtuigend en eerlijk advies zonder gevoelde druk tot koop. Uiteindelijk hebben we de aankoop 4 dagen later pas gedaan. Mijn partner werd geadviseerd er nog een paar nachten over te slapen en dan pas de jas te kopen als het nog steeds goed voelt.

Risposta di Stygr.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.