Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht werk afgeleverd, hobbelig en zeer slordig geverfd Komen niet opdagen zonder je op de hoogte te stellen Betaald voor niet geleverd werk krijg nog gekd terug maar ze nemen niet op en he... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Poor quality, unprofessional, inflexible, expensive.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Intonacatore
  2. Impresa edile
  3. Pittore

Scritti dall'azienda

Klant staat centraal Bij Stukadoorplein BV staat de klant altijd centraal. Wij werken immers voor u. Uiterst zorgvuldig gaan wij aan de slag om uw project naar tevredenheid te realiseren. Kernwaarden Onze kernwaarden weerspiegelen waarvoor wij staan. De belangrijkste kernwaarden van Stukadoorsplein B.V zijn: Betrouwbaar, Professioneel, Resultaatgericht Servicegericht Deskundig Dit is waar we met veel trots voor staan!

2,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Geen aanrader

Contact met Angelo was prettig en de prijs was scherp, maar het resultaat was slordig en niet naar wens. Er waren plekken overgeslagen, op veel plekken zaten lijnen, putjes en klodders stuc en het stucwerk liet zelfs op één plek binnen een week los. Wij hebben hierover contact opgenomen en kregen te horen dat ze het wel wilden herstellen, maar dan moesten wij 50 euro extra voorrijkosten betalen.
Wij zouden dit bedrijf niet aanraden en ook niet opnieuw inhuren.

30 settembre 2025

Zeer slecht werk afgeleverd

Zeer slecht werk afgeleverd, hobbelig en zeer slordig geverfd
Komen niet opdagen zonder je op de hoogte te stellen
Betaald voor niet geleverd werk krijg nog gekd terug maar ze nemen niet op en hebben een ander nummer
Totaal geen aanrader alleen maar problemen
Contact gezocht krijg ze niet meer te pakken

1 agosto 2023

Offerte lager dan factuur

De werkzaamheden (Stucken en verven) zijn zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Wat een hele nare verrassing was, was dat de uiteindelijke factuur zo'n 1100 euro hoger uitviel dan in de offerte stond. Dit kwam omdat het totale oppervlak dat geverfd moest worden veel hoger bleek dan begroot. Let daar van te voren dus goed op.

11 luglio 2023

Fantastisch bedrijf!

Zeer snelle reactie op aanvraag en binnen een dag stond er een ploeg stukadoors klaar. Deze mensen weten wat vakwerk is!!! Zowel stuc- als schilderwerk is echt prachtig! Verder is t contact makkelijk en geen vraag is te veel. Echt een aanrader!!

5 aprile 2023

Snel, precies en professioneel

Zeer fijne communicatie, snelle offerte en een datum van de werkzaamheden gepland. Werkzaamheden zeer goed en met precisie uitgevoerd. Prijs-kwaliteit verhouding is top in orde.

Ik raad het Stukadoorsplein en de werknemers zeker aan.

3 aprile 2023

Stay away

Poor quality, unprofessional, inflexible, expensive.

20 marzo 2023

Risposta di Stukadoorsplein B.V

Beste heer/mevrouw, dat is vervelend dat je niet tevreden bent over onze geleverde werk, ik heb je vandaag gesproken en voorgesteld dat wij komen met de uitgevoerde stukadoor op locatie en nog eens de oplevering doen, gisteren is deze met u partner gedaan en hij was tevreden over de werk​, ​heb ik ook met hem tel gesproken. Dus kan zijn dat hier en daar wat dingen komen ​met de drogen ​maar zoals ik aangaf wij zijn een bedrijf met 18 jaar ervaring en staan we achter onze werk! BIj ons geldt de slogan niet voor niks " NIet goed ​G​eld terug"​, ​​dus laat me weten wanneer kunnen we afspreken! ​Grt alg directie Stukadoorsplein BV ​

Scherpe prijs

Scherpe prijs , komen afspraken zoals afgesproken dag en tijd na. Vaklui spraken beperkt Nederlands maar deed niets af van hun vakmanschap. Vakmannen lieten mijn woning netjes achter.

23 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Stukadoorsplein BV is top!

Stukadoorsplein BV is het juiste bedrijf om in te huren voor zeer strak stukwerk en zeer mooi en professioneel verf-en spuitwerk.

Yuliyan, de eigenaar, is professioneel, weet waar hij het over heeft en is in staat snel te schakelen doordat hij een groot team heeft dat voor hem werkt, is betrouwbaar en komt zijn afspraken keurig na. Ook specifieke wensen worden zorgvuldig doorgevoerd.

Na afloop van iedere klus krijg je de mogelijkheid het geleverde werk met zijn mensen te controleren en belt Yuliyan om te vragen of je tevreden ben. De stukadoors en schilders zijn jongens met zeer veel ervaring en daarbij ook zeer vriendelijk. Je huis wordt weer netjes opgeruimd achtergelaten.

Het eindresultaat is prachtig!

Een zeer positieve ervaring en ik raad Stukadoorsplein dan ook van harte aan.

29 aprile 2022

Bedankt Pieter

Snel geregeld

We hadden op zeer korte termijn een stukadoor nodig. Een dag later waren alle muren in woonkamer en keuken mooi strak. Netjes opgeleverd

14 aprile 2022

Harde werkers

Harde werkers, 1 ochtend voor strijken en daarna 1 dag met 6 man de klusgeklaard. Goed werk, maar de rommel mag je zelf opruimen.

17 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

The best price and service!

The guys were super fast and did an amazing job (and little mess!). Honestly, when they called me saying they finished 75m2 of wall plastering in one day, I was afraid the job wouldn't be good, but once I got there, it was perfect. And they have really good prices!

27 maggio 2021

Bedankt

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più