10/10 oplevelse! Jeg har fået hjælp hele vejen igennem forløbet/ansøgningsprocessen og med meget hurtigt svar på alle mine diverse spørgsmål. Der blev fuldt op på mig efter studiestart, og jeg har hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stor tak til Studysea for hjælp og guidance ved mit semester i Sydney, som del af min uddannelse på Aarhus Universitet. Jeg kan på det varmeste anbefale Studysea da de gør det nemt og overskueligt at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg glædeligt gøre det. StudySea har hjulpet mig hele vejen igennem med at søge en hel kandidat i England. Hver gang jeg har haft de mindste problemer e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mickey hjælper mig videre på min rejse til Australien for at læse en kandidat på University of the Sunshine Coast. Han har virkelig gjort en ellers lidt uoverskuelig proces meget gennemsigtig. Han sva... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Studysea er officiel repræsentant i Danmark for en række anerkendte udenlandske universiteter og tilbyder gratis vejledning og ansøgningshjælp til disse universiteter.
Promenadebyen 34, 5000, Odense, Danimarca
Min drøm var at komme til Sydkorea og studere, og ved hjælp af Mickey fra StudySea, så har jeg kunne komme afsted.
Jeg blev mødt med transparens, venlighed og utrolig effektiv hjælp, da jeg var i kontakt med Mickey.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til StudySea:)

Risposta di Studysea
Jeg modtog hjælp fra Mickey, som jeg på det varmeste kan anbefale. Han er en imødekommende og kompetent person med indgående kendskab til hele ansøgningsprocessen. Mickey formår at formidle selv komplekse informationer på en forståelig og rolig måde, hvilket skaber tryghed gennem hele forløbet. Hans engagement og professionalisme gør ham til en uvurderlig støtte for enhver, der ønsker at søge om udveksling. I min egen oplevelse var Studysea langt mere hjælpsomme og effektive end EDU – jeg ville ønske, jeg havde valgt dem fra starten.

Risposta di Studysea
Fik hjælp til at finde praktik i udlandet inkl. alt det praktiske med visum, forsikring og sociale aktiviteter. Meget trygt og effektivt og kan varmt anbefales.

Risposta di Studysea
Hurtigt og god hjælp. Mickey er rar og hjælpsom og gjorde forberedelsen til mit udvekslingsophold super nemt. Meget rart at have en som kan følge en hele vejen hvis man er i tvivl

Risposta di Studysea
Mickey er meget behjælpsom og rar. Anbefaler kraftigt Studysea til folk der gerne vil på udlandsophold.

Risposta di Studysea
Jeg benyttede Studysea i forbindelse med mit udlandsophold i Kuala Lumpur, Malaysia, og jeg kan ikke andet end at anbefale dem på det fuldeste! Mickey er fantastisk hjælpsom med alt mellem himmel ord jord, og står klar til at besvare dine mange spørgsmål, som naturligt kommer, til hver en tid. Så står du med drømmen om at studere i udlandet, så synes jeg helt bestemt, at du skal overveje Studyseas hjælp.

Risposta di Studysea
Jeg kan varmt anbefale Studysea til alle, der overvejer et udlandssemester. De har været helt fantastiske til at hjælpe med hele processen fra start til slut. De sørger for det hele og de tager godt hånd om en. Det har været overraskende nemt, og de har gjort alt for at besvare mine mange spørgsmål og guide mig på bedste vis. Hjælpen og vejledning er helt gratis, hvilket gør at alle kan være med.
Hvis du drømmer om at studere i udlandet, så er Studysea det rette sted til at opfylde den drøm!

Risposta di Studysea
Skulle søge udenom CBS på mit 5. Semester af min Bachelor, og benyttede mig af Studysea. Du fik mig ind på UAB i Barcelona ekstremt nemt og gnidningsfrit. Fik hjælp af Mickey, der hjalp med det hele, ekstremt effektivt og med god kommunikation. Kan varmt anbefale Studysea til alle der ønsker at søge udenom deres universitet og være freemover!

Risposta di Studysea
Studysea har været en kæmpe hjælp!
Jeg er på udveksling i Seoul, Sydkorea og på mit studie skal man selv stå for alt, hvis man vil have et semester i udlandet. Defor har det været afgørende at have en organisation i ryggen, der har hjulpet med alt lige fra ansøgning til universitet, visa-ansøgning og gode guides til både legatsansøgninger og bolig.
Jeg havde Mickey som kontaktperson hos StudySea, han har været så hjælpsom og jeg har kunne ringe og skrive til ham igennem hele forløbet.

Risposta di Studysea
Ifm. mit ønske om at læse en hel kandidat i udlandet, fik jeg anbefalet Studysea af én, der tidligere succesfuld havde søgt til udlandet igennem dem. Min første tanke: Det er for godt til at være sandt. Gratis hjælp til at finde det rigtige universitet, til ansøgnings- og optagelsesprocessen, papirarbejde til visum, SU og så meget andet? Gratis hjælp til egentlig DET HELE?
Jeg kastede mig alligevel ud i det, og: det var sandt!! Mickey har været en stjerne af hjælp og venlighed fra start til slut. Kun med en idé om studieretning kontaktede jeg Studysea, og Mickey har siden guidet mig så godt afsted, at jeg nu sidder i England og skal starte på drømmestudiet!
I hele forberedelsen har Mickey været til stede med enormt hurtige svar på store og små spørgsmål - på mail og telefon. Han har rådgivet mig om mine optagelsesmuligheder, beroliget mine bekymringer ift. forskellige deadlines og hjulpet med selve ansøgningsprocessen, ved ikke kun at udstyre mig med en vejledning og liste over nødvendige dokumenter, men også ved at kigge alle disse dokumenter igennem, inden vi sendte dem afsted. Uden ham havde jeg ikke fundet rundt i det.
Mickey har også hjulpet min ansøgning til SU i udlandet på vej, haft afgørende råd ifm. legatansøgninger og givet gode tips til bolig og det praktiske på destinationen. Der var endda et pre-departure møde på Studyseas kontor med mere info, snacks og hyg til os udrejsende. Et sjovt arrangement og betryggende initiativ.
Mickeys og Studyseas ekspertise, tålmodighed og engagement er umålelige, og jeg kan ikke takke ham og Studysea nok for deres fantastiske understøttelse til et nyt og spændende kapitel!
HELT KLART EN ANBEFALING!!!
Og et shout-out også til Line, som har styr på hjemmesiden, der især i orienteringsfasen og ifm. universitetsvalg var guld værd!
Tusind tak, Studysea!!

Risposta di Studysea
Super god oplevelse, med hjælp hele vejen fra at finde frem til det rette universitet, søg forhåndsmerit, udlandsstipendium, legat, visum osv og alt hvad man skal have styr op når man vil på udveksling, Kan varmt anbefale Studysea som var med til at gøre mit semester i Sydney muligt!

Risposta di Studysea
Rigtig god og personlige service. Det kan klart anbefales.

Risposta di Studysea
Jeg skulle søge en hel kandidat i Australien, og Studysea klarede hele forløbet for mig. Mickey er meget professionel, og er super proaktiv. Han hjalp også med emner der gik udover ansøgning til universitet (Visa, SU etc.). Hvis du vil være helt sikker på at have styr på alle papirer og processer, så vælg Studysea!

Risposta di Studysea
Jeg kan varmt anbefale Studysea. Fra starten har Mickey været både fleksibel og responsiv, og han har forstået vigtigheden af arbejdet til fulde. Jeg havde brug for et visum til USA, og tiden var knap, men takket være Mickeys omfattende erfaring, omstillingsparathed og værdifulde råd fik jeg mit visum en hel måned før tidsfristen. Mickeys ekspertise i at navigere gennem dialogen med sponsoren og hans rådgivning om, hvordan jeg kunne sikre hurtige svar fra praktikvirksomheden, har været uvurderlig. Jeg har modtaget klare og detaljerede retningslinjer gennem hele visumprocessen, hvilket har gjort det nemt at følge de nødvendige skridt. Både før og efter samarbejdet har det været en tryg oplevelse at have Mickey som en dedikeret allieret, der virkelig kender systemerne og processerne. Derfor vil jeg varmt anbefale at samarbejde med Studysea – det har været en uvurderlig støtte og en positiv oplevelse hele vejen igennem.

Risposta di Studysea
Studysea var en kæmpe hjælp i forhold til at få styr på kandidatopholdet i udlandet. De var nemme at komme i kontakt med og altid behjælpelige. Blandt andet hjalp de os med at få søgt SU til uddannelsen og optagelse til uddannelsen, som begge blev godkendt! 🥳 Derudover generel rådgivning omkring de forskellige universiteter, legater, økonomi mm. - alt det som vi havde brug for og hele forløbet var gratis. Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di Studysea
Jeg valgte Studysea da jeg skulle søge ind på hel kandidat i udlandet. Jeg har haft en fremragende oplevelse med Studysea, som har hjulpet mig igennem ansøgningsprocessen til et anerkendt universitet indenfor hotelbranchen. Fra start til slut har de gjort hele processen utroligt nem og overskuelig.
Fra det øjeblik jeg kontaktede Studysea, har Mickey været utrolig professionel og hurtig til at besvare alle mine spørgsmål. Han har været virkelig hjælpsom og meget vidende om universitetsansøgninger og han sørgede for, at jeg hele tiden var opdateret om status på min ansøgning og hvilke skridt jeg skulle tage næste gang. Vejledning var klar og præcis, hvilket fjernede al stress og usikkerhed omkring ansøgningsprocessen.
Universitetet havde oprindeligt lovet mig et 30% scholarship baseret på mine dokumenter, men to uger senere ændrede de deres politik til kun at tilbyde 20%. Mickey kæmpede imidlertid hårdt for, at universitetet skulle holde deres oprindelige løfte, og det lykkedes ham at sikre mig de 30%, som de først havde nævnt!
Jeg har tidligere været på studieophold hvor jeg arrangerede alt selv. ( I processen kan man godt blive meget nervøs og glemme at glæde sig over hvad man er i gang med) Derfor kan jeg varmt anbefale at få hjælp fra Studysea, så kan du fokusere på at nyde din kommende rejse uden at skulle stresse over de formelle krav og ansøgningsprocessen.

Risposta di Studysea
Jeg vil varmt anbefale StudySea til alle der overvejer at tage et udlandssemester. Mickey har været virkelig hjælpsom og skyldes, jeg nu kan se frem til et år i Rom. Han svarer hurtigt og der er en god kommunikation, samt gode råd til hver process :-)

Risposta di Studysea
Rigtig god til at hjælpe en på vej, og gøre hele processen overskuelig, hvis man ikke ved hvor man skal starte :)

Risposta di Studysea
Mega god oplevelse! Dejligt nem og lige til, man bliver hjulpet godt med på vejen.

Risposta di Studysea
Fantastisk støtte og hjælp fra Studysea til ansøgningsprocessen og alt andet det indebærer at starte studie i udlandet.

Risposta di Studysea
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.