Den varmeste anbefaling af dygtigste Louise!
Jeg tabte meget af mine bryn for 8-10 år siden grundet pletvis alopecia og det har gået mig på, da bryn - i min optik - er så vigtigt for at “ramme” et ansigt ind. Men jeg har været for nervøs til at få dem lavet og for usikker på resultatet. Så hørte jeg om Louise og bookede en gratis konsultation.
Allerede der vandt Louise mig; hun er meget realistisk i sin drøftelse og vurdering af ens bryn. Og ærlig omkring at hud tager forskelligt imod, men at hun så har en række værktøjer hun kan bruge og rette det ind efter. Så jeg følte mig i super trygge hænder. Jeg var allerede ret sikker på, at jeg ville booke en PMU behandling hos hende efter vores samtale, men sov på det nogle uger og bookede dernæst en tid. Indrømmet - jeg var mega nervøs inden min behandling. Undervejs var kommunikationen hurtig og venlig fra Louises side af.
I starten af maj kom jeg under Louises hænder og fik lavet første behandling. I ugerne efter er brynene gennem en kæmpe proces farvemæssigt, men jeg var tryg i det hele for Louise havde fortalt om hvert eneste step. Jeg fik mit touch-up for en lille måned siden og er nu helet helt op.
Resultatet er SÅ flot - og jeg tænker flere gange om dagen over, hvor mega glad jeg er for, at jeg gjorde det. På den ene side tænker jeg, at det ikke burde have taget mig tæt på 10 år at turde det - men omvendt så var jeg ikke landet hos Louise og hun var hele ventetiden værd!
Louise får mine varmeste anbefalinger! Hun er dygtig, sød og venlig, mega kompetent og tillidsvækkende. Alle de ting, som man ønsker for den, som skal lave semi-permanent makeup i ens ansigt ;) Hvis du overvejer PMU, så book endelig en snak med Louise!
7 maggio 2025
Non scritta su invito