Dettagli dell'azienda

1. Clinica del trucco permanente
  2. Centro estetico
  3. Centro per la cura delle sopracciglia

Scritti dall'azienda

I hjertet af Frederiksberg finder du Studio Lou, som jeg har sat i verden for at fremhæve din naturlige skønhed og styrke din selvtillid. Som certificeret PMU-artist har jeg i de seneste år skabt naturlige og smukke resultater ved hjælp af permanent makeup. Jeg tilbyder PMU bryn, PMU eyeliner, PMU læber samt lash lift og brow lamination. Lige nu er jeg dybt engageret i min fortsatte faglige udvikling og glæder mig til at afsløre næste skridt i min rejse. Træd ind i den hyggeligste klinik, hvor atmosfæren er fyldt med varme og ro. Jeg deler dette sted med andre talentfulde behandlere, der hver især er dedikerede til at levere skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Studio Lou

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske og naturlige bryn hos Studio Lou!

Jeg skiftede til Louise for ikke så lang tid siden, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Hun er utrolig dygtig og virkelig god til at lave bryn, der ser så naturlige ud! 🥰

Louise har et fantastisk øje for detaljer og tager sig god tid til at sikre, at formen og farven passer til ens ansigt. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for sit arbejde og gerne vil give det bedst mulige resultat.

Jeg er så tilfreds med mine bryn – de ser super naturlige ud og passer bare så godt til mig. Samtidig føler man sig helt tryg i hendes hænder, også er hun bare super sød.

Jeg kan klart anbefale Louise og Studio Lou til alle, der ønsker smukke, naturlige bryn lavet af en virkelig dygtig og sød behandler.

11 marzo 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Cecilie 🥹🤍

Det betyder meget for mig, at du føler dig tryg, og at vi har fundet et naturligt look, der passer til dig. Jeg er så glad for, at du er blevet glad for dine bryn!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter jeg kæmpe pris på ✨

Valutata 5 stelle su 5

Den varmeste anbefaling af dygtigste Louise!

Jeg tabte meget af mine bryn for 8-10 år siden grundet pletvis alopecia og det har gået mig på, da bryn - i min optik - er så vigtigt for at “ramme” et ansigt ind. Men jeg har været for nervøs til at få dem lavet og for usikker på resultatet. Så hørte jeg om Louise og bookede en gratis konsultation.

Allerede der vandt Louise mig; hun er meget realistisk i sin drøftelse og vurdering af ens bryn. Og ærlig omkring at hud tager forskelligt imod, men at hun så har en række værktøjer hun kan bruge og rette det ind efter. Så jeg følte mig i super trygge hænder. Jeg var allerede ret sikker på, at jeg ville booke en PMU behandling hos hende efter vores samtale, men sov på det nogle uger og bookede dernæst en tid. Indrømmet - jeg var mega nervøs inden min behandling. Undervejs var kommunikationen hurtig og venlig fra Louises side af.

I starten af maj kom jeg under Louises hænder og fik lavet første behandling. I ugerne efter er brynene gennem en kæmpe proces farvemæssigt, men jeg var tryg i det hele for Louise havde fortalt om hvert eneste step. Jeg fik mit touch-up for en lille måned siden og er nu helet helt op.

Resultatet er SÅ flot - og jeg tænker flere gange om dagen over, hvor mega glad jeg er for, at jeg gjorde det. På den ene side tænker jeg, at det ikke burde have taget mig tæt på 10 år at turde det - men omvendt så var jeg ikke landet hos Louise og hun var hele ventetiden værd!

Louise får mine varmeste anbefalinger! Hun er dygtig, sød og venlig, mega kompetent og tillidsvækkende. Alle de ting, som man ønsker for den, som skal lave semi-permanent makeup i ens ansigt ;) Hvis du overvejer PMU, så book endelig en snak med Louise!

7 maggio 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din helt utrolig fine og ærlige anmeldelse – det betyder rigtig meget.

Jeg er så glad for, at du tog springet – og endnu gladere for, at du er blevet så glad for resultatet.

Tak for din tillid, din tålmodighed og for at dele din oplevelse så åbent❤️

Faglighed og tryghed går hånd i hånd hos Studio Lou

Jeg fik lavet PMU-bryn hos Studio Lou første gang i 2024 - og kommer nu til touch up årligt.
PMU er skønt og tidsbesparende ift. make up-rutine.

Louise er super sød, personlig og faglig - hvilket gør det trygt at ligge på briksen.
Desuden er hun hurtig på tasterne, hvis jeg har haft spørgsmål.

Alle gode anbefalinger 🤍

18 marzo 2025

Tusind tak for din søde anmeldelse, Kamilla 🤍

Det betyder så meget, at du kommer igen år efter år – og at du føler dig tryg hos mig✨

Tak for din tillid og for at dele din oplevelse!

Skræddersyet til dig

Hos Lou vil du føle i trykke hænder. Her vil du få professionel vejledning i forhold til, hvad der passer til dig og din personlige stil. Efter hver behandling går jeg derfra med en wow følelse.

7 aprile 2025

Risposta di Studiolou

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Det gør mig virkelig glad at høre, at du føler dig i trygge hænder hos mig – det er så vigtigt for mig, at hver enkelt behandling føles både personlig og professionel.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for din tillid❤️

Mange hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

De smukkeste bryn hos Studio Lou!

De smukkeste bryn hos Studio Lou!

Jeg har fået lavet PMU bryn hos Studio Lou, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Louise er virkelig dygtig og har øje for detaljer. Hun tog sig god tid til at forklare hele processen og lyttede til mine ønsker, så vi sammen kunne finde en form og farve, der passer perfekt til mit ansigt og mine forventninger.

Resultatet er super naturligt og virkelig flot – Man føler sig tryg i hendes hænder, og det hele føles meget professionelt og trygt fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale Studio Lou, hvis du ønsker pæne, holdbare og naturlige PMU bryn.

26 ottobre 2024

Tak for din anmeldelse!

Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med dine bryn og hele oplevelsen hos Studio Lou. Det betyder virkelig meget for mig, at du følte dig tryg og godt guidet gennem processen – det er præcis den oplevelse, jeg ønsker at give alle mine kunder.

Tusind tak for din tillid og dine fine ord – og ikke mindst for at tage dig tid til at dele dem her 💗
Du er altid hjertelig velkommen igen!

Kærlig hilsen
Louise – Studio Lou

Valutata 5 stelle su 5

Absolut toppen for smukke bryn og vipper!

Jeg har nu gået hos ved Studio Lou og Louise i over et år og jeg er lykkelig hver gang jeg går derfra. Har både fået lavet Microblading, vippe - og brow lamination og jeg kan slet ikke forestille mig, at få lavet det andre steder.

Louise er utrolig professionel, dygtig og sød og det er en fornøjelse, at være hos hende.

Vil anbefale hende til alle, som gerne ville have smukke bryn!

3 marzo 2025

Risposta di Studiolou

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du er så glad for dine behandlinger hos mig. Det er altid en fornøjelse at have dig i klinikken, og jeg sætter stor pris på din tillid. Jeg glæder mig allerede til at se dig igen og forkæle dine bryn og vipper!

Valutata 5 stelle su 5

Louise er topprofessionel og laver de…

Louise er topprofessionel og laver de smukkeste bryn og vipper <3
Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme i klinikken - både fordi man går smukkere derfra, men også fordi Louise skaber den rareste stemning.

27 febbraio 2025

Risposta di Studiolou

Tusind tak for dine søde ord! <3 Det gør mig virkelig glad at høre, at du både nyder resultatet og oplevelsen i klinikken. Jeg elsker at forkæle mine kunder, og jeg glæder mig allerede til at se dig igen!

Det bedste sted

Det bedste sted! Så dygtig, kommer ikke andre steder efter jeg har været der!

3 marzo 2025

Risposta di Studiolou

Tusind tak! Det betyder virkelig meget for mig at høre. Jeg er så glad for, at du er tilfreds, og jeg glæder mig til at forkæle dig igen næste gang!

Min foretrukne behandler🤍

Er så glad for mine behandlinger. Har fået flere forskellige, og min seneste var PMU eyeliner, som jeg er helt vildt glad for. Louise er professionel, enormt dygtig og ikke mindst virkelig sød. Glæder mig altid til at komme forbi klinikken🫶🏼

29 novembre 2024

Risposta di Studiolou

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤍 Det gør mig så glad at høre, at du er tilfreds med dine behandlinger – og især din nye PMU eyeliner! Det er altid en fornøjelse at have dig i klinikken.

Bedste hilsner,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più