Valutata 1 stelle su 5

schoenen zijn te klein voor normale maat 39. retour sturen moet naar china, en kost meer dan 20 euro. dat is toch niet redelijk voor sneakers van 40,= waar veel reclame voor wordt gemaakt.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Bij Studio Jill vinden we het belangrijk dat we dames van iedere leeftijd kunnen helpen aan een prachtige nieuwe outfit. We vinden het geweldig om te zien wanneer drie verschillende generaties tevreden de deur uitlopen. Shop online of in een van onze 7 winkels in Soest-Zuid, Soestdijk, Nijkerk, Laren, Amersfoort, Vathorst of Leusden.

3,1

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 1 stelle su 5

schoenen zijn te klein voor normale…

schoenen zijn te klein voor normale maat 39.
retour sturen moet naar china, en kost meer dan 20 euro.

10 marzo 2026

Risposta di Studio Jill

Hi Annet, wat vervelend dat de schoenen te klein zijn. Echter denken we dat je bij een andere website hebt besteld en niet via ons? Ons retour gaat niet via China namelijk, wij zijn gewoon gevestigd in Nederland:). Ook maken wij geen reclame met sneakers. We horen het graag van je.

Valutata 3 stelle su 5

Vandaag mijn oversized gilet ontvangen

Vandaag mijn oversized gilet ontvangen. Het was wel netjes verpakt maar ik schrok van de afwerking: de bovenste knoop was er nog snel even met een verkeerde kleur garen en met een losse steek aangezet. Dus die viel er meteen af. Bovendien geen etiket met wasvoorschrift, wat ik ook erg vreemd vind…. En dat voor een gilet van €59,99. Had wel iets meer verwacht.

27 febbraio 2026

Opdringerig

Via mijn vriendinnen in Soestdijk hoor ik vaker dat er een medewerker in de winkel nogal opdringerig overkomt. Ze bedoelt het goed maar het voelt alsof je niet de tijd krijgt om rustig rond te kijken. Vandaar dat ik binnenlopen oversla als ik zie dat zij er staat. Wel heel leuke kleding te koop in deze winkel

31 ottobre 2025

vreemd Retour beleid

Een broek, shirtje en zonnebril besteld. Shirtje en zonnebril zijn prima, maar de broek is echt van slechte kwaliteit.
Slecht afgewerkt en een vervelend stofje. Helaas zelf niet in verdiept bij het bestellen, maar sale producten kunnen blijkbaar niet geretourneerd worden. Beetje vreemd maar oké. Eerste en laatste bestelling voor mij dus.

5 giugno 2025

Risposta di Studio Jill

Bedankt voor je bestelling en voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat de broek niet aan je verwachtingen voldoet. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, ook bij sale-aankopen, en nemen je feedback over de kwaliteit en afwerking dan ook serieus.

Het klopt inderdaad dat sale-items volgens onze voorwaarden niet geretourneerd kunnen worden, maar we willen uiteraard dat je met een goed gevoel winkelt bij ons. Neem gerust even contact met ons op via webshop@studiojill.nl, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Valutata 3 stelle su 5

Op zich wel een goede webshop, alleen prijs retourneren is buiten proportie

Op zich wel een goede webshop, maar wel ontzettend veel geld kwijt als je een item retourneert en je hebt betaald via Riverty. Ik was €9,45 daaraan kwijt, €3,50 voor Riverty en €6,95 verzendkosten van hun kant. Op zich is Riverty natuurlijk een eigen keuze, maar €3,50 vind ik aan de hoge kant. Dan verwacht je ook dat het daarmee afgedaan. Maar je moet dus ook je eigen verzendkosten nog betalen, dus in principe heb je die dus 2x betaald. Meer dan €15 euro kwijt voor helemaal niks.
Hier bestel ik dus niks meer, ondanks dat de rest dik in orde is. Jammer.

1 febbraio 2025

Risposta di Studio Jill

Bedankt voor je feedback! We vinden het jammer om te horen dat je door de retourkosten niet meer bij ons wilt bestellen, zeker omdat je aangeeft dat de rest wel helemaal in orde was. We willen graag wat toelichting geven over de kosten.

Vanaf €75 verzenden we gratis. De keuze voor Riverty brengt inderdaad €3,50 aan kosten met zich mee, wat ook de gemiddelde kosten zijn die Riverty aan ons rekent. Dit is een bewuste keuze voor de klant zelf. Daarnaast zijn de retourkosten voor eigen rekening, maar je kunt zelf bepalen met welke pakketdienst je het terugstuurt, zodat je de voordeligste optie kunt kiezen. Ook bieden we de mogelijkheid om gratis te retourneren in een van onze zeven winkels.

Mocht je in de toekomst toch nog een bestelling overwegen, dan kun je je altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een kortingscode van €5, waarmee je in elk geval je verzendkosten kunt beperken. We hopen je in de toekomst toch weer als klant te mogen verwelkomen! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Volledige bedrag niet teruggestort gekregen.

Ik had op 26 februari een bestelling gedaan. Deze ontvangen op 4 maart. Helaas de hele bestelling (roze pantalon en roze cropped blazer) retour moeten sturen op 5 maart omdat het te klein uitviel. Nu zag ik pas veel later ivm ziekenhuis opname dat alleen het geld van de blazer is teruggestort op 6 maart en dat van de pantalon niet. Zonder enige reden van opgave. Ik heb direct een mail gestuurd. Afwachten of hun antwoord hierop net zo snel is als de bestelling. Heel vreemd dit. Zie ook in de mail van hun dat er bij retour, de broek op 0 staat terwijl die ook in zijn geheel retour is gegaan. Ik wacht af, maar mijn eerste ervaring met studio Jill voelt nu al niet goed.

6 marzo 2025

Risposta di Studio Jill

Bedankt voor je bericht en wat ontzettend jammer dat je eerste ervaring met Studio Jill op deze manier is verlopen. We begrijpen heel goed dat dit verwarrend en frustrerend voor je moet zijn, zeker omdat je alles netjes hebt geretourneerd en ook nog te maken had met een ziekenhuisopname. Allereerst: we hopen dat het inmiddels weer wat beter met je gaat.

Na je mail hebben we het direct uitgezocht en inderdaad geconstateerd dat er iets mis is gegaan in ons systeem, waardoor de pantalon per ongeluk niet verwerkt is in de retour.

We hebben je mail gelijk vanochtend beantwoord. Het bedrag van €39,95 voor de pantalon hebben we inmiddels teruggestort, je ontvangt hiervan als het goed is vandaag een bevestiging per mail. Onze oprechte excuses voor het ongemak en dat dit niet meteen correct is gegaan. Hopelijk is het nu naar wens opgelost.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke medewerkers naar trans persoon.

Als een redelijk nieuw door het leven gaande trans vrouw kwam ik vandaag langs een mooie jas waarvan ik gelijk verliefd op was geworden. Even later was ik toch gegaan om de jas te kopen en de medewerkers waren heel vriendelijk wat mij heel goed hielp om zelfverzekerder de winkel uit te gaan en vaker terug te willen komen. Ik ben heel dankbaar voor de vriendelijkheid en ik zal zeker jullie aanraden bij vrienden en familie.

4 febbraio 2025

zwarte wax goedie broek

Ik had zaterdagavond een zwarte wax goedie broek besteld . Vandaag ontvangen , een mooie soepele zwarte nepleder broek. Ik ben er blij mee en ik kreeg ook nog een lekker maskertje cadeau . Goede snelle service zeker voor herhaling 😃

21 gennaio 2025

Niet duidelijke beschrijving

Ik had een hele mooie muts besteld. Ik vind hem nog steeds mooi, kwaliteit is goed, alleen er was geen duidelijke beschrijving hoeveel procent wol het is, ik was namelijk opzoek naar een muts met neer dan 40 procent wol en in deze zit alleen maar 10 procent

24 novembre 2024

Risposta di Studio Jill

Goedenavond Denis, wat goed om te horen dat je de muts mooi vindt, jammer alleen van de product info.. Je hebt helemaal gelijk, echter moest die informatie nog toegevoegd worden, maar door alle black friday drukte was dat ons ontgaan. Mocht je voor een volgende keer bij ons willen bestellen en er mocht bij een item geen product info staan, weet dan dat we een hele fijne chat functie hebben op de website, je spreekt daar altijd met een echt persoon, en we kunnen alle vragen daarop beantwoorden:) Fijne avond! X Jill

Valutata 4 stelle su 5

Fijne winkel

Ik hou van studio Jill ;) 90% van mijn kleding koop ik hier. Nu eens online, maar ik mis was info waardoor het niet helemaal klopt toen ik het ontving. De jurk is echt wel doorschijnend en dat zie je niet op de foto’s online. Verder ben ik hele tevreden, maar koop dan toch het liefst in de winkel.

3 agosto 2024

Risposta di Studio Jill

Hi, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo blij bent, en we zullen daar op gaan letten dankjewel! X Jill

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling bleek ineens niet meer op…

Bestelling bleek ineens niet meer op voorraad ( volgens de site nog in 3 verschillende winkels verkrijgbaar)

30 luglio 2024

Hi Caro,

Wat jammer dat je dit zo ervaart. Soms klopt onze voorraad niet, deze staat namelijk in verbinding met die van de winkels.
Via de mail en telefoon hebben we het willen oplossen en hebben we je daarom een korting aangeboden. Wanneer je er toch op terug zou willen komen, horen we het graag!

Zoë
Team Studio Jill

Happy!

Helemaal blij met mijn nieuwe broek! In eerste instantie paste de broek niet, te kort. Balen natuurlijk maar gelukkig kunnen ruilen voor een langer exemplaar! Hele fijne en snelle reacties van de meiden via de mail. Erg blij mee!

19 giugno 2024

Heel leuk geholpen

Heerlijk geshopt bij Studio Jill Soestdijk! Super goed geholpen, ze liet van alles zien en passen. Leuke combinaties gemaakt, ze heeft er echt kijk op. Altijd een warm welkom!

11 aprile 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più