1. Appaltatore

Hos Stub og Gren er vi en grøn virksomhed i mere end én forstand. Vi arbejder ude i det grønne med naturnære driftsformer og andre aktive indsatser for at fremme eller bevare naturen og dens værdi. Det gør vi med et bæredygtigt fokus og en dedikation til at passe på både natur og miljø. Vi er et skarpt hold af specialister med et væld af udstyr, der udfører natur- og landskabspleje-opgaver inden for: - Generel naturpleje - Træfældning - Skovrejsning og læhegn - Grenknusning - Stubfræsning - Flishugning - Skovning og udkørsel - Pleje af sø- og vådområder - Etablering af OCR-baner, naturlegepladser og løbe- og fitnessbaner Vi servicerer både privatpersoner, virksomheder, kommuner og andre offentlige institutioner. Er opgaverne omfattende, komplekse og indebærer flere af ovenstående opgaver, kan vi sammensætte et hold af kompetencer, der kan løfte selv de mest specielle og krævende opgaver.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ualmindeligt nemt og effektivt

Vi fik fjernet to store grantræer af Stub & Gren, og det kunne næsten ikke være gået nemmere.

De kom som aftalt med deres kranlastbil, og selvom der opstod lidt tekniske problemer undervejs, blev opgaven løst som aftalt. Begge træer blev fældet, og alt affald fjernet – uden at efterlade så meget som en gren.

Der var ingen spor af arbejdet bagefter: ingen skader på hegn, hæk, andre træer eller græsplæne, og intet der skulle fejes op. Alt blev udført med respekt for naboer og omgivelserne.

Alt i alt et super professionelt forløb fra start til slut. Det kan kun anbefales!

25 aprile 2025

Over forventning!

Over forventning!
Havde besøg af Stuboggren til fældning af træ nært skel. Der kom to herrer som var utroligt venlige og klarede opgaven til aftalt tid. De var tilmed udtalt professionelle og gav almene haveråd til bl.a. nyplantede træer. Rimelige i prissætning.
Dem anbefaler jeg varmt videre og vil bestemt anvende igen ved lignende opgaver.

22 maggio 2023

Super firma

Super. Kommer som aftalt. Rydder grund og beskærer området perfekt. Meget fleksibel og kommer også med kort varsel. Varmeste anbefaling.

8 marzo 2023

Ovenud LYKKELIG kunde!

Hyrede Stub og Gren til at fjerne genstridige stubbe på grunden og er OVENUD tilfreds!!!

Søde, venlige mennesker og rigtig godt arbejde!!

Stubbene er væk, og nu kan grunden bruges til noget!!

Ringer til dem, når jeg har fået ryddet endnu mere på grunden.

27 luglio 2022