Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Aldrig igen

Vi besøgte Stropei den 28. juni om aftenen – fire voksne og to børn – og desværre blev det en meget skuffende oplevelse.

Vi bestilte to pizzaer, en kyllingeburger, en steak samt burrata til forret.

Allerede ved bestillingen virkede det uprofessionelt. Tjeneren kendte ikke menukortet og kunne ikke anbefale noget, da hun fortalte, at hun var ny og ikke selv havde spist på restauranten. Da vi spurgte, om der fulgte focaccia med burrataen, fik vi blot at vide, at det kostede ekstra, hvilket vi naturligvis accepterede.

Da drikkevarerne blev serveret, blev de stillet tilfældigt på bordet – blandt andet blev en øl sat direkte foran vores toårige barn. Vi havde også bestilt en kande vand uden isterninger, men den blev serveret med is. Vi måtte derfor selv rejse os og bede om en ny.

Serveringen af maden var ligeledes kaotisk. Hovedretterne kom drypvis, så den første ret nåede at blive kold, inden alle havde fået deres mad. Forretten blev endda serveret til sidst, samtidig med den sidste hovedret.

Pizzaerne havde en meget mærkelig konsistens, og råvarerne virkede ikke som den kvalitet, man forventer på en italiensk restaurant. Vi var begge enige om, at de var skuffende.

Kyllingeburgeren var krydret så voldsomt og usædvanligt, at over halvdelen blev efterladt.

Burrataen blev serveret med blege, smagsløse tomater, og focacciaen var tør. Da vi gjorde opmærksom på det, blev kommentaren mødt uden nogen form for reaktion.

Steaken var bestilt medium, men blev serveret gennemstegt. Vi gjorde opmærksom på det med det samme. Der gik dog så lang tid, før ejeren kom hen, at den blev spist, fordi det var sent, og man var sulten. Ejeren spurgte kort til steaken, konstaterede, at den var blevet spist, trak på skuldrene og gik igen. Der blev hverken tilbudt en løsning eller givet en undskyldning.

I løbet af halvanden time blev vi afbrudt hele fem gange – én gang for at høre, om alt var i orden, to gange for at spørge, om vi manglede noget, derefter for at rydde af og til sidst for at høre, om vi ønskede kaffe og kage. Det gav os en følelse af, at man gerne ville have os hurtigt videre, frem for at lade os nyde aftenen i fred.

Den værste oplevelse kom dog ved betalingen. Vi måtte selv gå ind for at betale. Vi betalte hver for sig, og det sidste par oplyste tydeligt, at de skulle betale for en pizza, en steak, burrata samt deres drikkevarer. Betalingen blev gennemført.

Da vi stod ude på gaden, blev de råbt an af en anden tjener foran både andre gæster og vores eget selskab med beskeden om, at de ikke havde betalt for steaken. De gik straks ind igen og forklarede, at de netop havde oplyst, hvad de skulle betale for. Tjeneren svarede, at hun "måske havde overhørt det". Den anden tjener, som havde råbt dem an, skyndte sig blot at kigge ned og gå væk. Der kom ingen undskyldning.

Fejl kan ske, men måden de blev håndteret på gennem hele aftenen var ganske enkelt ikke acceptabel. Det handler ikke kun om fejlene, men om den manglende service og ansvarsfølelse, når de opstår.

Vi gik derfra med følelsen af, at en hyggelig aften var blevet ødelagt. Man går på restaurant for at nyde god mad, god service og hyggeligt samvær – ikke for at gå derfra frustreret og med en dårlig smag i munden. Desværre var det præcis sådan, vi havde det efter besøget. Vi kan derfor hverken anbefale restauranten eller se os selv komme igen.

28 giugno 2026

Vi havde glædet os

Vi var usikre på åbningstider og bordbestilling. Derfor ringede vi aftenen før og blev bekræftet i at der var åbent til frokost fra kl 11 næste dag. Vi bestilte ikke bord, da vi ikke kendte vores ankomst tidspunkt præcist men det blev noteret, at vi ville komme. Da vi stod der kl 12 var der lukket, kl 13 var der stadig lukket. Så smuttede vi videre☹️

24 febbraio 2026

Super lækker brunch

Super lækker brunch. Mange lækre retter på menukortet til brunch.
Alt det vi fik smagte super godt.
God vejledning inden bestilling.
God betjening.
Ikke sidste gang vi spiser brunch hos Stropei.

25 gennaio 2026

Utrolig mangelfuld smagsoplevelse

Utrolig mangelfuld smagsoplevelse - dog var der så meget salt i maden, at intet andet kunne snage igennem. Ingen hvidløg til pizzaen… hmm det svarer til, at der ingen brus er i en cola. Vinen og serviceringen var okay, men vi kommer ikke igen.

16 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fik en helt vidunderlig cotto e funghi…

Fik en helt vidunderlig cotto e funghi med det dejligste brød og smagfulde råvarer. Meget langt fra den sædvanlige “fedtede” pizzaria pizza.
Det var med takeaway- men da jeg kom for at afhente, havde jeg ikke lyst til at gå igen. Mega hyggeligt restaurant og med den lifligste duft af lækker mad. Skal helt sikkert spise deres mad igen (og igen) Tak for en dejlig oplevelse.

10 gennaio 2026

Ægte italiendk

Vi var 13 tidligere kolleger der skulle mødes og havde bestilt forskellig mad på forhånd. Alt var klar og det var utrolig lækker ægte italiensk mad. Super betjening

7 agosto 2025

Vi bestilte 3 angus ribeye medium rare

Vi bestilte 3 angus ribeye medium rare, de var totalt skamstegt. De kunne overhovedet ikke tygges. Da vi sendte dem tilbage, sagde deres kvindelige tjener at hun anbefalte at vi bestilte noget andet, for de ku ikke stege bøf🥹😏vi blev enige om at vi ville have 3 røde bøffer, så ku vi satse på medium…. 3 kvarter efter havde vi stadig ikke fået noget at spise, og fik at vide at der ville gå en halv time mere,så vi valgte at gå….De ville ikke kompensere vores drikkevarer, som vi mente var rimeligt for ventetid. Mega dårlig oplevelse..så vi anbefaler ikke andre at gå derind…

11 luglio 2025

God oplevelse

Mine 3 veninder og jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Stropei ristorante her til aften. Maden var var lækker, personalet var søde og imødekommende og atmosfæren og indretningen minder mig om syden. Det var endda billigt. 240kr for carbonara, tiramisu og en pellegrino. Vi kommer helt sikkert meget snart igen 👌

23 giugno 2025

Skuffende serviceniveau

Besøgte restauranten d. 13.6. Det er tydeligt, at al personalet er meget unge og ikke mindst helt nye i den type job. Vi fik fx serveret vores rødvin længe efter hovedretten.
Det er ikke godt nok, de burde have noget mere supervision af cheferne.
Maden var ok uden at være noget særligt

12 giugno 2025

Skuffende

Besøgte restauranten lørdag aften. Om end personalet er rigtig søde, så har de desværre ingen styr på det de laver. Det resulterede i at min kone fik sin første ret ca 1/2 time inden jeg fik min. Faktisk kom den sammen med min hovedret. Der er ikke styr på hvem der servicerer hvilke borde. Hele 5 personer kom lige efter hinanden og spurgte om maden smagte. Om maden, så laver vi det nok bedre derhjemme, desværre. Bortset fra pizzaen, den var helt fin og bedre end andre i byen. Måske bare konvertere det hele til et pizzeria? Kan desværre ikke anbefale restauranten.

14 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ny type pizza, måske byens bedste 😍

I går hentede jeg en Pizza fra stropei.
Den var anderledes, end en “almindelig” pizza men nej hvor var den lækker.. det var næsten som om det var et kryds mellem en pizza og en foccacia, luftig og lækker, sprød og blød, og ikke nok med det så var det mega lækre råvare der var brugt.. der var ikke vildt meget på men det smagte af “meget” så der var en perfekt balance, og man nemt kunne smage det hele. Ingen gummi ost og kedelig tomatsovs, tror faktisk nok det er byens bedste.
De har klart mine varmeste anbefalinger:-)

9 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più