Banner for Strømlinet

Strømlinet Recensioni 1.359

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Har hidtil været fuldtud tilfreds med en 3 måneders aconto afregning som har været baseret på historiske forbrug. Fornyligt beregnede systemet så desværre en aconto som svarede til 9 måneders forbrug... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det kører bare. Har aldrig haft behov for at ringe eller bruge yderligere tid på abonnementer. Skønt at have et produkt hvor man ikke skal røre en finger eller tænker over noget. Har desuden heller al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har tegnet abonnementet FlexEl, som er et godt produkt og nemt at holde status på med appen. Appen indeholder alle oplysninger ang forbrug, regninger og løbende dialog prisoverblik. Kundeserv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I am a new customer and just moved to Denmark. I couldn't pay my first invoice because my bank account wasn't set up yet, and Strømlinet postponed my due date so I could avoid paying international wir... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica
  2. Azienda fornitrice di energia elettrica
  3. Stazione di ricarica per veicoli elettrici
  4. Internet provider

Informazioni su Strømlinet

Scritti dall'azienda

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Scritti dall'azienda

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Informazioni di contatto

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

4,5

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Framragende betjening 17.12.2025

Framragende betjening Søde og rare
Og ikke mindst dejlig hurtig at komme igennem alt i alt Super..
Kh.
Jens B

17 dicembre 2025

Hej John,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores firma.

Valutata 5 stelle su 5

Der er ingen ventetid ved telefonen og…

Der er ingen ventetid ved telefonen og man mødes af søde medarbejdere, som rent faktisk ønsker at hjælpe.

Hej Pernille,

Tak for de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever god service i kontakten med os.

Hej Tina,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Ukompliceret forståelige forklaringer

Ukompliceret forståelige forklaringer
Meget venligt personale

Hej Michael,

Du skal have tak for dine søde ord om os. Og et stort tak for de 5 stjerner og for tiden du har brugt på denne anmeldelse.

Jeg ønsker dig en skøn weekend😊

Hurtig og venlig kundeservice

Hurtig og venlig kundeservice

Hej Susanne,

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan absolut ikke anbefale…

Jeg kan absolut ikke anbefale strømlinet
Jeg fik en regning på strøm på 38,- og en opkrævning på 50,- for at de skulle sende mig en mail med regningen
Men jeg har aldrig været kunde hos dem
Jeg ringede til mit selskab for at høre om de kendte til det, de kunne se at d 11/11 var flyttet til strømlinet og tilbage til mit gamle selskab d 13/11, det vil sige at strømlinet havde uberettiget havde prøvet at få mig overflyttet til dem
Det vil jeg kalde for pirateri fra strømlinet
Så jeg har sendt en mail til dem, men de har åbenbart meget travlt med at stjæle kunder fra andre selskaber siden de ikke har tid til at besvare min mail

12 dicembre 2025

Hej Jan,

Ærgerligt det nåede at blive en dårlig oplevelse for dig, men det var dejligt, at vi sammen fik opklaret og løst problemet på en god måde.

Vi vil altid opfordre til, at man rækker ud til os i kundeservice. Vi vil meget gerne hjælpe – præcis som denne gang – med både forklaring og en god løsning.

Rigtig god december til dig.

Frederik

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig behagelig samtale med…

Virkelig behagelig samtale med kundeservice. Hurtig og præcis levering.

15 dicembre 2025

Hej Tonia,

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan bestemt ikke anbefale…

Jeg kan bestemt ikke anbefale strømlinet! Jeg har haft sindssygt mange problemer med strømlinet da jeg skiftede over til verdo. De trak mig tilbage som kunde uden mit samtykke ikke kun en gang men hele 2 gange i træk! Jeg har fået hjælp af min mor til at snakke med strømlinet da jeg er syg og derfor ikke kan overskue det. Min mor har ringet til dem hvor de fik en snak og så skulle der være styr på det. Det var der så ikke så hun ringede igen og fik en snak med strømlinet og igen var der ikke styr på det så hun kontakter dem igen igen igen fordi der ikke er styr på den betalings aftale vi har lavet hvor jeg afdrager et hvis beløb om måneden de får så en snak og nu siger de at der er styr på det og alligevel modtog jeg rykkere fra likvido selvom jeg havde en afdragsordning. Min mor har i dag den 15 december år 2025 ringet igen og snakket med strømlinet og vi håber nu at der kommer styr på det så man kan få ro i hovedet. Kan ikke skrive konkrete datoer for hændelse da der har været mange forskellige datoer for hændelserne

15 dicembre 2025

Hej Kevin,

Vi er kede af at høre, at forløbe har været oplevet så frustrerende.
Vi har løbende forsøgt at hjælpe med at finde en løsning, herunder ved at indgå den nævnte betalingsaftale.

I de tilfælde hvor en betalingsaftale ikke overholdes, fortsætter vores rykkerflow automatisk.

Vi vil altid gerne hjælpe i kundeservice inden for de rammer, vi har at arbejde med, og du er fortsat meget velkommen til at kontakte os.

Rigtig god december.

Frederik

Løsningsorienteret medarbejdere trods…

Løsningsorienteret medarbejdere trods vanskeligt emne. Alle spørgsmål blev besvaret. Ikke noget at klage over.

11 dicembre 2025

Hjælp med det samme...tak

5 dicembre 2025

Hej Tanja,

Valutata 5 stelle su 5

Fik hurtig svar på mit spørgsmål ingen…

Fik hurtig svar på mit spørgsmål ingen ventetid på at komme igennem

5 dicembre 2025

Hej John,

Det er ok med os

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Jeg ønsker dig en skøn dag😊

Ny kunde hos Strømlinet

God og informativ dialog ved spørgsmål omkring opstart hos Strømlinet.

4 dicembre 2025

Hej Helle,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du indtil videre har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Altid god service

Altid god service

Hej Anne-Lise,

Tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Jeg ønsker dig en skøn dag😊

Valutata 5 stelle su 5

Når 5 stjerner ikke er nok.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er meget tilfreds.

4 dicembre 2025

Hej Allan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – når 5 stjerner ikke er nok, bliver vi virkelig glade!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med fremover.

Rigtig rar kundeservice og hurtig hjælp

Rigtig rar kundeservice og hurtig hjælp

3 dicembre 2025

Hej Line,

Venlig response.

Venlig response.
men vejledningen til BBR dokumentation var ikke speciel god, kunne godt være mere som:
Tast bbr.dk
Tast 'din adresse'
Tryk på linket: dokumentation for ....

2 dicembre 2025

Hej Vibeke,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Og tak for din konstruktive feedback omkring vejledningen til BBR-dokumentationen.

god kundeservice

Behagelige medarbejdere

Hej Martin,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Snakkede med Magnus

Snakkede med Magnus, en utrolig behagelig ung mand at snakke med, det var en go’ oplevelse Tak Magnus👍

28 novembre 2025

Hej Janny,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med Magnus.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più