Valutata 1 stelle su 5

Ik had een abonnement afgesloten via Telenet (en na 2 jaar op dezelfde manier opgezegd) maar Streamz bleef apart aanrekenen, meer dan 2 jaar lang. Op mijn vraag tot terugbetaling kwam enkel het antwoo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dieven! Ik heb een halfjaarlijks abonnement. Ik probeer Streamz te openenen, lukt niet. Meermaals geprobeerd, lukt niet. Ik krijg steeds een pop-up met reclame en een 'kortingscode' voor een jaarlijk... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Heel erg slecht! Krijg nergens reactie op je betaald een jaar abonnement zegt hem dezelfde dag op en krijg je restrerende geld niet terug. Reactie geven ze niet meest slechte online stream wat er is,... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Streamz verbruikt veel meer bandbreedte dan bijvoorbeeld Netflix. Na 2 weken hadden wij onze datalimiet bereikt terwijl bij Netflix we nooit onze limiet bereikten. We hadden een verbruik tot wel 3GB p... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Niet downloaden op mobiele data

Kan niets downloaden via mijn premium account. “Niet mogelijk om te downloaden via mobiele data” zeggen ze zelf op hun website. Belachelijk toch? Ik zal zelf wel beslissen of ik wil downloaden via mijn mobiele data. Met andere streamingdiensten zoals netflix kan dit wel. Ben op verplaatsing en heb geen wifi. Daarvoor moet je dan meer betalen als voor andere streamingdiensten.

25 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Netflix/disney veel beter en goedkoper

Net streamz genomen app op tv gezet.
Perfecte internet verbinding na 2 sec haperingen speelt terug 2 seconden terug haperingen....
Beeldkwaliteit is ook echt niet goed en ik heb nog maar een nieuwe tv dus aan de tv kan het liggen.
Ben je gewoon beter af film te huren of kopen op youtube of netflix of disney plus´ veel minder duur en veeeeeeeel betere kwaliteit. Als de maand is afgelopen zeg ik dit gwn terug af.
Zeker en vast zijn f**** geld niet waard

24 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik wou een film zien en besloot dan…

Ik wou een film zien en besloot dan maar een abonnement voor een maand te nemen. Dan bleek plots dat je een Streamz+ abonnement moest hebben voor die film! Met tegenzin nog eens 8€ betaald, allebei via VISA.
De dagen erna naar een Vlaamse serie gekeken aangezien we toch een maand hebben, maar na 4 dagen alles opgezegd. Na contact op te nemen, zeggen ze dat de betaling voor de + niet is doorgekomen en ze dus het abonnement hebben stopgezet? Nu kan ik niets meer zien, ook al heb ik 12€ betaald!!?
antwoord is letterlijk "Doordat de bijbetaling van streamz+, dat was 8 euro, niet is betaald, is je abonnement opgezegd. We kunnen dit helaas niet aanpassen. Mijn excuses. "
Dus 12€ voor 4 dagen kijken!!!!!

10 maggio 2023

Dit is pure oplichting

Dit is pure oplichting! En daar maken ze reclame voor op tv en dan mag, vreselijk! Half jaar abonnement zonder het te beseffen, niet te annuleren, klantendienst communiceert heel slecht.
Echt rot dit!

8 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bagger platform dat misbruik maakt van hun HBO exclusiviteit in België...

Wil je HBO content kijken ben je in België gedoemd om een abonnement op streamz te nemen... De kwaliteit van HBO producties staan in schril contrast met de kwaliteit die streamz aanbied... Geen 4k, geen HDR, geen Atmos... Je moet het doen met een 1080p resolutie. Mocht die 1080p dan nog eens een deftige bitrate hebben zou het nog enigsinds te bekijken zijn. Je moet het echter doen met een ruk compressie die de beeldkwaliteit helemaal om zeep helpt...

Het lijkt wel de jaren stilletjes toen mensen hun toevlucht moesten nemen naar minder legale alternatieven door gebrek aan deftige kwalitatieve legale content...

28 aprile 2023

NEEM GEEN STREAMZ, NIET WAARD

Je betaald streamz om films en series te kunnen kijken maar als je de beste films of series wilt zien dan moet je ineens dubbel betalen om streamz plus te krijgen. Ze vragen zoveel geld en nog kunnen ze niks fatsoenlijk maken, films en series blijven constant hangen. Hebt beter van netflix en disney te nemen in de plaats van streamz.

23 aprile 2023

Monopolie van series & films in 480pixel resolutie

Niets werkt degelijk, kwaliteit laat de wensen over. Soms vroeg ik me af of het wel een HD versie was. Dan hebben ze een monopolie van uitzend rechten in Belgie en dan nog slagen ze erin over te komen als de goedkope brollstreaming die je vroeger gratis online kon halen. ALhoewel je soms het gevoel hebt dat er een CAM-versie aan het spelen is. Overdreven duur, beter dan Netflix of Amazon nemen, prijs+kwaliteit vele malen beter.

5 aprile 2023
Valutata 2 stelle su 5

Fijn om HBO materiaal te kunnen…

Fijn om HBO materiaal te kunnen bekijken. Een hel voor de boekhouding. Streamz stuurt geen facturen, maakt geen betaalbewijzen op. Wanneer abonnement stopt heb je geen toegang meer tot betaalinfo. klantendienst kan niks verwezelijken.

5 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Koop voor dat geld liever een videorecorder

Normaal twee weken gratis, dag erna ging er al 12 euro van de rekening. Da's dus bijna twee keer de prijs van Netflix.

De gebruikte technologie voor hun servers lijkt minstens niet optimaal aangezien er veel issues zijn met beeldkwaliteit.
We hebben "The last of us" zo snel mogelijk uitgekeken en het abonnement opnieuw stopgezegd. Dit is werkelijk zum kotsen.

Streamz lijkt de liefdesbaby van Netflix en de S.Pa. Veel Vlaamse kutseries.

21 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Waarom zijn de afleveringen zijn…

Waarom zijn de afleveringen zijn flikken seizoen 2 10 en 11 verderdenen uit de herhalingen op een?
Geef aub niet als antwoord dat het aan het een ligt want wij beteken jullie.

9 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bedriegers die je proberen te lokken met acties

Ik had via de Humo een actiecode waardoor ik streamz één maand gratis kon uitproberen. Het ingeven van kredietkaartgegevens was verplicht, maar dit is louter een onderdeel van de procedure. Tot ik zag dat de 'gratis' maand gewoon aangerekend werd. Na de testmaand liet ik het abonnement nog een maand doorlopen. Aan de klantendienst had ik gevraagd om de huidige maand gratis te geven omdat ze de vorige maand onterecht gefactureerd hebben. Streamz wou me niet helpen, de bank wel. Terwijl deze discussie nog aan de gang was, werd mijn abonnement stopgezet voor het einde van de tweede maand. Met andere woorden: ik heb twee maanden betaald, maar na 5 weken hebben zij zelf het abonnement stopgezet. Gelukkig heb ik van de bank toch één maand teruggekregen. De klantendienst is heel onbeleefd!

23 febbraio 2023

Nekschot aub

Vreselijke kwaliteit, UX etc. Veredelde VTM.Go.

Wachten op HBO en dan hopelijk deze Zeik met grote Z (get it) verleden tijd.

18 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Net aangekocht en heb er nu al genoeg…

Net aangekocht en heb er nu al genoeg van.
Was heel lastig om zo ver te raken dat je kunt kijken, maar ik heb nu twee problemen:
- de beeldkwaliteit is zeer slecht
- ik kan mijn ondertitels niet aanpassen (naar Engels)
Klantendienst natuurlijk niet beschikbaar.
Ga het meteen weer opzeggen.

31 gennaio 2023

App voorbijgestreefd

Leuke programma’s, maar app. Is voorbijgestreefd tov netflix en disney.
- Geen surround sound ondersteuning
- Hapert constant tijdens het kijken (gebeurt niet bij netflix of disney)

Het is weer op zijn Belgisch. Ja we hebben een eigen streamingdienst. Nee het werkt verre van vlot.

21 gennaio 2023

Prijs verdubbeld…

Jaarabo zonder enige verwittiging verlengd, tot daar aan toe. MAAR plots is onze dienst verdubbeld in prijs (bijna €200/j) en we kunnen het niet opzeggen gedurende deze periode want ze betalen niets terug. Dit vind ik pure oplichterij ... Ik wil geen jaarabo voor zoveel geld !

15 gennaio 2023

Dievenstreken.

Dievenstreken.
Maandabonnement stopgezet in de loop van de laatst betaalde periode. Doch effectieve stopzetting door streamz werd uitgevoerd 20 dagen vóór het einde van de betaalde periode.
"Klantendienst" is eerder een lapje voor het bloeden, die naam niet waard.
Bende dieven en oplichters.

11 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

1 maand gratis proberen maar…

1 maand gratis proberen maar schrijffout in e-mailadres gemaakt. Geen probleem denk je dan, je moet toch altijd een account 'bevestigen' via de mail.

Nee hoor, niet bij Streamz. Geld van de rekening voor een dienst waar we niet eens toegang tot hadden!

30 novembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più