Het is geen echte Google Chromecast. Is van het merk Mortal. Staat niet duidelijk vermeld op hun site. Dus retour. Verzending was wel snel en netjes. Wel jammer dat ik zelf de retourkosten moet gaan... Leggi di più
Ik had nog nooit van streambeslist gehoord maar via google gevonden. Site zag er betrouwbaar uit en ideal kon je gewoon gebruiken dus besteld. Dag later in de brievenbus, nette verpakking. Werkt prima... Leggi di più
Ik ben iemand die niet zo snel een review schrijft maar ben erg blij met de kwaliteit van dit apparaatje. Mijn vrouw wou graag kookvideos kijken op een scherm dat grotere was dan haar telefoon tijdens... Leggi di più
Fijne website en de Chromecast doet het top
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Delivering Chinese knockoff's of what…
Delivering Chinese knockoff's of what was actually ordered and advertised.
Het is geen echte Google Chromecast
Verzending was wel snel en netjes. Wel jammer dat ik zelf de retourkosten moet gaan betalen nu. Weggegooid geld.
blije kinderen
Kinderen kunnen nu eindelijk op hun tv netflix kijken boven. Ze zijn er erg blij mee.
Positief verrast
Ik kende deze website niet maar na goede reviews te hebben gelezen toch gekozen om te bestellen hier. Alles verliep netjes!
Alles volgens afspraak
Hetzelfde zoals de rest hier vermeldt. Goede webshop met duidelijke informatie en komt na wat er staat vermeldt.
Mooi verjaardagscadeau
De chromecast was besteld als cadeau en kwam optijd binnen. Dankjulliewel!
Optijd binnen
Doet wat het beloofd
Een webshop die doet wat hij belooft. Tegenwoordig is dat lastig te vinden
Super apparaat
De instalatie duurder korter dan het uitpakken van de bestelling. Wat een super apparaat is dit. Wij kunnen nu lekker het WK in de tuin kijken!
Als cadeau gekocht voor mijn broer
Als cadeau gekocht voor mijn broer. Bestelling was optijd binnen voor zijn verjaardag. erg bedankt!
Nieuwe Chromecast perfect
Onze oude Chromecast werkte helaas niet meer dus hadden wij een nieuwe nodig. Vrienden van ons hadden toevallig een paar weken geleden hier bij streambeslist besteld dus vandaar hebben wij ook hier onze bestelling geplaatst. bestelling was goed netjes verpakt en erg snel geleverd.
Handig voor op vakantie
Voor onze vakantie naar Frankrijk wouden de kids Netflix kijken vanuit ons huisje op de camping. Na enige tijd zoeken zijn we bij streambeslist uitgekomen voor de Chromecast met google tv. Product werd snel verzonden en was optijd binnen voor onze vakantie. Apparaatje is lekker klein dus gemakkelijk mee te nemen in de tas. Wij zijn hier erg blij mee.
Makkelijke instalie
Voor de kerk een chromecast met google tv besteld bij stream beslist. Levering was vlot en fijn dat er een gebruiksaanwijzing bij zit. Installatie was overig erg makkelijk. Nu kunnen wij live liederen op onze schermen casten
Uitstekende service
Ik ben zeer blij met mijn bestelling bij Streambeslist. Mijn pakket werd optijd bezorgd en ik werd goed up to date gehouden met de track & trace via de mail.verder werkt de Chromecast uitstekend! 5 sterren zonder twijfel!