Mijn buur kwam langs tijdens de…
Mijn buur kwam langs tijdens de bestrating en kon zonder problemen over het vrijgehouden pad lopen.
Bij StratenmakerEindhoven.com staan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zijn een ervaren bestratingsbedrijf actief in Eindhoven en omgeving. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe oprit, een terras, sierbestrating of het herbestraten van een bestaande ondergrond — onze specialisten zorgen voor een strak en duurzaam eindresultaat. Dankzij jarenlange ervaring in de branche weten wij exact welke materialen het beste passen bij elke situatie en welke aanpak het meest efficiënt is. Onze website, https://stratenmakereindhoven.com, biedt uitgebreide informatie over onze diensten, eerdere projecten en contactmogelijkheden. Wij denken graag mee met onze klanten en leveren maatwerk, zowel voor particulieren als bedrijven. Van het eerste adviesgesprek tot de oplevering: wij zorgen voor een helder proces en uitstekende communicatie. Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit. Daarom werken wij enkel met hoogwaardige materialen, moderne technieken en een vakkundig team. Dankzij onze betrouwbare werkwijze en transparante offertes weet u altijd waar u aan toe bent. Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Wij staan voor u klaar met raad en daad.
Hurksestraat 43, 5652 AH, Eindhoven, Noord Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Stenen rondom het terras sluiten perfect aan erg tevreden ermee
Zelfs op de lange oprit blijft het legpatroon mooi recht.
het paving werk ziet er beter uit dan beloofd kleine details maken verschil
Elke ochtend hoorde ik bus aankomen exact zelfde moment best knap
Ze maakten t pad met ruwe tegels zodat oma niet wegglijdt
zelfs mensen die langslopen merkten op dat de bestrating strak en mooi ligt het valt echt op in de buurt
vorige week kwamen ze en de hele dag bleef de oprit vrij
ze legden uit dat dit doek helpt tegen mos, en dat werkt tot nu toe perfect
had ze gevraagd om bewijs van hun werk, kreeg meteen goeie fotos terug van voor en na, netjes hoor
we hadden met vertraging gerekend maar ze waren gewoon een dag eerder klaar, ondaks t weer
zeer netjes afgewerkt en binnen no time klaar, top
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.