Camilla gjorde et fantastisk stykke arbejde og var så sød og imødekommende. Hendes hjælpsomhed i forhold til vores ønsker var upåklagelig og kan kun anbefale både hende og Strandmøllekroen til andre... Leggi di più
En meget dårlig service. Måtte spørger 3 stk personale, før vi fik et askebæger. Forretten, der indeholdte Hvide asparges, som var undertilberte. Da vi endelig fik kontakt med en tjener, fik vi b... Leggi di più
Solen skinnede. Øresund spejlede det blå lys mod gæsterne som fik velkomstdrinks på terrassen. Alting gik op i en højere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjælpsom og... Leggi di più
Har lige holdt vores drengs konfirmation på Strandmølkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forældre og samtlige gæster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... Leggi di più
Strandmøllekroen tilbyder mad fra det danske/franske køkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord på vores restaurant i Nordsjælland på tlf. 3963010
Strandvejen 808, 2930, Klampenborg, Danimarca
- kontakt@strandmollekroen.dk
- strandmollekroen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Havde købt et spotdeal frokost tilbud
Havde købt et spotdeal frokost tilbud. Maden var fin, og serveringen i orden indtil regningen skulle betales. Så kom en sur tjener med en uforskammet bemærkning om at det kunne han ikke leve af! Det er vel jer selv der sætter priserne???!!! Han var så uforskammet at han ikke engang kunne sige farvel, trods drikkepenge som vi vitterlig fortrød!
Det er så sidste gang vi har været der, trods maden var okay til prisen og udsigten god. Men vil sgu ikke bebrejdes at købe deres egne tilbud
Arrangement efter bisættelse blev mindeværdigt
Strandmøllekroen stod for et utrolig fint arrangement efter vores mors bisættelse. De har et smukt lille selskabslokale med havudsigt og der blev serveret en flot lille buffet. Derudover havde vi vores egen tjener stillet til rådighed og Poul sørgede omsorgsfuldt for alle gæsterne. Tak for et fantastisk arrangement.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Tjener prøver at snyde os med kvitteringen.
Efter konfrontation finder vi ud af han har oplyst os en forkert pris.
Han virket nervøs og bange, fordi vi insisteret på at få en kvittering.
Ekstrem uforskammet service, og en meget lille buffet til prisen.
Små børn betaler det samme. 349 kr.
De har ikke bestik eller servietter.

Risposta di Strandmøllekroen
Tjenerne åbenbart arbejder under dårlig…
Tjenerne åbenbart arbejder under dårlig vilkår for de er ikke særlig sødt.
Mad tog for evig til at komme på bordet. Da jeg bedt om brød og smør for jeg var sulten , siger tjeneren NEJ brød kommer KUN med forretten…så jeg skulle vente.
Damen ved siden af vores bord sagde til tjeneren at hendes mad var koldt… tjeneren blev sur og siger jeg kan ikke være flere steder på en gang.
Jeg var chokeret af hans opførsel. Udsigten er flot og derfor de få 2 stjern fra mig men alt andet er under kritik.
Great food and services at fantastic location.
We liked Strandmøllekroen and decided to have our child’s confirmation, we wanted to have a special experience. Thanks, that was a great fantastic experience. The welcome, the food, the services and the people, we loved all of it, thank you, especially thanks to the person serving us.
Fantastisk sted til at holde fest.
Vi holdte en rund fødselsdagsfest.
Vi har valgt stedet pga. dens skøn beliggenhed og smukt udsigt til Øresund.
Lige fra første møde med Nicolas fik vi en varm velkomst og vi har været trygge i hele forberedelses forløb. Nicolas og hans team var imødekomende og har altig reageret med smil når vi henvendte os med spørgsmål eller ønske. På selve dagen var alt fint - indretning, lækkert mad og rigtig god betjening af smilinde personale med Simon i spidsen.
Et stor tak til Nicolas og team - vi skal helt sikker komme til stedet igen.
Vi holdte konfirmation.
Vi holdte konfirmation.
Mad, sted og vin helt perfekt.
Skuffet over frokostplatte
Skuffet over frokostplatte. Kedeligt anrettet mad. Var sidste år på besøg til samme anretning 3 gange. Der var det lækkert mad. Vil ikke anbefale besøg.
Brød
Brødet var humpler
Bestilte andet brød
Det var det samme -humpler-
Delicious food and amazing location
We had a fantastic lunch at this restaurant. The traditional Danish menu has lots of options and the food we had was delicious! The staff at this venue are very friendly and took excellent care of us. The location right on the beach is awesome, I would come back for the view alone!
God mad og god service fra tjeneren
God mad og god service fra tjeneren
Mums
Helt suverænt spisested, en upåklagelig oplevelse for alle sanserne
5/5 stjerner herfra
Jeg hører det svage i samfundet blir…
Jeg hører det svage i samfundet blir afvist trods i har plads. Fy for den et menneskesyn
Fy for den et usmageligt sted
Fy for den et usmageligt sted. Et sted hvor kun folk der stinker af penge må komme. Ser man helt almindelig ud og vil ind og nyde mad fra deres menukort er man IKKE velkommen. Trods man kan betale det givende beløb. Fy for den hvor usmageligt.

Risposta di Strandmøllekroen
Kedeligt og tvivlsom kvalitet
Dette gælder kun maden på stedet;
Havde høje forventninger, men kvaliteten var ringe. Desværre. Smuk udsigt og beliggenhed.
Ærgerligt. Snitzel var lille og grå. Smagte ikke godt. Øvrige kød heller ikke velsmagende eller delikat.
Alt i alt en kedelig oplevelse - som vi egentlig havde set frem til.
Strandvejens bedste oplevelse
Et fantastisk sted - god beliggenhed og et super personale. Smilende og professionelle.
Strandvejens bedste smørrebrød og lækre drinks med top service.
Kan klart anbefales!
Virkelig god oplevelse!
Jeg har lige spist en frokost på strandmøllekroen. Jeg fik et stykke smørrebrød med rødspættefilet og et stykke med cæcarsalat (smørrebrød med cæcarsalat kan virkelig anbefales!) også fik jeg en sticky toffee til dessert, alt smagte helt fantastisk. Udover det er stedet jo helt suverænt og helt igennem fantastisk service😍
Recommend this place 100%
Incredible location and environment. Service was very nice and relaxed. Had a set menu with multiple amazing starters and fish of the day for main course. All the food was so flavourful and well prepared. Recommend this place 100%
Trist madoplevelse
Denne anmeldelse er udelukkende ifht. maden. Købt en frokostdeal til 2. 1 kold tørstegt spætte delt i 2, tatar, leverpostej og hønsesalat serveret i skåle som var trist og sparsomt pyntet. Mørkt tyktskåret franskbrødlignende brød skåret i børnekvarte stykker, hvor nogle skiver var meget tørre. Har købt frokostdeals mange andre steder hvor både smagen og den visuelle oplevelse var bedre. Ærgerligt, da beliggenhed er skøn og personalet meget venligt.
Utroligt meget for pengene !
Men en Spotdeal i lommen fik vi en 5 rettes frokostmenu, som var super velsmagende. Venligt personale og smukke omgivelser. En rigtigt god oplevelse til få penge. Kan varmt anbefales.