Camilla gjorde et fantastisk stykke arbejde og var så sød og imødekommende. Hendes hjælpsomhed i forhold til vores ønsker var upåklagelig og kan kun anbefale både hende og Strandmøllekroen til andre... Leggi di più
En meget dårlig service. Måtte spørger 3 stk personale, før vi fik et askebæger. Forretten, der indeholdte Hvide asparges, som var undertilberte. Da vi endelig fik kontakt med en tjener, fik vi b... Leggi di più
Har lige holdt vores drengs konfirmation på Strandmølkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forældre og samtlige gæster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... Leggi di più
Strandmøllekroen tilbyder mad fra det danske/franske køkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord på vores restaurant i Nordsjælland på tlf. 3963010
Strandvejen 808, 2930, Klampenborg, Danimarca
- kontakt@strandmollekroen.dk
- strandmollekroen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Høflige og dejlig kaffe og kage.
Fremragende service og Fantastisk mad
Fremragende service og Fantastisk mad
Lækker frokost
Var til frokost 3 Pers. i alt
Helt igennem lækker og gennemført smørrebrød. Rigtig god og venlig betjening. Kommer helt sikkert igen.
Meget dårlig oplevelse
Vi besøgte Kroen den 1. november og havde bestilt bord til kl. 13.15. Vi ankom til tiden og blev anvist et bord helt bagerst i lokalet, uden udsigt.
Vi fik udleveret ét spisekort, selvom vi var to personer. Da vi bad om et ekstra spisekort, fik vi at vide, at det desværre ikke var muligt.
Vi bestilte en fiskefilet, en hønsesalat og en krebinet . Da vi havde været på vandretur og var ret sultne, bad vi om at få maden serveret samtidig og ønskede at dele fiskefileten til at starte med. Det blev dog afvist af tjeneren, som forklarede, at fisk, kød og kylling altid serveres i to serveringer. Det undrede os, men vi accepterede det.
Vi ventede længe på maden, men da fiskefileten endelig kom, delte vi den, og den smagte faktisk fint. Derefter ventede vi næsten halvanden time på de to sidste stykker smørrebrød og måtte rykke flere gange, før de kom.
Da maden endelig blev serveret efter 1 time og 30minutter, kiggede jeg på min krebinet som viste sig at være en lille rund kugle. Jeg begyndte at spise af den, men opdagede hurtigt, at den var friturestegt og fuldstændig rå indeni. Jeg kontaktede tjeneren, som tilbød at lave en ny, men jeg takkede nej. Han tilbød i stedet en øl til os begge som kompensation. Kunne dog ikke drikke flere øl og aftalte at de to øl skulle trækkes fra regningen.
Da regningen kom, viste det sig, at øllene alligevel ikke var trukket.
En rigtig dårlig oplevelse - vi kommer selvfølgelig ikke igen.
God og venlig betjening
God og venlig betjening. Dejlig atmosfære. God mad og vin for pengene.
Virkligt lækker mad (vi valgte kroens…
Virkligt lækker mad (vi valgte kroens menu ) til en rigtig fin pris
Personalet var også fantastiske de ydet god smilende service og præsenterede maden flot
Vi var der for første gang men bestemt ikke sidste
Mega lunch 5star
Went here for my father’s birthday
Went here for my father’s birthday. Great service and they presented a nice birthday cake. Meal was fantastic.
Bragende berigende bryllupsfest
På trods af en køkkenchef på friweekend og to kokke med sygemelding formåede Nikolas med sit fantastiske personale at skabe en bryllupsfest for os og vore 54 gæster, som vi vil mindes resten af livet. Maden blev serveret elegant, vinene skænket med omhu og præsenteret passende professionelt. Der var overskud til smil, nærvær og omhyggelighed fra alle omkring på dagen. Vi sluttede kl. 3:20 mætte, glade og taknemmelige
Har i dag spist en deal på skaldyrsfad…
Har i dag spist en deal på skaldyrsfad for 600kr normal pris 1000kr. Jeg har aldrig prøvet noget så dårligt. Rejerne var helt grå og kæmperejerne fuldstændig slimet, grå og smuldrede. Ikke særlig appetitligt og var mest bange for at råvarene ikke var friske.
Alt for dyr i forhold til kvalitet.
Kan bestemt ikke anbefale det til andre. Betjeningen bestemt ikke servicemindet.
Magisk aften
Solen skinnede. Øresund spejlede det blå lys mod gæsterne som fik velkomstdrinks på terrassen. Alting gik op i en højere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjælpsom og imødekommende og Lars og co forstod at balancere mellem taler/mad/ underholdning. Maden var rigelig og god og der manglede aldrig hverken vin eller vand i glassene. Fakler lyste op til kaffen - de røde dunfrakker fra kroen gjorde det muligt at stå udenfor i festkjoler. Baren og dansegulvet fungerede perfekt.
Udelukkende en dejlig oplevelse!
Jeg var på Strandmøllekroen den 7.9 og fejre min fødselsdag med mine piger og eks og det var helt igennem en god oplevelse.
Vejret var fantastisk, så vi sad i efterårssolen i første parket til Øresund.
Da det var søndag var det frokostbuffet og den indeholdt alt hvad hjertet kunne begære og alt smagte dejligt!
Vores tjener var super frisk, sød og imødekommende og hun sørgede for at give oplevelsen det sidste, så stor ros til hende herfra :-)
70 års fødselsdag
Min mand og jeg har nogle gange være på Kroen for at spise frokost og vi altid har være meget glade for det. Derfor tænkte jeg at jeg gerne vil holde min 70 års fødselsdag der. Jeg havde bedt om at kunne sidde i et lokal som ikke er midt på restaurant for det er lidt mere intimt, selv om vi ikke var så mange var det rart at være lidt for os selv både for os og de andre gæster . Det var meget perfekt arrangeret med borde osv. Da det var en søndag, nød vi deres buffet som var rigtig god, desværre kan man ikke spise det hele, men deres rouladesteg var virkelig god. Da vejret var godt, fik vi lov efter mad at sidde udenfor og placering er så dejligt at børnebørn kunne også soppe. Så i det hele tage var det den perfekt dag for mig.
Dejligt sted at holde selskab
Min 70 års fødselsdag blev et godt minde takket være den meget lækre mad og den yderst humoristiske og professionelle betjening.
Tak for en dejlig dag!
De var på fra starten og lyttede til…
De var på fra starten og lyttede til alt, virkelig en kompetent restaurant, som bare forstod os. mange tak for alt
En Skaldyrsanretning til 3 STORE ⭐️⭐️⭐️
Havde købt en deal 3 x Skaldyrsanretning. Gæster bestilte en omgang Østers og Caviar ekstra ved siden af.
Kan kun sige det var SUPER lækkert helt friskt, og det var en stor portion så vi blev alle vidunderlig mætte 😃.
En tilføjelse er, at deres hjemmebagte rugbrød er en delikatesse.
Betjeningen til UG med x og slange, de var utrolig søde og opmærksomme.
Oplevelsen kan kun anbefales.
God madoplevelse, men kaffe og kage bagefter er alt, alt for dyrt.
Havde købt en frokostdeal, som var god og til en god pris.
Men skulle ikke have købt kaffe og kage bagefter. En kop kaffe kostede 50 kr. og 3 bitte små kager (på størrelse med en 20 kr mønt) til i alt 79 kr. Det synes jeg var alt, alt for meget. Ødelagde lidt den ellers gode madoplevelse. Så husk, køb ikke kaffe og kage bagefter frokosten.
Men som skrevet, en ellers god madoplevelse.
Vi følte os til ulejlighed til at…
Vi følte os til ulejlighed til at starte med, fordi vi var 12 min for tidlig på den, men vi var ikke “de første gæster som ikke kunne klokken, som han sagde til os”. Derefter fik vi dog en venlig tjener og maden var også rigtig fin :) Vi fik et skaldyrsfad og gode fritter til