PUUR BEDROG lijkt betrouwbaar maar is het totaal niet, PUUR BEDROG hoe is het mogelijk dat dergelijke criminele sites online blijven staan, iedere dag zijn er misschien 100 en mannen die betalen en... Leggi di più
Allemaal nep Accounts die bezig proberen te houden zodat je alleen maar meer credits koop. Die nep profielen/accounts lezen ook niet je profiel dus je krijgt altijd reacties van profielen die nie... Leggi di più
PUUR BEDROG lijkt betrouwbaar maar is…
PUUR BEDROG lijkt betrouwbaar maar is het totaal niet, PUUR BEDROG
hoe is het mogelijk dat dergelijke criminele sites online blijven staan, iedere dag zijn er misschien 100 en mannen die betalen en niets ervoor in de plaats krijgen, wie houd hier de hand boven deze criminele activiteit ??
Een echte oplichters bedrijf die fotos…
Een echte oplichters bedrijf die fotos besteeld van internet om geld te verdienen het zijn zo wie zo nep profielen wand ik heb nu 6 websites gezien war de zelfde dames ook op zijn ze geven je aan s.e.x te willen en uit eindelijk betaal je zo veel om dus nergens te komen met ze dit is een systeem dat een softwere gebruik om je met AI te beantwoorden hoe dit soort mensen toch mee weg komen zonder dat google dit beveiligt is belachelijk maar ze werken allemaal samen vertrouw dit niet doe je checks zoals reveuw bekijken en dan zie je dat niemand een goed woord doet over dit bedrijf ik heb gelukig via creditcard fraude team gebracht die me centjes terug haalde wand ik heb wel een keer een gekocht om te zien hoe en wat en za is een scam dus ze hebben me geld terug getrokken en dit bedrijf stalkt me met emails om dat eld terug te krijgen ze lichten jou op en ze willen er nog betaald voor worden ook nou echt niet
kost 2 euro per bericht je koop 150…
kost 2 euro per bericht je koop 150 credits maar zijn maar 15 berichten voor 30 euro ,pure oplichting
Nep met X-foto's
De site is nep en ik stel mij de vraag of de foto's op de profielen van de vrouwen wel met toestemming van de echte vrouwen geplaatst zijn ? Waarschijnlijk hebben deze dames ooit in een romantische bui deze foto's laten nemen , niet beseffend dat deze op deze nep datingsite geplaatst zijn ?? Weet niet wie ,maar dit zou moeten onderzocht worden !!!
Veel profielen blijken hier fake te…
Veel profielen blijken hier fake te zijn. De chatsessies blijven duren,en lopen op een sisser uit. Voor mij hoeft het niet meer,basta !
Let op, geen datingsite
Eigenlijk is het bedrijf helemaal niet slecht voor wat ze zeggen te doen, in de gebruikers voorwaarde staat letterlijk dat de site ontworpen is voor fictieve chats en dat er niet fisiek kan worden afgesproken. Ze zijn gewoon angst aanjagend goed in wat ze doen. Trap er dus niet in! Dit is geen datingsite maar een entertainment site!
Ik heb dit onlangs ook mee gemaakt en…
Ik heb dit onlangs ook mee gemaakt en al een dikkevette klacht over ingediend bij het AMC op deze van pointer van de kro ncrv staan tips waar de meeste berichten over gaan bezoek vooral deze website en blijf weg van deze neppe datingsites hier zijn Chatopartors actief en je gooi je geld gewoon weg en dat is zonde ik ben er ook ingetrapt helaas en ik heb er veel stress aan overgehouden wat nu beter gaat voor dat je helemaal word geisoleerd is iedereen gewaarschuwd en het AMC mag dit openlijk publiceren wat mij betreft. Ik hoop dat al deze viezerikken in het echt nooit relaties krijgen en ook de vrouwen die een man belazeren ik ben woest 😤😤
Dit bedrijf moet opgerold worden
Dit bedrijf moet opgerold worden. In eerste instantie adverteren ze met 'Date garantie' dit kost voor een paar credieten 49 euro, als ze op zijn en je wilt nog meer tekst verzenden, wordt er 59 euro afgeschreven. Op email reageren ze niet, mijn profiel tekst is al meerdere malen weggehaald omdat ik daar de waarheid schrijf, en ik hou nog even vol. En dan de dames en de heren die daar zijn. Iedere KVT die je aandacht vraagt, want iets anders kan ik het niet noemen, je wordt gewoon genaaid, zal onder geen omstandigheden ingaan op je vraag om naar whatsapp te gaan. Nummers plaatsen, werkt niet, kost te weinig ruimte, immers, 500 tekens, of vijfhonderd is nogal een verschil in het sneller door je geld heen te geraken.
Copy/paste, werkt ook niet, dus teksten die je wilt bewerken, gaat niet. Oh ja, de dames, tja, dezelfde openingszinnen, vragen naar een bepaalde soort foto, terwijl die in mijn profiel staan, openingszinnen die je moeten overhalen om te reageren, als ik grof en in uitersten mijn gedachte spui naar een persoon, een dag later is er niks gebeurd, lijkt het wel. Ik begrijp niet dat Den Haag hier geen halt toe roept, dit is gewoon gokken en zonder licentie is dit illegaal, maar dit terzijde. Deze review versturen naar hen? heeft geen zin, ze lachen iedereen keihard uit en doen lekker waar ze zin in hebben, geld van oprechte relatie zoekende mannen en vrouwen (als die er zijn), opstrijken.
Blijf er maar ver van weg, net als al die andere date sites die credieten vragen voor ieder bericht, dat is hun verdien model, daar worden ze slapend rijk van, tenzij iedereen wegblijft.
Ik heb ook hun registrar van hun praktijken op de hoogte gebracht, of dit überhaupt werkt, weet ik niet, maar in ieder geval hebben ze een klacht binnen van deze domeinhouder. (whoisip.be en domeinnaam ingeven) Op die manier kun je bij de basis een klacht neerleggen en misschien halen ze dan wel verhaal bij stoutedate.nl, die niet in NL zit!!!!
Oh, en ik heb enkele foto's gechecked, Oost-Europa, Usa, maar niet van vandaag, al 5 jaar of eerder terug gevonden op internet, en op vele andere seks sites, dus, geldkloppers, dieven.
PURE OPLICHTING
PURE OPLICHTING, HOUDEN JE AAN HET LIJN TJE MET ALLERLEI VRAGEN TOTDAT JE CREDIT OP IS.
Veel mooie vrouwen
Site is uitdagend met veeeeel mooie ( echt) mooie sensuele vrouwen. Maar al gauw krijg je door dat je aan t lijntje gehouden wordt en dat ze er zitten om geld te verdien om mannen aan t lijntje te houden. Geef er geen geld aan uit resultaat is nul. Mocht je toch er ingestonken zijn vraag dan in enkele worden( want je credits zijn zo op) zoals: want / omdat)/ hoezo/ wat bedoel je. Zo heb je toch iets vaneen gesprek maar blijft voortaan weg van sites waar je credits moet kopen .
Pure oplichting
Pure oplichting! Ben sowieso altijd al
erg wantrouwend jegens dit soort sites. En normaliter is er wel ergens te vinden dat het maken van fysieke afspraken niet kan bv. Bij stoute date niks hiervan. Dus dan hoop je dat degene aan de andere kant ook daarvoor zit. Alleen maar irritant en dom gelul. Je wordt vet aan het lijntje gehouden. Je kan in berichten ook niet eens een cijfer of cijfers zetten laat staan een telefoonnummer want dan komen er sterretjes te staan ipv cijfers.
Ik wil me geld terug!
😡😡😡😡
Oplichters
Oplichters , ieder bericht kost 2 euro , een woorden warm gehouden met lauw water ,bla bla bla , 300 euro kwijt en geen date
Het is oplichterij
Het is oplichterij. Ik vraag me zelfs af of de dames op de foto's wel weten of ze op de site staan.
Twee entries op dezelfde database
Twee entries op dezelfde database. Stoutedate.nl en Afspraak.nl komen op dezelfde profielen uit. Alle profielen zijn nep en statisch. Nieuwe initiele reacties van dames zijn alle gegenereerd. Alle reacties van dames zijn altijd reactief. Dames staan vaak op pornosites als Tacamateurs.com. via Duplichecker.com zijn veel foto's terug te vinden. Zoek een andere site.
Ja ze blijven je azo nep als het maar kan zijn .had het voorgevel al .kost enkel veel geld an het lijntje…
Ja ze blijven je aan het lijntje houden. Daar is niets echt aan .
Geldklopperij
Geldklopperij, je word aan het lijntje gehouden en je heb niks in de gaten in het begin ! Maar als je gezellig aan het chatten bent, en elke keer creddits moet kopen dan gaat het hard,ik ben bijna 100 euro kwijt
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen, Zonde van je geld. Na een jaarwisseling komt niemand van de "dames" of moet ik zeggen robots tot het idee om gesprek te openen met gelukkkig nieuwjaar oid. Lijkt wel als je de profielen aanklikt... dat de robots wakker worden... Als het te mooi om waar te zijn, dan is het meestal ook zo.
Gewoon pure oplichting
Gewoon pure oplichting. Trap er niet in. Zogenaamde dames houden je in de chat voor 2 euro per bericht. Geendate.nl is de juiste benaming.
de dames op deze site zijn gewoon nep
de dames op deze site zijn gewoon nep. Ze willen alleen maar contact via deze site die voor elke kort berichtje 2 euro in rekening brengt. en dat gaat hard. Als je normaal contact via de mail wilt dan krijg je een woedende reactie dat je niets voor ze over hebt!! Dat is een heel rare conclusie maar verklaart alles. Alles willen ze van je weten maar over zichzelf vertellen ze practisch niets. Het niet anders dan een grof verdienmodel voor de site voor het verkopen van valse hoop..
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.