Vi har haft vores stork barnevogn nu siden december 2019 og den virker upåklageligt!. Den er virkelig langt bedre end alle de andre vi kiggede på dengang. Den ældre emmaljunga vi bruger i dagpleje e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Mest elendige L O R T til dato! Lynlås går i stykker hjullene flækker , stellet og kalechen knirker som bare pokker! Hvordan kan i være jer selv bekendt også tage så mange penge for reservedele. Be... Leggi di più
De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Barnevogn med god komfort, stabil at gå med, stel nemt at slå sammen og kan være i selv små biler. Punkterfri hjul perfekt til gåtur i byen eller i skoven. V... Leggi di più
Har haft en stork barnevogn siden 2015, hvor de første gang udkom. Den har klaret 4 børn, med få reperationer og et par service ved forhandler. Lækker vogn, fylder lidt og er nem at håndtere.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
STORK er svaret på én af børnefamiliens største udfordringer: transporten. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, komforten eller sikkerheden har vi gentænkt barnevognen, så den er blevet super kompakt og rummer det bedste fra både den traditionelle og den moderne verden.
Informazioni di contatto
Uraniavej 15, 8700, Horsens, Danimarca
- 75 62 07 44
- info@onskeborn.dk
- storkbarnevogn.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Vi er glade brugere af Stork…
Vi er glade brugere af Stork barnevogne. Nem og funktionel at have med rundt til indkøb også.
Nem og kompakt vogn
Har haft en stork barnevogn siden 2015, hvor de første gang udkom.
Den har klaret 4 børn, med få reperationer og et par service ved forhandler.
Lækker vogn, fylder lidt og er nem at håndtere.
Ja, lynlåsen til overlærredet går i stykker, hvis børnene sparker meget til det, når det er lynet fast. Men lynlåsen kan købes som reservedele og så kan man selv sy en ny i.
Vognen er her på sit 10. år ved at være udtjent, men en ny er indkøbt til næste barn.
Ville man ofre pengene, så kunne den sagtens klare et par år mere, hvis der blev købt nyt indenfor og overlærrede.
Lækker barnevogn
Lækker barnevogn. Vi har været meget glade for vores. Lækkert design og god at gå med!
Fantastisk barnevogn
Fantastisk barnevogn, god komfort og kvalitet.
Fantastisk barnevogn
Fantastisk barnevogn. Super kompakt og hurtig at pakke sammen. Modsat andre barnevogne er mange dele på Stork lavet i metal og ikke plastik, hvilket delene er på andre barnevogne.
Find en anden barnevogn
Find en anden barnevogn.
Reservedele er alt for dyre. Senest er vores ene hjul gået i stykker (kollapset), og da de ikke længere sælger hjulene til de gamle modeller (vores er fra 2020), havde vi valget imellem at kassere barnevognen eller at købe fire nye hjul til 2000 kr…
Køb en anden vogn!
Køb en anden vogn!
En Stork er en virkelig flot barnevogn, der fylder dejligt lidt i bilen. Men her stopper det positive også. Vi kan desværre kun være enige med alle de dårlige anmeldelser, der er herinde. Vi bruger nu vognen til vores andet barn, og vi har oplevet et stel, der er knækket for anden gang, en lynlås, der er gået op, eger der knækker uden grund (andet end almindelig brug) og hjul, der knirker!
For nyligt fik vi repareret stellet i Ønskebørn Aalborg, og her var den lettere arrogante sælger helt uforstående over, at vi ikke var tilfredse med vognen. Det var åbenbart ikke fejl, de ser ret tit. Vi henviste ham til truspilot, og han grinede lidt. Alle, vi kender, med Stork, har oplevet præcis de fejl, som vi har. Køb en anden vogn for din egen skyld.
Ingen hjælp at hente ved Stork eller ønskebørn
Vi købte ny stork barnevogn
i ønskebørn Hjørring i juni 2024, hentede den hjem i slut august, da jeg havde termin i september. Sidenhen er butikken i Hjørring lukket. Der mangler et inderfor i barnevognen, som vi først har opdaget nu, da vi har brugt lift og voksipose indtil nu.
Jeg har rettet henvendelse til stork og ønskebørn for hjælp, men bliver direkte beskyldt for at lyve, for det er aldrig sket før, at en barnevogn er blevet leveret uden inderfor. Der står ellers pænt i hæftet, at man skal kontakte forhandler så snart man opdager hvis der er en fejl/mangler uanset tid.
Vi har købt barnevogn i butik i bedste mening til vores barn, og går selvfølgelig ud fra at alt er i orden når man bruger knap 13.000kr. Vi har købt alt hvad sælgeren anbefalede os, og kan derfor ikke forstå at man ikke vil tro på os.
Det næste bliver vel at vi ikke kan få service på vognen når butikken den er købt i er lukket.
Jeg skammer mig helt over at have købt der, for hvordan ved man egentlig hvordan en barnevogn skal se ud når det er til sit første barn.
Jeg kunne aldrig drømme om at bruge mine penge på noget fra stork eller ønskebørn igen.
Alt andet end Stork.
Utrolig ringe kvalitet, som andre skriver.
Barnevognen falder lige så stille fra hinanden, vores har været brugt til tre børn og et utal af ting er gået i stykker, bl.a. er vores hjul fuldstændig smadret, og det er selvom, at den kun har været brugt på almindelig veje. Men så det jo heldigt, man kan købe reservedele, som koster spidsen af en jetjager, så man kan få lappen sit skrammel.
Der er for mange fejl ved denne…
Der er for mange fejl ved denne barnevogn ....
Stellet knækker, egerne knækker i hjulene, lynlåsen går i stykker.
Hjulene knirker .....
Og disse fejl går igen ved mange af barnevognene.
Aldrig set dårligere vogn
Jeg købte en Stork barnevogn til en samlet pris af cirka 14.000 kr. Inden for det første år opstod der problemer med hjulet, som blev repareret. Under et år senere var hjulet igen defekt og blev repareret kort før mit næste barn. Endnu en gang opstod der problemer med hjulet efter cirka to måneder. Da butikken jeg købte vognen i ikke har registreret nogle reparationer står jeg nu med en meget dyr ubrugelig vogn. Køb hellere hos andre.
Ikke tilfredsstillende
Ikke tilfredsstillende.
Under brug til barn nr 2, knækker en fjeder man skal bruge for at slå barnevognen sammen. Ikke en del jeg ville tænke, vi havde slidt meget på. Vi købte vognen af ny, da vi tænkte den ville holde bedst. Men fortryder vi ikke købte et andet mærke. 1500 kr for udskiftning af den lille dims. Vi fik at vide at det ca. ville tage 3 uger. Det blev til 2,5 måned at vente på den. Sikke dårlig service. Jeg er meget skuffet. Jeg havde troet at en ny barnevogn til den pris ville holde bedre. Øv. Kan ikke anbefale barnevognen.
Verdens dårligste vogn …
Jeg har 2 vogne, en fra 2018 og en fra 2023..
Den fra 18, er stellet knækket midt over… JA MIDT OVER!!!! Når det sker, så ryger mekanismen også til at folde stellet sammen, så den er umulig at få til forhandle til reparation…
Vogenen fra 2023 er en free model, hvor alle hjul knirker og hviner, trods de er smurt 5 gange på 5 måneder..
barnevognskassen er umulig at slå op, så stængerne i kassen er bukket tul ukendelighed.
Kalechen kan ikke komme af, så inderbetrækket kan ikke blive vasket..
kalechen sidder så hårdt på i beslagene at selv med en skruetrækker kan man ikke presse dem ind, så man kan pille skidtet af.
Dog vil jeg takke forhandler, Ønskebørn Randers for den bedste service hele vejen igennem processen!
Men vognene…. Hold nu op noget L O R T
Mest elendige L O R T til dato
Bestemt ikke nogen anbefaling herfra
Pris og kvalitet hører ihvertfald ikke sammen her!! Skulle have gået med Odder barnevognen som jeg havde med de to første børn ingen problemer.
En rigtig dårlig barnevogn
En rigtig dårlig barnevogn, der på ingen måde lever op til pris og standart. Tiltrods får vores aldrig har stået udenfor, til andet end lur, så har vi haft adskillige problemer. Som tab af hjul, (op til flere gange) vi har måtte sy nyt betræk på indersiden af kalechen, da syningen gik op. Den kan nu ikke længere pakkes sammen, da flere ting i stellet er knækket. Vi har brugt den til vores første og nu nr 2.
En barnevogn til disse penge burde kunne holde til 2 børn eller flere. Fortryder jeg ikke købte en Odder for de har da længere leve tid.
Kvalitet og prisen hænger på ingen måde…
Kvalitet og prisen hænger på ingen måde sammen.
Vi har inden for 2 år haft flere reparationer på vores. Den er på ingen måde pengene værd.
Pilskævt stel
Den flotteste vogn på markedet. Simpelthen en skam at kvaliteten ikke følger med.
Øv hvor er jeg skuffet over stork vognen. Vores har været brugt 2,5 år og har været til reperarion 2 gange inden for det første år. Fået nyt stel begge gange, fået nye hjul derudover 2 gange. Nu har jeg givet op..
Hjulene bliver pilskæve ved brug, og vognen kan simpelthen ikke køre lige. Vi bruger ikke vognen uhensigtsmæssigt, og vi skimmer den korrekt ad i bilen så ingen er i spænd. Vi er berygtet og hadet i vores ønskebørn der i forvejen levere elendig service. Sidst jeg igen var inde med en vogn der trækker til den ene side fik jeg afvide at der ikke var mere de kunne gøre når det samme problem blev ved med at opstå.. Så elendigt.
Hjulene larmer forfærdentlig meget. Og affjedringen er utrolig hård, på trods af den blødeste indstilling.
Så god som ny snart tre år senere
Vi købte en stork barnevogn i 2020 til vores første barn. Den har vi været så glad for. Specielt detaljen hvor man kan trække kalechen helt ned så den skygger for solen ned på baby.
Vi har passet rigtig godt på den, og stillet den ind i varmen om natten.
På en ferie gik stellet desværre i stykker under flyvning på trods af at den var opbevaret i en airshell. Intet problem, Ønskebørn Aalborg reparerede den kvit og frit med det samme.
Lillesøster bruger nu barnevognen, og den er så god som ny. Farven er en anden men selvfølgelig vil den miste farve af solen. Men jeg synes ikke det gør noget. Vi har den i midnight mellange.
Jeg forstår virkelig ikke, at den har fået så dårlige anmeldelser på trustpilot, for dem jeg kender der har den er også glade for den 😊
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet.
Vi købte en Stork Barnevogn for nogle år siden. Det var en ret så dyr investering, men vi faldt for vognen grundet dens design.
Vi har efterfølgende fortrudt købet, da den har vist sig at være en dårlig kvalitet. Selvom vi har passet rigtig godt på den er den flere gange gået i stykker. Det drejer sig primært om kaleche dele, men vi har også oplevet et hjul, hvor alle egerne simpelthen knækkede på samme tid.
Herudover har vognen den meget irriterende egenskab, at de punkterfrie hjul larmer/knirker enormt meget når man kører med vognen.
Når man så skal have nye dele til den eller skal have den repareret gennem Ønskebørn er det både besværligt og dyrt.
Man kan ikke engang sige at det er noget billigt skrammel man har købt, for billig var den ikke.
Kan desværre ikke anbefales.
God vogn med et par irriterende fejl
Er egentlig ret tilfreds med min barnevogn, den er robust, flot og god at køre med. Den er også relativ nemt at pakke ned i en lille bil. MEN jeg synes det er for dårligt at når den så går i stykker efter 1,5 år at det ikke er dækket af garantien, fordi at det vurderes vi selv er skyld i skaden. Det handler om et kaleche-spyd til 150 kr. Vi har passet SÅ godt på den kaleche og den er vist kun af familiemedlemmer blevet trykket ned/hevet op, uden at klappen var trykket ned omkring 2-3 gange. Så synes godt nok ikke at det er særlig robust materiale. Så nu tænker jeg bare om der heller ikke er garanti på det nye kaleche-spyd jeg lige har købt?
Ydermere er jeg super træt af at man ikke kan tage overlæderet helt af. Det kan nemlig kun rulles sammen og klipses fast med snore. Problemet er bare at det bliver så tungt når det er rullet sammen en hel sommer at det trækker hele yder-betrækket af vognen da det Velcro ikke kan bære at overlæderet hænger på kanten.
Min pusletaske fra samme mærke er også til reparation (i Polen) da den er gået op i en syning, så den kommer jeg nok til at vente længe på.

Risposta di Storkbarnevogn
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.