1. Servizio di pulizia grondaie
  2. Appaltatore

en lille og meget fleksibel kloakmesterfirma

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Virkelig god service og kommunikation/…

Virkelig god service og kommunikation/ formidling.
Sjældent har jeg oplevet så hurtig action på en for mig ubehagelig sag ( rotter/kloak) og den rare og seriøse Paw fra firmaet stod her dagen efter henvendelsen! De har været fantastiske tovholdere på projektet og virkelig fulgt det til dørs. Enormt behagelige i deres kommunikation ( Rene’) , som skabte stor tryghed for mig i en ubehagelig situation!
Jeg medgiver mine varmeste anbefalinger.

18 marzo 2026

Konstatering af rotter i forbindelse…

Konstatering af rotter i forbindelse med et brud på en fedt-brønd - brønden blev gravet op og en ny af plast blev isat - fliser og natursten blev reetableret på flotteste vis. Arbejdet tog i alt ca. 5 timer. Rigtig godt og hurtigt arbejde af de to medarbejdere fra Store Claus.

18 novembre 2024

Effektiv og veludført

Rørskade på beton kloak og kloakrør, i 2 m dybde.
Det hele blev lavet på godt 5 timer, af 2 venlige og servicemindede medarbejder.
Det var en skjult rør skade og ifl. det tilbud jeg fremsendte til Tryg, var Storeclaus over 50% billegere, så godt jeg valgt dem, hvis det ikke have været dækket.

29 ottobre 2024

Hurtigt og effektiv hjælp.

Hurtigt og effektiv hjælp.
Vi har fået vand i kælderen og skal i den forbindelse af spulet og renset vores dræn.
Vi sendte en mail til StoreClaus tirsdag d. 13. august - onsdag den 14. august stod de på vores matrikel og var igang. Morten, deres medarbejder var så imødekommende og hjælpsom. Jeg vidste ikke vi havde dræn og kunne på ingen måder være behjælpelig med brønd eller indgang til noget som helst. Han gav en tryg og professionel forklaring på alt hvad han gjorde og besvarede mine uvidende spørgsmål. Udover Mortens hjælp på stedet, har Torben givet råd og vejledning via mail til fremtidig vedligeholdelse af vores dræn.
Vi kommer helt sikkert til at benytte os af StoreClaus ved den årlige kloakspuling.

14 agosto 2024

Dårlig oplevelse

Vand i kælderen, Store Klaus har samarbejde med vores forsikring. Desværre virker de ikke interesseret og nærmest irriteret over opgaven.
Her efter 3 mrd. er sagen endnu ikke afsluttet.

13 ottobre 2023

Godt arbejde og fremragende kommunikation

Store Claus har opsat rottespære, fixet en brønd og en samling fra drænrør til brønd hos os.
Alle medarbejdere vi har været i kontakt med har været kompetente og meget behagelige at tale med og har taget sig tid til at forklare os problemer og løsninger. De er meget engagerede i deres opgaver og løsningsorienterede. Vi venter nu på at se om deres arbejde kan afhjælpe fugt i et kælderrum, og hvis ikke, vil de undersøge sagen igen.

25 marzo 2022

Kloak skade.

Jeg kan kun anbefale Storeclaus.
Det har været fuldt ud professionelt arbejde fra de konstaterede skaden med kamera, til at skaden var udbedret.
Det var med opgravning i fliser i indkørslen.
Kun kun sige flot arbejde.👍👍

17 gennaio 2021