Valutata 1 stelle su 5

Går inte att kommunicera med kundtjänst. Jag har skickat tillbaka skor men krävs jag på betalning. Svea ek har försökt komma i kontakt med Stööks utan att då svar. På grund av det otroligt dåliga kund... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har haft flera par samma märke Köpte första par från Finland sedan hittade jag er och var jätte glad Skorna har kvalitet Håller länge och är varma helt underbart Ni levererade snabbt vilken är ett sto... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker att remmarna är jättebra eftersom jag har problem med knät efter en korsbandsoperation. Åldern som pensionär gör mig lite stelare så självklart ett poäng även där! Jag är mycket aktiv i sko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra utbud av skor! Jag hade länge letat efter ett skomärke där modellen hade en specifik färg som är slutsåld i alla affärer och online, då hittade jag dem hos Stööks och tillgängli... Leggi di più

1. Negozio di scarpe

Informazioni su Stööks - stooks.se

Scritti dall'azienda

Stööks är ett snart hundraårigt familjeföretag inom skoförsäljning. Hos Stööks finner du ett stort utbud av skor för dam, herr och barn. Även fritidskläder och väskor finns i våran webbshop samt fysiska butik i Hammarstrand. Vi strävar efter att ge alla våra kunder ett professionellt bemötande oavsett om det är i butiken, via mejl eller telefon. Du ska känna dig trygg när du handlar hos Stööks, både i vår fysiska butik och vår skobutik online. Skor Icebug Skechers

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Tar ej ansvar för fel på stövlar och lägger skulden på kunden.

Köpte ett par stövlar (Avignon ridge high) för 1395kr. Efter två månader hade hälen gått sönder och sulorna har spruckit och ”krackelerat”. Försökte reklamera stövlarna men stööks anser att det inte är något fel i varken funktion eller konstruktion och att felet beror på min användning. Jag har använt skorna 2 gånger i skogen och några gånger i stan när det var som kallast. Alltså väldigt sparsamt.

Hade lämnat 4/5 i betyg förut då byten fungerade bra (även om leveransen var lång) men sänker betyget till 1/5 då de uppenbarligen inte vill ta ansvar för trasiga/felaktiga produkter.

25 gennaio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più