Gewoon top… We hadden filterpakket voor onze CX1 Boost nodig.. En Hier gewoon op voorraad, zullen ook ongetwijfeld uit China komen. Maar perfecte pasvorm en volgende dag geleverd. Duidelijke website,... Leggi di più
Scherpe prijs, makkelijke web-shop, supersnelle behandeling van de order en vriendelijk geholpen bij het afhalen. Hier komen we nog eens terug.
Dinsdagavond 22.00 uur een stofzuigerslang, type Miele, besteld. Donderdagmiddag werd het pakketje al bezorgd. Supersnel dus! Omdat deze slang een voordelig alternatief was, vond ik het wel spannend... Leggi di più
Kapot product gestuurd. Ze weigeren dit op te lossen. Zeer agressieve correspondentie als het ze niet bevalt dat je reclameert. Jullie reageren met 'Neem gerust contact op'. Dat heb ik gedaan, w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Sinds 2003 is Stofzuigerzakkenexpert.nl dé specialist op het gebied van stofzuigerzakken en -onderdelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan twee decennia ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Onze focus ligt op eigen merk artikelen, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en tegelijkertijd voordelig blijven. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Met een gemiddelde beoordeling van 9/10 uit meer dan 985 reviews op Feedback Company en een lidmaatschap bij WebwinkelKeur sinds 2015 , streven we ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden. Onze klantenservice staat bekend om haar vriendelijkheid en uitgebreide vakkennis, waardoor we snel en effectief kunnen inspelen op vragen en behoeften. Bij Stofzuigerzakkenexpert.nl begrijpen we dat gemak en betrouwbaarheid essentieel zijn. Daarom zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website, snelle levering en duidelijke productinformatie. Onze producten zijn eenvoudig te vinden op type of merk, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Kies voor Stofzuigerzakkenexpert.nl en ervaar de combinatie van kwaliteit, service en expertise. Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek waarom zoveel klanten ons aanbevelen.
Transportweg 34, 2421 LS, Nieuwkoop, Paesi Bassi
- 0172575056
- info@stofzuigerzakkenexpert.nl
- stofzuigerzakkenexpert.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Bestel hier nooit
Ik dacht dat ik voordelig uit zou komen bij deze website maar het zijn een boel sodemieters die hun email niet beantwoorden en hun producten NIET op tijd verzenden, zonder enige notificatie. Ik wacht al bijna een maand op een bestelling van vier na-maak bosch glasvezel filters. Ik heb drie emails naar ze gestuurd met elk ruim een week of twee ertussen, zonder antwoord, mijn geduld is op. Wat een rukkers. Ik zie nu waarom er geen truspilot rating op hun website staat. Edit: de rating die op jullie website staat is van een bedrijf genaamd webwinkelkeur waar het verdacht moeilijk is om een review achter te laten . De reviews die ik op andere websites heb gelezen zijn voornamelijk van bots (dat is duidelijk door de standaard cryptische positieve feedback en verhaaltjessom-namen). Ik heb geen enkele notificatie van postnl ontvangen en geen enkele verzendbevestiging van het bedrijf zelf ontvangen, zelfs na mijn twee emails heb ik niks van jullie ontvangen. Het was pas na dat ik jullie op whatsapp heb bedreigd met aangifte bij de politie dat ik magisch een verzendbevestiging ontving die ik nooit eerder had ontvangen! Ik zal zeker mijn best doen om een review achter te laten op jullie 'andere websites'. Grappig dat jullie me ook niet hebben laten weten dat mijn pakket zoek was en dat ik dat pas via trustpilot te horen krijg.

Risposta di Stofzuigerzakkenexpert
Kapot product gestuurd
Jullie reageren met 'Neem gerust contact op'. Dat heb ik gedaan, wel 18 mails naar jullie gestuurd. Jullie willen niets oplossen. Geen klantenservice. Nu alleen kunnen jullie reageren.
REactie op uw reactie. Helemaal geen vreemd verhaal. Ik heb jullie meerdere keren gebeld, jullie weigeren het probleem op te lossen. Geen klantenservice. Nu de onschuld spelen op trustpilot. Hier herken je de echte oplichters aan.

Risposta di Stofzuigerzakkenexpert
Filters besteld voor mijn stofzuiger
Filters besteld voor mijn stofzuiger. Gratis levering, op tijd, goede prijs voor niet-origineel product. Verpakt in plastic zak met stickertjes erop, dus makkelijk na te bestellen. Retour optie niet gebruikt, dus weet niet of dat goed werkt.
Retouren wordt zeer ontmoedigd
Retouren wordt zeer ontmoedigd. Je moet betalen voor retourneren en omslachtige retourprocedure, waarbij je email moet sturen, wachten op reactie etc.
Bestel hier niet weer
Juiste spullen voor scherpe prijs
Ik was een beetje terughoudend toen ik de reviews las maar ik heb toch besteld.
Spullen werden keurig op tijd geleverd. Ik heb de juiste zakken en juiste filters ontvangen voor een hele goedkope prijs.
bestel er niet!
Filter besteld die zou moeten passen op onze stofzuiger maar paste niet. Na 3x contact zoeken met de klantenservice geen reactie, product in originele verpakking terug gestuurd en €7 retourkosten betaald voor een filter van €12.95 en nu sturen ze een foto dat het kapot is aankomen?! Ongelofelijke oplichters dit, succes met jullie zuur verdiende €13
Koop hier nooit!
Reageren niet op reclameringen. Op 29 april bestelling geplaatst Karcher WD3 filter en dezelfde dag geannuleerd per email. Doen net of ze gek zijn en sturen de filter toch naar je op. Weten drommels goed dat je niet retour gaat sturen omdat je de retourkosten zelf moet betalen. Er zijn hier al meer klachten over bekend.
Volgende keer kopen bij een vertrouwd bedrijf zoals de Gamma. Daar krijg je tevens een origineel onderdeel. Dit soort marktkooplui gewoon overslaan.
Snel, goede kwaliteit en zeer betaalbaar en zonder verzendkosten.
Ik zocht een nieuwe zuigmond voor mijn oude stofzuiger. Op serienummer makkelijk alternatief gevonden. Besteld en binnen een paar dagen in huis.
Slechte informatie op website type nr's…
Slechte informatie op website type nr's kloppen niet.
Retour is niet gratis, zoals vermeld. Wacht al weken op restitutie. Onvriendelijke klantenservice. Pluspunt: goedkoop. Maar uiteindleijk duurkoop!
Heb dagen op onze bestelling moeten…
Heb dagen op onze bestelling moeten wachten. Bij aankomst bleek het ook nog defect te zijn. We wachten nog steeds op een reactie maar ook dat duurt weer zo lang dat we het wel weggooien en elders bestellen. Via hier zullen ze wel weer reageren, of zeggen dat ze geen mail van ons hebben ontvangen, maar voor ons komt zo'n reactie te laat.
Perfect artikel en levering
Omdat deze slang een voordelig alternatief was, vond ik het wel spannend of ie wel zou passen. Maar het past perfect! Ben dus zeer tevreden.
filter besteld voor m’n stofzuiger
filter besteld voor m’n stofzuiger.
na bestelling geplaatst te hebben niks meer vernomen dus gelijk gemaild. vrij vlot een vriendelijk mailtje terug dat het pakket al onderweg was via brievenbuspost(dus geen t&t) en dat het een misschien een dag langer duurt dan gebruikelijk ivm drukte bij post.nl
de volgende dag lag het gewoon in de brievenbus en past perfect!
Filters passen niet en slechte service
Eén filter kwam kapot aan (plastic afgebroken) en het andere filter paste niet in de stofzuiger (te groot). Zelf maar op maat geknipt toen merkte we dat het ook te dun was (filter sloot niet meer af). Contact opgenomen. Geld terug gekregen, maar wél de schuld in onze schoenen geschoven gekregen: het zou niet passen OMDAT we er in geknipt hebben. Nee: het was te groot en daarom MOESTEN qwe er in knippen en pas DAARNA (als je het filter kunt plaatsen) kun je er pas er komen dat het te dun is. Oei, oei, wat klantonvriendelijk...
Snelle levering, precies wat omschreven was. De ideal link op de website klopte niet, ik heb 'handmatig' het geld over moeten maken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.