StofzuigerzakkenRecensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij bestellen al jaren bij stofzuigerzakken.nu. Ook met verschillende stofzuiger merken. Snel geleverd en altijd de juiste stofzuigerzakken en vele malen goedkoper dan elders.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben echt super tevreden over mijn ervaring met stofzuigerzakken.nu! Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik hoef gewoon de QR-code van mijn vorige zak te scannen en ik kan meteen de jui... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Heb voor mijn Miele stofzuiger zakken gekocht. Deze zijn inderdaad stukken goedkoper dan de originele, echter een groot gedeelte van de opgezogen stof beland naast de zak en de ruimte. Gevolg is da... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De goedkoopste stofzuigerzakken online. Altijd gratis verzonden. Topkwaliteit microvezel stofzuigerzakken. Gewoon door de brievenbus.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

113 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Betrouwbaar

Topbedrijf! Goedkoop en snelle levering.
Geweldig assortiment. Betalen achteraf geeft enorm veel vertrouwen, zeker als je voor de eerste keer besteld.

28 febbraio 2024

Goedemorgen mevrouw Van der Linde,

Hartelijk dank voor deze vijf sterren beoordeling. Daar zijn we altijd erg blij mee.

Inderdaad werken we op vertrouwensbasis met onze klanten. Dat bevalt erg goed. Zo weten ook nieuwe meteen dat we onze afspraken nakomen.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u nog een fijne dag.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch dat er bedrijven zijn die…

Fantastisch dat er bedrijven zijn die het aandurven om hun nieuwe klanten zo te vertrouwen dat ze meteen achteraf hun bestelling mogen betalen. Donderdag zakken besteld, zaterdag gelijk in de bus!

13 aprile 2024

Beste Rudie,

Veel dank voor deze mooie review. Daar zijn we altijd erg blij mee.
Goed om te horen dat onze service wordt gewaardeerd :-)

Graag tot een volgende bestelling en een fijne dag nog.

stofzuigerzakken.nu

Goede prijs

Goede prijs, snel verzonden en goed contact.

17 marzo 2024

Beste Danny,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te lezen dat we je op een goede manier van dienst hebben kunnen zijn.

Graag tot een volgende keer en fijne dag nog.

Vriendelijke groet,

Prima geregeld

Prima geregeld. Gisteren besteld, vandaag gekregen. Geen gedoe, dus ik bestel volgende keer weer👍

12 marzo 2024

Goedemiddag mevrouw Vroemen,

Hartelijk dank voor deze prachtige vijf sterren. Daar zijn we altijd erg blij mee.

Goed om te horen dat PostNL de stofzuigerzakken gewoon de volgende dag bij u heeft bezorgd.

Graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

factuur gekregen maar geen bevestigingsmail.

factuur gekregen, goed binnengekomen, maar geen bevestigingsmail binnengekregen. heb gekeken naar telefoonnummer, niet bereikbaar. wil wel betalen maar hoe???? dank je voor het snel reageren , inmiddels betaald,

28 febbraio 2024

Goedemorgen mevrouw Rensen,

Verreweg de meeste van onze klanten betalen hun bestelling met iDeal.
Dit is een betaallink waarbij alle betaalgegevens reeds zijn ingevuld zodat er niets mis kan gaan. De link brengt u naar uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Al u uw bestelling achteraf (na ontvangst van de stofzuigerzakken) betaalt, dan vindt u de iDeal betaallink in de bevestigingsmail die u na uw bestelling heeft ontvangen. Maar uiteraard kan ook via bankoverschrijving worden betaald.

De contactgegevens van onze klantenservice vindt u onder het kopje 'Klantenservice' die rechtsboven op alle pagina's van onze website staat. Misschien heeft u een andere website bezocht dat u de contactgegevens van onze klantenservice niet kon vinden?

Ons e-mailadres is: klantenservice@stofzuigerzakken.nu

De klantenservice reageert doorgaans binnen het uur op alle vragen van klanten en is u graag van dienst.

Ik hoop dat u er zo uitkomt en wens u nog een fijne dag.

Valutata 2 stelle su 5

Onduidelijkheid over levering (niks ontvangen)

Op hun website beweren ze pakketjes binnen 2 werkdagen te leveren, dit klopt helaas niet (of niet altijd). 5 werkdagen later heb ik nog steeds niks ontvangen, de klantenservice helpt ook niet en vind dat ik nog een dag moet wachten. Een langere levertijd kan gebeuren, maar vind het wel heel slecht dat als het langer duurt dan dat zij beweren/beloven, ze niks voor je doen.

Daarnaast zeggen ze op de website ook dat postnl geen track and trace systeem heeft voor brievenbuspakketjes. Dit klopt NIET. Postnl biedt gewoon track and trace aan voor brievenbuspakketjes, misschien is dit toch handig om te overwegen voor jullie. Zo zouden een hoop problemen verkomen kunnen worden ;)

19 febbraio 2024

Goedemorgen mevrouw Kootstra,

Nogmaals; erg vervelend dat uw bestelling niet gewoon de volgende dag is bezorgd.

Inderdaad wil het helaas wel eens gebeuren dat de bezorging bij PostNL vertraging heeft opgelopen.

Uw bedrijf Kumasi Drinks is gevestigd in een complex met vele bedrijven. Aangezien uw bestelling hier niet retour is gekomen zou het zoals gezegd misschien kunnen zijn dat uw postbode de stofzuigerzakken bij een ander bedrijf dan Kumasi Drinks in de centrale groothandelsmarkt heeft afgeleverd. Onze excuses daarvoor.

In ieder geval hebben wij uw bestelling na uw melding nogmaals toegestuurd. Ik hoop dat u ons nog wil laten weten of de nazending goed is aangekomen.

Valutata 5 stelle su 5

Echt super de klantenservice van…

Echt super de klantenservice van stofzuigerzakken.nu.
Altijd al erg tevreden, snelle levering en prima stofzuigerzakken voor een mooie prijs.
Er was iets misgegaan met deze levering waardoor ik de bestelling niet kreeg. Contact gehad , zeer fijne en snelle reacties gehad. Nadat de bestelling niet boven water is gekomen, hebben ze nieuwe gestuurd. Echt top service en wordt zeer gewaardeerd!

14 febbraio 2024

Risposta di Stofzuigerzakken

Hartelijk dank dat u alsnog zo'n mooie review plaatst terwijl uw bestelling in eerste instantie niet werd bezorgd lees ik. Dat gebeurt gelukkig niet vaak en goed om te lezen dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen. Daar doet ons klantenservice team altijd extra hun best voor dus op onze beurt wordt uw recensie zeer gewaardeerd!

Snel geleverd en goedkoop

Volgende dag al de juiste zakken geleverd tegen een scherpe prijs.

19 gennaio 2024

Goedemorgen mevrouw Kraanen,

Hartelijk dank voor deze mooie vijf sterren review. Daar zijn we altijd erg blij mee.
Goed om te lezen dat uw bestelling gewoon de volgende dag is bezorgd en inderdaad leveren wij de goedkoopste stofzuigerzakken (van hoogwaardige kwaliteit) online.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u een fijne dag vandaag.

Prima snelle service

Prima snelle service, achteraf betalen, vind je ook nergens, dus betrouwbaar adresje! en voor weinig geld Rowenta stofzuigerzakken, niet origineel want die kosten het 3 voudige, met deze even zo vrolijk stofzuigen dus!

4 gennaio 2024

Risposta di Stofzuigerzakken

Hartelijk dank voor deze mooie vijf sterren review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Vanaf uw volgende bestelling kunt u de stofzuigerzakken overigens met onze Vaste Klanten Korting bestellen.

Graag zijn we u in de toekomst dus weer van dienst. Ik wens u nog een fijne dag.

Super

Maandag besteld, dinsdag in huis. Ik ben dik tevreden

21 novembre 2023

Goedemorgen mevrouw Domenicus,

Dat is fijn om te horen, daar doen we het voor.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u nog een fijne dag.

Valutata 3 stelle su 5

zondag besteld

zondag besteld , vandaag woensdag nog niks geleverd. na versturen van een mail geen antwoord

12 novembre 2023

Goedemorgen meneer Tjondronegoro,

Wij hebben woensdagochtend meteen gereageerd op uw e-mail die u ons na het plaatsen van uw recensie had gestuurd (zie onder).

Bestellingen voor België worden doorgaans in twee werkdagen geleverd.
U heeft op zondag besteld, uw bestelling is maandag verzonden en zou in de regel op de dag van uw recensie op uw adres in Brasschaat moeten worden geleverd. U heeft deze recensie 's morgens geplaatst, misschien dat uw stofzuigerzakken dezelfde middag inderdaad zijn bezorgd?

Zoals mijn collega al aangaf in zijn onderstaande mail kan het echter helaas wel eens gebeuren dat er vertraging is bij de post waardoor dit later wordt.

Goedemorgen meneer Tjondronegoro,

Dank voor uw bericht.

Uw bestelling is op zondag bij ons binnengekomen. Uw stofzuigerzakken voor Nilfisk zijn afgelopen maandag aangeboden bij PostNL.
In de regel worden bestellingen binnen twee werkdagen geleverd, maar het wil helaas weleens gebeuren dat er vertraging is bij de post waardoor dat later wordt.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u nog een fijne dag.

Van: Enrico Kartono
Datum: woensdag, 15 november 2023 om 10:52

Onderwerp: Fwd: Bevestiging van uw bestelling bij Stofzuigerzakken.nu

Heb net een review geschreven op trustpilot .
Indien u mij vandaag niet antwoord. Ga ik morgen een bijkomende review
Schrijven

Goede en snelle service

Had per abuis een bezorgpunt opgegeven. Was echter een brievenbuspakketje. Dat ging daardoor helaas fout bij bezorgpunt. Is naar mailtje van mij erg snel opgelost door stofzuigerzakken en zijn er gratis nieuwe gestuurd. Super!

9 novembre 2023

Goedemorgen meneer Van Schaijk,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen met onze webwinkel te delen. Dat wordt zeer gewaardeerd. En goed om te lezen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen.

Graag tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Alles klopt als een bus.

a) Duidelijke zoekfunctie die leidt tot de bestelling van de juiste zakken.
b) Gemakkelijke, rappe bestelwijze.
c) Betaling: achteraf! Sinds jaren een bedrijf dat kennelijk zo veel vertrouwen heeft in de menschen, dat ze dit aanbieden. Ik vind dit echt heel tov!
d) Snelle levering.
De volgende keer ga ik weer bij stofzuigerzakken.nu mijn bestelling doen.

21 ottobre 2023

Goedemorgen meneer Gerritsen,

Wat geweldig om deze feedback op onze webwinkel te lezen. Hetgeen u schrijft is namelijk precies waar wij ons best voor doen. En inderdaad werken wij op vertrouwensbasis met onze klanten, dat bevalt overigens erg goed.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u nog een fijne dag.

Wereldbedrijf

Wereldbedrijf. Zeer aan te bevelen. De ervaring die ik heb gehad met dit bedrijf was top. Aan de problemen die er waren konden ze totaal niets doen, maar de oplossing was geweldig. Mede door een geweldige communicatie via de mail met een medewerker.
Indien nodig kom ik zeker terug.

30 agosto 2023

Goedemorgen meneer Ploeger,

Hartelijk dank voor deze prachtige review!

We zien onze service als de speerpunt van onze webwinkel. Het doet me daarom bijzonder goed om te lezen dat wij dit naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u nog fijne dag vandaag.

Valutata 4 stelle su 5

Prima te bestellen

Handig te bestellen en fijn achteraf betalen. Makkelijke bezorging via brievenbus al mis ik wel een track en trace, dit zou vele discussies voorkomen mocht een bestelling niet aankomen, omdat hij nu niet te traceren is. Zou er gerust iets extra voor willen betalen. Verder prima prijs en product. Volgende keer bestel ik weer.

19 agosto 2023

Goedemorgen,

Veel dank voor deze mooie beoordeling. Dat is altijd erg waardevol voor een webwinkel als de onze. Graag zijn we in de toekomst weer van dienst.

Ik wens u nog een fijne zondag.

Stofzuigerzakken.ny

Wekt vertrouwen

Nette prijs. Snelle levering. Duidelijke website. Pas betalen bij aflevering. Wekt vertrouwen. Hier kom ik zeker bij terug.!

15 agosto 2023

Goedemiddag meneer Bokhove,

Wat leuk om zo'n positief bericht over onze webwinkel te lezen. Inderdaad is het betalen na ontvangst bedoeld als signaal naar onze klanten dat wij onze afspraken nakomen.

We zien u graag weer terug in onze webwinkel.

Aanrader!

Ik heb altijd positieve ervaringen met dit bedrijf. De prijzen zijn goed, ze leveren snel en ook nog eens gratis. Top!

11 agosto 2023

Goedemorgen mevrouw Storm,

Hartelijk dank dat u uw positieve ervaring met onze webwinkel op deze manier wil delen. Dat is altijd zeer waardevol voor een kleinere webwinkel als de onze.

En goed om van een vaste klant te horen dat alles naar tevredenheid is. Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst.

Ik wens u nog een fijn weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Snel geleverd in de brievenbus

Snel geleverd in de brievenbus, prima prijs en stofzuigerzakken voor vrijwel elke type en merk stofzuiger. Gratis verzonden! Daarna vaste klantenkorting. Prima kwaliteit, microvezel!
(klein aandachtspuntje: iets kleiner van formaat dan de originele Inventum stofzuigerzak)

22 maggio 2023

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Daar zijn we erg blij mee.
Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst en voortaan kunt u inderdaad altijd mét de Vaste Klanten Korting bestellen.

Ik wens u een fijne avond.

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar, snel en een perfecte kwaliteit voor een goede prijs.

Snelle levering (Donderdagavond besteld, zaterdagochtend binnen), producten in perfecte kwaliteit voor een goede prijs! Ik en mijn stofzuiger zijn erg blij met deze nieuwe aankoop.

1 aprile 2023

Goedemorgen mevrouw Winkler,

Hartelijk dank voor deze mooie recensie en dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen met onze webwinkel te delen. Fijn om te horen dat PostNL de stofzuigerzakken snel heeft geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Alles goed geregeld

Eenvoudig zoeken, snelle levering en goede kwaliteit zakken. Meerdere keren besteld.

5 marzo 2023

Goedemiddag mevrouw Grootjans,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Daar zijn we altijd erg blij mee.
En goed om te horen dat u tevreden bent over de stofzuigerzakken en de levering. Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst.

Stofzuigerzakken.nu

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più