Stkjaer Recensioni 179

TrustScore 5 su 5

4,9

Efter en del søgen efter bordplader, fandt jeg frem til Stenkjær. Vi har oplevet en fantastisk service fra start til slut og står nu med den smukkeste Taj Mahal kvartsit bordplade. Vi har f... Leggi di più

Jeg havde fået et tilbud via HTH på dekton bordplade. som lød på 71.000 kr. (billeshou) og tænkte at det kan da vel gøres billegere. Jeg undersøgte hos nerostein, falke granit, bordpladefabrikken, onl... Leggi di più

Vi fik opmålt, leveret og monteret stenbordplade i vores køkken af Stenkjær. Processen gik glat fra start til slut - fra valg af konkret plade ud fra billeder, til opmåling og levering af pladen. Vi e... Leggi di più

De varmeste anbefalinger af Stenkjær herfra. Fra vores første besøg i deres showroom i Horsens, løbende korrespondance med Signe som svarede på alle vores spørgsmål, til opmåling og ikke mindst le... Leggi di più

1. Negozio di piani di lavoro da cucina
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Negozio di mobili per cucina
  4. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  5. Negozio di articoli da cucina
  6. Fornitore di pietra naturale

Informazioni su Stkjaer

Bredt udvalg af stenbordplader

Vores sortiment omfatter moderne og tidløse materialer, der er æstetiske, holdbare og modstandsdygtige over for ridser og varme, perfekte til køkken og badeværelse.

Tilpasning og montering

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge materiale og vores erfarne team sikrer korrekt installation, så din valgte bordplade imponerer.

Konkurrencedygtige priser

Vi stræber efter konkurrencedygtige priser og enestående kvalitet. Kontakt os for at finde den ideelle bordplade til dit hjem.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Super profesionelle og en fornøjelse at…

Super profesionelle og en fornøjelse at arbejde sammen med.
Har lige fået lavet nyt køkken og badeværelse med sten fra Stenkjær!
Jens & Rasmus vejledte mig igennem hele processen og jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.

9 novembre 2023

Hej Jonas,

Yderst proffesionel

Yderst proffesionel, superb service og sparring! Serviceminded

26 settembre 2023

Hej Hanne,

God vejledning

God vejledning, god service, godt produkt og pris
Alle anbefalinger herfra

10 aprile 2023

Hej Peter,

Vh. Jens Christian // Stenkjær ApS

Din næste bordplade skal købes lige her!

Vi købte dekton bordplader til vores køkken og bryggers af Stenkjær, og sjældent oplever man den form for service.
Bordpladen blev leveret og monteret af kyndige folk, der ved præcis hvad de laver. Servicen var til UG fra start til slut, hvor man føler sig set og hørt, samt holdt i hånden. Prisen var tilmed rigtig god.
Køb din bordplade ved Stenkjær - det fortryder du ikke!

18 agosto 2023

Hej Nicolai,

Vh. Jens Christian // Stenkjær ApS

Det var en meget professionel…

Det var en meget professionel oplevelse, overholder aftaler,tidspunkter og en vare i perfekt stand.
Samt en perfekt montage og levering af slutproduktet.

10 novembre 2023

Hej Bo,

Vh. Jens Christian // Stenkjær ApS

Vi skulle bruge bordplader til vores…

Vi skulle bruge bordplader til vores nye køkken, og efter anbefaling blev vi introduceret for Stenkjær.

Allerede ved første opkald, oplevede vi at blive taget seriøs, både indenfor hvilket valg af materiale, samt hvilket de ville anbefale til os. Samme uge fik vi en tid til opmåling, og blev mødt af en enormt serviceminded og imødekommende medarbejder.

Vi er enormt glade for vores nye bordplader, og kunne ikke have valgt et bedre alternativ til at levere samt installerer dette for os. Alt i alt en virkelig god oplevelse som kunde, som varmt kan anbefales.

10 novembre 2023

Hej Rasmus,

Vh. Jens Christian // Stenkjær ApS

Har fået den bedste behandling fra…

Har fået den bedste behandling fra Stenkjær. Service & kvalitet helt i særklasse.
Vi står nu med det smukkeste køkkenbord. Ikke sidste gang, I skal lave noget for os!
I får vores varmeste anbefalinger 🫶🏻.

9 agosto 2023

Hej Tatiana,

De varmeste anbefalinger

I forbindelse med flytning skulle jeg have nyt spisebord og sofa bord - alle pile pegede mig mod Stenkjær der opfyldte alle behov til perfektion.
Efter telefonisk samtale med Jens besøgte jeg deres showroom i Horsens for at se hvad de kunne tilbyde.
Vi fandt det jeg kunne tænke mig og allerede dagen efter var de nede og måle op og fik i samme omgang sat bestillingen i gang - efter et par uger kom de og bankede på igen nu med bord og sofabord - det blev båret ind og de gik ikke før det hele spillede.

Jeg vil til hver en tid anbefale dem - super ærgerligt man ikke kan give mere end 5 stjerner for det fortjener de!

9 agosto 2023

Hej Christian,

Altid en fornøjelse

At handle hos Stenkjær er altid en fornøjelse.
Udover den ekstraordinære service de altid giver er de virkelig søde og venlige lige fra første kontakt til montering af vores bordplader. Har handlet ved dem flere gange og er aldrig blevet skuffet.

3 ottobre 2023

Hej Kathrin,

Fantastisk service

Vi købte vores dekton bordplade til køkkenet, samt silestone til køkken og bryggers. Det eneste jeg har fortrudt er at jeg ikke også købte til badeværelserne..

Stenkjær var serviceminded hele vejen igennem, og viste os bordpladerne i storformat hos deres leverandør. Derudover gav Jens Christian os ideer til hvordan vi kunne lave en samling som ikke var særligt synlig, hvilket lykkedes 100%

Jeg har efterfølgende fået lavet et bord hos Stenkjær også, og det er blevet overalt forventning!

Kan virkelig anbefale Stenkjær og Co.!

Fantastisk service og lige så fantastiske priser, sammenlignet med køkkenfirmaerne.

11 dicembre 2022

Hej Tina,

Tak for denne fine anmeldelse.

Lad os se om vi kan få skiftet badeværelserne når tiden er til det.

Vi ser frem til næste projekt sammen!

Fantastisk stykke arbejde

Fantastisk stykke arbejde ! Vi er meget glade for borepladerne! De kan klart anbefales!

22 giugno 2023

Hej Mia,

Super service

Levering til tiden og en super service.
Kan kun give firmaet de bedste anbefalinger

24 luglio 2023

Hej Margrethe,

Super Service

Super oplevelse fra start til slut

15 giugno 2023

Hej Yusuf,

Varm anbefaling!

Vi kunne ikke have drømt om bedre service! Efter en rigtig dårlig oplevelse et andet sted, var vi skeptiske, men det hele blev håndteret SÅ godt af Stenkjær. Vi fik både ualmindelig god vejledning og virkelig hurtig levering af den fineste vare (bordplade med støbt håndvask og vindueskarm til vores badeværelse). Selskabet oplyste os desuden - på eget initiativ - om et billigere alternativ, hvis vi skiftede materiale.
Vi vil varmt anbefale dette firma til alle.

1 settembre 2023

Hej Julie,

Tak for denne fine anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at kunne hjælpe dig videre efter en træls oplevelse fra et andet firma.
Man skal passe på hvor man vælger at handle med bordplader.

Meget seriøse og punktlige

Meget seriøse og punktlige. Går langt for at vi fik en god oplevelse.
Vil til enhver tid anbefale og bruge dem igen.

1 giugno 2023

Hej Michael,

Vh. Jens Christian // Stenkjær ApS

Kompentent rådgivning og lækre produkter

Venlig og kompetent rådgivning. Lækre produkter til konkurrencedygtige priser direkte fra deres eget stenhuggeri. Levering og opsætning til tiden, og flot arbejde. Bedste anbefalinger. Henrik Amdi Madsen

1 ottobre 2023

Hej Henrik,