Stkjaer Recensioni 179

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Efter en del søgen efter bordplader, fandt jeg frem til Stenkjær. Vi har oplevet en fantastisk service fra start til slut og står nu med den smukkeste Taj Mahal kvartsit bordplade. Vi har f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde fået et tilbud via HTH på dekton bordplade. som lød på 71.000 kr. (billeshou) og tænkte at det kan da vel gøres billegere. Jeg undersøgte hos nerostein, falke granit, bordpladefabrikken, onl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik opmålt, leveret og monteret stenbordplade i vores køkken af Stenkjær. Processen gik glat fra start til slut - fra valg af konkret plade ud fra billeder, til opmåling og levering af pladen. Vi e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De varmeste anbefalinger af Stenkjær herfra. Fra vores første besøg i deres showroom i Horsens, løbende korrespondance med Signe som svarede på alle vores spørgsmål, til opmåling og ikke mindst le... Leggi di più

L'azienda ha risposto

6. Fornitore di pietra naturale

Informazioni su Stkjaer

Scritti dall'azienda

Bredt udvalg af stenbordplader

Vores sortiment omfatter moderne og tidløse materialer, der er æstetiske, holdbare og modstandsdygtige over for ridser og varme, perfekte til køkken og badeværelse.

Tilpasning og montering

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge materiale og vores erfarne team sikrer korrekt installation, så din valgte bordplade imponerer.

Konkurrencedygtige priser

Vi stræber efter konkurrencedygtige priser og enestående kvalitet. Kontakt os for at finde den ideelle bordplade til dit hjem.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Yderst professionelt

Hele forløbet hos Stenkjær har været SÅ fint og med et meget meget smukt resultat. Super søde og servicemindede. De varmeste anbefalinger herfra.

30 ottobre 2025

Risposta di Stkjaer

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at du har været glad og tilfreds hele vejen igennem. TAK!

Valutata 4 stelle su 5

Da vi skulle beslutte hvilken bordplade…

Da vi skulle beslutte hvilken bordplade vi skulle vælge sendte de et foto af bordpladen de havde valgt ud i Spanien. Det billede var sku ikke særligt godt farverne var udflydende billedet utydeligt, så det var svært på det grundlag og vælge og sige ok til at bruge 30.000, men vi valgte og stole på de billeder vi kunne se på jeres hjemmeside.
Vi er glade for vores bordplade, men det er måske der I kunne forbedre jer lidt, mere troværdige billeder. Ellers har leverancen, opsætning og betaling fungeret fint. mvh Søren og Gitte

24 ottobre 2025

Hej Søren og Gitte,

Tak for din anmeldelse og for jeres feedback. Vi gør alt for at kunne forbedre oplevelsen for vores kunder, så tak for det.

Jeg er glad for det hele blev som det skulle og I er glade for det færdige resultat.
Tak :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og venlig service ved bestilling…

Hurtig og venlig service ved bestilling
Bordplade i flot kvalitet
Super service ved levering

30 ottobre 2025

Risposta di Stkjaer

Tusind tak for din anmeldelse :)
Det betyder meget for os, at oplevelsen har været god hele vejen igennem.

Hurtig service

Hurtig service - hurtig ekspedition og super venlige

16 ottobre 2025

Risposta di Stkjaer

Tusind tak for de fine ord, tak! Det betyder meget for os, at du har været glad og tilfreds igennem hele forløbet :)

Super god oplevelse

Super god oplevelse med hurtig og tydelig kommunikation, alle aftaler overholdt og konkurrencedygtig pris - kan varmt anbefales 👌

9 ottobre 2025

Risposta di Stkjaer

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en super god oplevelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling :) TAK!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har kun de bedste anbefalinger

Vi har kun de bedste anbefalinger.
Vi havde lidt leveringsudfordringer med producenten i Spanien og en mindre fejl i pladen - alt er bare håndteret til UG og fuldstændig med ordentlighed fra ejer Jens Christian! Vi er meget tilfreds og glade for vi trods en fast aftale med et køkken firma i forbindelse med nybyg alligevel "trak bordpladen ud" og købte en Dekton-bordplade direkte hos Stenkjær som monterede og fugede afslutningerne så pænt. Prisen var jo nærmest halveret end listepriserne når man bygger nyt. Firmaet er professionelt men også tilpas "lille" til, at det er kunden som er i fokus og det mærker man.

Ingen skader på vores inventar eller noget ved montering og 2 yderst kompetente montører som fugede afslutningerne pænere end nogen andre steder i huset. Kæmpe anbefaling herfra.

26 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di Stkjaer

Tak for en fantastisk og detaljeret anmeldelse! Vi ved, at leveringsudfordringer kan være frustrerende, så vi er rigtig glade for, at du føler, at processen blev håndteret ordentligt og i god dialog.
Det glæder os også at høre, at I er tilfredse med både resultatet, prisen og den måde vi arbejder på – som et dedikeret team, hvor hver kunde betyder noget.
Tak fordi I valgte os til montering af jeres Dekton-plade, og tusind tak for den store anbefaling. Det værdsætter vi virkelig!

Alle pengene værd

Venlig, professionel, fleksibel og virkelig dygtig. Alle pengene værd!

30 settembre 2025

Risposta di Stkjaer

Tak for den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores tilgang og vores håndværk. Det betyder virkelig meget for os.

Sublim service

Vi bestilte en Taj Mahal bordplade i quartzite, og hvor andre leverandører kun kunne levere med en samling, fik vi hos Stenkjær en bordplade i ét stykke – præcis som vi ønskede. Hele forløbet var præget af tæt dialog med Jens Christian, som også kom personligt ud og målte op.

Da vi opdagede en ridse, blev den hurtigt poleret væk, så snart vi meldte det ind. Man kan sikkert finde billigere alternativer, men den service, vi fik her, findes næppe andre steder i Danmark.

4 luglio 2025

Bordplade i sommerhus

Dejligt firma med god kommunikation og høj faglighed og behagelige medarbejdere.
Har modtaget og fået monteret en meget smuk marmor bordplade i vores sommerhus.
Kan kun 100% anbefale firmaet og vil meget gerne handle der igen.

14 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Det startede godt ud

Det eneste der trækker ned var en længere leveringstid end forventet, der var nogle dygtige folk som virkelig gik op i deres håndværk ude at montere bordpladerne, og er fuldt ud tilfreds med resultatet.

14 maggio 2025

Wow bare wow

Fantastisk vejledning for det rette valg af materiale til bordplade. Afslappet og kompetent service. Meget smukt resultat. Wow bare wow

23 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service, produkt og info om leveringen

Vi har fået leveret bordplade og er utrolig glade for resultatet! Ligeledes har serviceniveauet gennem hele forløbet været højt:

- Info (i god tid) om levering af bordpladen
- Levering af bordplade til tiden
- Flot finish (samlinger og fugning)
- Montørerne var venlige og svarede velvilligt ved spørgsmål fra os

10 aprile 2025

Professionelt og pålideligt

Vi fik grundig og oplysende vejledning i forhold til de forskellige bordplader til vores køkken.
Vi var i løbende kontakt undervejs og aftaler blev overholdt.
Et gennemgående meget fint stykke arbejde.

4 aprile 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più