Bestilte 2 par bukser onsdag eftermiddag og kunne hente dem dagen efter. Super god service og meget hurtig levering. Kan varmt anbefale butikken, og handler helt sikkert igen.😊
Vi havde købt en jakke gennem en af Stillos samarbejdspartnere, og da vi sendte den retur, blev ordren væk. Desværre havde vi ligeledes mistet trackingnummer på pakken, og derfor kunne de ikke hjæ... Leggi di più
Indtil videre har jeg fået mine varer til god tid men her fornyligt fik jeg en overraskelse i mine nye bestilling af nogen nye bukser. I pakken lå der en ordre konfirmation hvor de ønskede mig god pås... Leggi di più
Super god service,havde glemt at sætte flueben ved forsendelses sted,fik en mail fra kundeservice hvor de gjorde mig opmærksom på problemet og fik løst det med det samme..havde min pakke næste dag 👍... Leggi di più
- Negozio di abbigliamento uomo
- Negozio di cappelli e berretti
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento streetwear
- Negozio di occhiali da sole
Stillo.dk er en Dansk familie drevet web shop, som tilbyder et bredt udvalg af stil arter. Uanset om du er til Fashion, Casual eller Streetwear så er der noget for dig. På stillo.dk finder du de mange forskellige af de populære Baggy Jeans, men også Loose fit og Straight fit Jeans. Stillo.dk gør alt for at du som forbruger, får den bedste oplevelse som kunde og prøver at have og skabe et udvalg på web shoppen som skiller sig lidt ud, fra de store internationale web shops. Støt de Danske butikker og webshops som f.eks stillo.dk.
Strøhusvej 12, 2670, Greve, Danimarca
- 71990160
- support@stillo.dk
- stillo.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Stor anbefaling herfra ❤
Havde aldrig handlet hos stillo, var lidt kritisk men kan egentlig kun anbefale stillo, da der hurtigt levering og så de bare mere personlig i deres leveringer end så mange andre virksomheder 😁 hvilket man kun kan være glad for som kunde

Risposta di Stillo.dk
Lynhurtig levering og skøn kvalitet på…
Lynhurtig levering og skøn kvalitet på bluserne, jeg glæder mig til at de bliver pakket op til jul af modtagerne

helt i orden :)
super godt sted og købe tøj :)
der kan forekomme lidt lang ventetid på nogen ting, men så får man tilgengæld en lille ekstra gave med i forsendelsen, kan klart anbefales herfra

Pisse god kundeservice
Pisse god kundeservice, varerne top kvalitet har købt flere gange.
Savner et bredere udvalg men har læst mig frem til det kommer.

Risposta di Stillo.dk
Har handlet nogen gange hos Stillo
Har handlet nogen gange hos Stillo, de har et fedt og bredt udvalg, har aldrig haft noget at klage over. 👍

Risposta di Stillo.dk
Helt og aldeles lækkert tøj og en god…
Helt og aldeles lækkert tøj og en god service.

Risposta di Stillo.dk
Rigtig lækre produkter & nem hjemmeside…
Rigtig lækre produkter & nem hjemmeside hvor man bliver inspireret til at fortsætte køb. Nemt at bestille og hurtig levering. Alt helt i top.

Risposta di Stillo.dk
Har nu købt nogen Hilfiger sweartshirt…
Har nu købt nogen Hilfiger sweartshirt og lidt bukser og det bare fin service og hurtig levering hver gang , et minus er dog at i ikke har så mange mode mærker og mere af det såsom Hugo boss, Armani, Calvin Klein, Hilfiger,
Levis og os gerne i undertøj :)

Jeg er virkelig imponeret
Jeg er virkelig imponeret, bestilte en t-shirt igår, og den var fremme idag.
Jeg elsker sådan en service!
5 KÆMPE STJERNE HERFRA. ❤️

Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering. Samme gælder deres respons tid på mail
Den ene ud af tre par boxershorts var bestilt forkert. Disse blev udskiftet uden problemer.

Risposta di Stillo.dk
Service, pris og levering helt i top
Udmærket service, gode priser og hurtigt levering.. kunne dog godt tænke mig et større udvalg men alt i alt kan helt klart anbefales og jeg vil handle der fremover

Fedt tøj og mega hurtigt levering
Fedt tøj og mega hurtigt levering
Tak for det

Super service.
Helt vildt billige mærkevarer, og sindsyg hurtig levering.. Bedre bliver det ikke...👍

Mega god oplevelse!
Mega god oplevelse!
Overskuelig hjemmeside, fair priser og SUPER hurtig levering :-)
Kan varmt anbefales!!

Fint udvalg , gode priser
Købte fede bukser til yderst rimelig pris.
Hurtig og god betjening. Handler der helt sikkert igen.

Helt tilfreds,
Helt tilfreds,, god venlig service sætter vi altid højest 👌

Risposta di Stillo.dk
Super kvalitet og hurtig levering
Super kvalitet og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍