Stifinderprogrammet - Lederudvikling siden 1994 Recensioni 391

TrustScore 5 su 5

5,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

An intense, well executed programme where the attention to detail is clear throughout. Stifinder cuts to the core of leadership under pressure and brings clarity where there would otherwise be noi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

To become a Stifinder was a powerful and life-altering experience for me. Stifinder created an opportunity for me to work with myself, my job and my life. I can only recommend it. :-)

Valutata 5 stelle su 5

Vandvittigt godt - du kommer rundt om ting og forhold du ikke have havde forestillet dig! Kan klart anbefales

Valutata 5 stelle su 5

Et helt igennem fantastisk og spændende kursus, med virkelig gode læringsrige momenter. Kan absolut varmt anbefales dette. Har alle aspekter, varme, ro, udfordringer, sved, tårer, glæde, latter, fr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione

Scritti dall'azienda

Stifinderprogrammet tilbyder transformativ lederuddannelse. Programmet skaber varig udvikling af dine egenskaber som leder gennem transformativ læring og sætter dig i stand til at udøve transformativ ledelse. Mere end 2300 ledere og specialister fra over 800 virksomheder har gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. Vores lederuddannelse er kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet. Stifinderprogrammet henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance gennem en intensiv lederuddannelse. De har udviklet en brugbar måde at fungere på, med de oplever også nogle begrænsninger, der hindrer dem i at opnå deres mål. Stifinderprogrammet fokuserer på din ledelsesidentitet. Det betyder, at den professionelle identitet, du har tilegnet dig gennem din uddannelse, og kompetencer som du har udviklet gennem din karriere vil blive videreudviklet og integreret, og at udkommet bliver den professionelle leders identitet, der også omfatter transformative egenskaber. Vi inspireres bl.a. af ledelsesteori og hjerneforskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, af indiansk livsvisdom og effektive metoder, der anvendes inden for kultur, elitesport og militære specialenheder.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Mere end jeg havde drømt om

Havde store forventninger til forløbet, og de blev overgået mange gange. Hvis du vil arbejde seriøst med din egen udvikling - professionelt og som menneske - så tror jeg ikke, at du finder bedre uddannelsesforløb. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.

28 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Et intenst og livsændrende forløb

Et intenst og livsændrende forløb, der øger dine kvalifikationer som leder og som person. Den udvikling man gennemgår på Stifinderprogrammet er livsændrende og uden sammenligning. Jeg føler mig ydmyg og taknemmelig over, at have været en del af dette fantastiske læringsmiljø. Er du i tvivl om du skal tage forløbet - SÅ GØR DET!

23 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Intenst og meget udbytterigt forløb

Inden jeg skulle på stifinder, viste jeg ikke helt hvad det var - andet end det skulle være godt. Lige fra første dag var der fart på kursus forløbet og det har der været på alle 3 moduler. Den værktøjskasse jeg har fået med hjem er enorm og vil være med mig resten af mine dage. Tak for jeres måde at være på.

23 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Lederudvikling på et højt plan

Lederudvikling på et højt plan!
De bedste ledere er de som også er gode til, at lede sig selv. Stifinderprogrammet giver dig ikke alene stærke værktøjer til High performance i teams.- du får også perspektiver og indsigter i dit eget liv og udvikling som kun kan berige.
Skal du virkelig lede mennesker- så vælg Stifinder!

22 novembre 2020

Ubeskriveligt forløb

Ubeskriveligt forløb, der giver adgang til ressourcer i dig selv, som du ikke var opmærksom på. Stifinderprogrammet er et forløb der kræver meget af egen indsats, men læner man sig ind, har man muligheden for at få en kæmpe gave for resten af livet. De fantastiske folk omkring programmet gør det dog til en hel fantastisk oplevelse, og der skabes et helt unikt rum til fordybelse og udvikling. Største anbefalinger herfra.

10 novembre 2020

Mod til personlig udvikling

Stifinder er når ledelse ikke kun handler om strategi, få tingene gjort og walk-the-talk. Stifinder er når du skal lede af og med hjertet, med sammenhæng mellem den du er, og det du gør, når du vil følge dine egne værdier fritaget for, hvad andre synes, at du skal leve op til.
Stifinderforløbet har givet mig en selverkendelse af hvem jeg er, og redskaber og reelle handlinger til at skabe en mere autentisk personlig handlekraft og ledelsesstil.

4 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Helt unikt ledelses- og udviklingsprogram

Stifinder-teamet formår at skabe et helt unikt rum til refleksion, læring og selvindsigt som jeg ikke har oplevet nogen andre steder. Jeg er kommet hjem med stor motivation til at blive en bedre udgave af mig selv og gå ud i verden med mere åbenhed. Jeg kan varmt anbefale kurset og roligt sige, at du møder en række fantastiske personligheder, der sætter aftryk i dit liv.

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk rejse - som aldrig ender!

Et helt igennem intenst og indsigtsfuldt leder-program der stærkt kan anbefales til alle der er i bevægelse og på vej. Jeg føler mig ydmyg og taknemmelig over at have taget del i et så unikt læringsmiljø. Simpelthen life-changing og uden sammenligning - Stifinder rokker ved noget og har åbnet nye horisonter.

Valutata 5 stelle su 5

Ledelse taget til nye højder

Ledelse taget til nye højder! Bliv uendeligt meget klogere på dine uanede kræfter og muligheder. Lær at samarbejde i og lede High Performance Teams. Find balancen mellem sind, krop, ånd og følelser. Få nærvær og perspektiv sammen med andre spændende mennesker. Kort sagt: Bliv Stifinder!

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende er et fattigt ord i denne…

Fremragende er et fattigt ord i denne sammenhæng. For Stifinderprogrammet kan 5 stjerner ikke gøre det. Jeg er evigt taknemmelig for at have fået muligheden for at deltage.

Stifinderprogrammet binder projektledelse og styring, ledelse og ledelsesteorier, forståelse af livet, mennesker og vores forskellige handlemønstre, selvudvikling, selvindsigt og selvforståelse sammen.
Kom med og få indsigt for livet og retning mod at være den bedste udgave af dig selv.

Tak til de skønne mennesker bag Stifinderprogrammet og tak til alle med-stifindere på min rejse.
'When you think you are done, you have only just begun'

13 dicembre 2019

Inspiring journey

This course enables participants to have insights into their potential and areas for improvement but that is standard for leadership courses. What is special about this one is the emphasis on the journey, starting with Module 1 but doesn't end with Module 3. You feel, by the end of the course, that it's actually a new beginning and now the "real work" starts! Thanks and gratitude to the Stifinder team and to all the participants who really made the experience unique.

28 novembre 2019
Valutata 5 stelle su 5

This is a life changing education

This is a life changing education worth a lot more than any MBA. I have become an authentic leader than can handle change, organizational development and strategic development in all kinds of organizations. Furthermore, Stifinder contains what the world and Mother Earth needs; The pathway to unconditional love. Join the movement...

Jeg har ingen ord

Jeg har ingen ord, der på nogen måde kan komme tæt på at beskrive det, jeg har oplevet på Stifinderprogrammet. Det er et ganske særligt forløb! Jeg er dybt taknemlig for, at det blev muligt for mig at være med på rejsen. Jeg sender de kærligste tanker til hele Stifinderteamet. Jeg takker jer alle dybt for jeres måder at være på!

En fantastisk rejse

En fantastisk rejse, og ikke mest det helt rigtige afsætning til min kommende udvikling.
Det bedste og mest indsigtsfulde lederprogram jeg har oplevet og har kendskab til.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più