Vi bestilte vores bordnumre til brylluppet hos Sternlund, og vi var så glade for dem! De var utrolig flotte og blev den perfekte lille detalje på vores borde. De passede så fint ind sammen me... Leggi di più
Super hurtig og effektivt firma. Super kvalitet på det bestilte. Ordre afsendt kl. 11.00 , ordre modtaget samme dag kl. 15.00 ( bor i samme by som firmaet). Klart en anbefaling herfra.
Super hurtig betjening. Og havde overblik over bestillingen og kunne afhentes få dage senere på det ønskede sted
Service er i top hos Sternlund. Jeg har bestilt bordkort mm til vores bryllup. I forbindelse med min bestilling havde jeg ved en fejl skrevet en forkert mail, men trods det sene tidspunkt omkrin... Leggi di più
Personlige festartikler og bolig interiør. Laserskæring og 3D-print for private og erhverv.
J.P. Skovsvej 7, 7080, Børkop, Danimarca
- Kontakt@sternlund.dk
- sternlund.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Super lækkert skærebræt med flot skrift…
Super lækkert skærebræt med flot skrift på 😁
Det kom hurtigt og er super tilfreds 😄😊👍
Hurtig skitse modtaget på mail
Hurtig skitse modtaget på mail, så skærebrættet med personlig indgravering kunne laves og afsendes.
Det blev hurtigt modtaget - og er smukt.
Rigtige gode anbefalinger herfra!
Fik lavet et Fredericia bykort billede
Fik lavet et Fredericia bykort billede. Det er så flot lavet og så detaljeret. Rigtig god service og hurtig med at svare på mails. De bedste anbefalinger herfra. Man kan roligt og trygt bestille de flotte og unikke ting der bliver lavet ved sternlund.dk👍🏼👍🏼👍🏼
Kæmpe anbefaling
Vi kan kun anbefale Sternlund på det kraftigste. For måneder tilbage bestilte vi de smukkeste bordkort til vores bryllup, som blev leveret lynhurtigt.
Med 5 dage til vores bryllup finder vi ud af at 5 gæster ekstra kommer med og vi bestiller derfor de ekstra bordkort i håb om at de kan nå frem, på trods af at der nu står 4-8 dages leveringstid på siden.
Vi skrev en mail til Sternlund og forklarede situationen og de prioriterede vores ordre, og på under 25 minutter, fra vi havde fået deres svar, fik vi en mail om at vores ordre var klar til at blive afsendt.
I dag har vi så modtaget de sidste bordkort og de er lige så smukke som de første og nu kan vores bord blive fuldendt.
En kæmpe tak for skal lyde herfra.
Hurtig og venlig svar og smuk udførelse, stor anbefaling fra os.
Lyn hurtig levering
Lyn hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside. Modtog min varer dagen efter bestilling. Fem stjerner herfra
Super god oplevelse og rigtig hurtig…
Super god oplevelse og rigtig hurtig response på mail ang spørgsmål om levering. Vil klart anbefale STERNLUND.
Så smukt produkt
Så smukt produkt
Den var hurtigt afsendt og kvaliteten er ikke til at klage over
hurtig og god service
hurtig og god service, manglede et bordkort og jeg bestilte det om aftenen og det blev sendt dagen efter. Hurtig, præcis og god service / levering. Kan varmt anbefales
Mega god service
Mega god service - nem og bestille og hurtig levering 🤩 ikke sidste gang jeg bestiller noget herfra. de så flotte vores badminton bordkort.
Very nice and original placeholder
Very nice and original placeholder. Very responsive customer service and delivery. I do not give 5 because the product I bought could be cheaper.
Super flotte bordkort kom hurtigt
Super god service og hurtig svartid
Super god service og hurtig svartid. Rigtig fine produkter, så klar anbefaling :-)
Jeg har bestilt af flere omgange
Jeg har bestilt af flere omgange. Super fin hjemmeside - meget hurtig levering - pæne produkter som er ens i udtrykket.
Klar anbefaling herfra.
Jeg har købt ting til konfirmation
Vare og forsendelse bare helt ok
Virkelig fint resultat
Man får det ikke bedre. God service og hurtig levering! Og virkelig fint resultat!